החורף הגיע ואיתו גם הצורך במעיל חורפי.
הוצאתי את הציוד מהמחסן ולדאבוני גיליתי דבר שאני מתכחש לו מזמן וזה שהמשקל שלי הוא כמו מחירי הדלק יורד קילו כדי לעלות ב3.
כפועל יוצא מעיל הספידי שלי התכווץ או שאני התרחבתי ובהחלט לא נוח איתו כאשר הבטנה מולבשת.
האמת שאחרי כ5 שנות שימוש המעיל מראה אותות של בלאי של היו מוכרים לי בקודם ששרד 15 שנה ויותר.
אני לא אתחיל לפרט אבל החלטתי בדומה לקסדת השואי שניתן צ'אנס למותגים אחרים.
ובכן פוריגן מותג צרפתי המיובא על ידי apex motors מירושלים בניהולו של גיא.
המותג מתומחר זול בהשוואה. לספידי דיינזה ושו'ת אך לפחות מבחינה ראשונית מרגיש איכותי מאוד.
הדגם מציין שהוא בעל נראות גבוהה.
ואכן כך המעיל בצבע שחור עם צהוב זוהר מתאים לניאוטק המאפנה שלי.
בתחום הקוסמטיקה מככב השונר (או מה שזה לא יהיה) בצבעים אדום ולבן.
כדי לתאם את המעיל לרוכב ולמנוע ניפנוף של הטקסטיל ציידו אותו ברצועות הידוק במותניים ובאגן עם וולקוראוו.
לזרועות התקינו תיקתק כאשר במפתח היד שוב וולקרוואו.
על החימום אמונה ביטנה ובה ישנו כיס רשת אדום שלא ברור לי כמה הוא שימושי?
הביטנה נשלפת עם רוכסן ובאזור הידיים תיקתק ורצועות.
לסגירת הצוואר ישנו וולקרואוו ובקצה ישנה לולאה שמתחברת לשגם קטן המאפשרת רכיבה עם המעיל פתוח בלי שהעסק יתנופף לך על הצוואר - שאפו לא ראיתי את זה במעילים אחרים שהיו לי.
למעיל פתחי איוורור עם רוכסן לימים חמים יותר.
לצורך נשיאת חפצים יש למעיל 2 כיסים נגד מים ובזרוע שמאל כיס קטן לכרטיסיי פריפס רשיון או כרטיס עובד.
בגב ישנו כיס גדול ככל הנראה לנשיאת ציוד רטוב.
המעיל נוח מאוד ולמרות שהמידה היא 3xl כמו הספידי( 56עד58 אם אני לא טועה) המעיל מרווח דיו לעוד שכבה לחורף הארקטי.
חומר היצור הוא תרכובת פוליאסטר כשמשתתפים במיגון מגיניי ידיים וכתפיים d30 רמה 2 ובשרוולים יש גם כריות סופגות אנרגיה ומעובות נגד פציעה.
מגן הגב בתוספת מחיר אבל תגידו לגיא שלוקי שלח אתכם אני בטוח שתצאו מרוצים.
על פניו המוצר מרגיש איכותי מאוד וניכר שהשקיעו מחשבה בפרטים.
מרכיבה ראשונה הכל נהדר ומבחינתי זה שהצווארון לא מתנופף ומכה בצוואר או בקסדה זה מ ע ו ל ה ומאפשר להתאוורר.
כמובן שנושא האיכות יעמוד במבחן המציאות וכך העמידות לגשם על כך בהמשך.
לבסוף ציון לשבח לגיא מאפקס שניחן במקצועיות, אדיבות וסובלנות גדולים.
הבחור מחפש את טובת הלקוח גם במחיר שהלקוח ירכוש מוצר מהמתחרים ואף יפנה אותך עליהם ולטעמי זו יושרה מקצועית.
אז תודה לגיא והצוות.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי