נכתב במקור על ידי
Guccii800
בוא נגיד ככה, הנסיון שלי איתם היה חד פעמי, קניתי מהם אופנוע שעמד שנתיים, האופנוע פורסם כיד ראשונה, ברשיון הופיע בעלים קודמים 01, כששאלתי לפשר העניין נאמר לי שהיד המופיעה היא סחר שלא נרשם כיד, בהעברת הבעלות נרשמתי כיד שלישית וכשהתלוננתי על זה התשובה היתה "מה זה משנה".
הטעות שלי היתה שלא בדקתי את האופנוע והייתי בלחץ לקנות אותו (אחת הסיבות היתה שהוא יד ראשונה מה שבפועל התברר כלא נכון), האופנוע לא נבדק מכיוון שסמכתי על המוסך ולא חשבתי שיוציאו אופנוע לא תקין מה שהתברר כלא נכון.
שרשרת הוצפה בספרי סיליקון לבן עד שממש נצבעה בלבן (הערכה שלי זה שלא יראו את מצבה(שוב, זאת רק הערכה שלי עלות של 1600 ש"ח), כשעשיתי נסיעת מבחן האופנוע גמגם ברמות מטורפות ונאמר לי שזה עקב החלפת מחשב מנוע ועדיין לא עבר כיוונים, חתמנו על זכרון דברים שהאופנוע יסודר לשביעות רצוני, כאשר קיבלתי את האופנוע וקרטועים קטנו אבל עדיין היו, לטענתם זאת בעיה ידועה שתעלם עם החלפת פילטר משאבת דלק (עלות של 1200 ש"ח).
בשניה שראיתי את הגלגל הקידמי פחדתי להמשיך בנסיעה ומיד החלפתי את הגלגל (עלות של 1000 ש"ח)(אחורי המוכר החליף).
כעבור כמה ימים האופנוע כבר לא יכל לעלות על טורים נלקח למוסך מורשה יבואן ונאמר לי שמשאבת דלק צריכה החלפה (5400 ש"ח), למעט המשאבה במוסך הרגישו שהאופנוע לא עוצר כמו שצריך, ניקזו את נוזל הבלם ושלחו לי תמונה של נוזל מים עם בוצה, התקשרתי שוב למוכר ושם למעט שליחת קישור לאיביי לקניית משאבה תחליפית בעלות של 500 ש"ח לא קיבלתי שום התיחסות.
אז מה היה לנו:
מוסך שמפרסם יד מוטעת.
מוסך שמסתיר (להערכתי בלבד) שרשרת גמורה
מוסך שמשחרר אופנוע שהוא יודע שעמד תקופה של שנתיים ללא החלפה או לפחות בדיקה של נוזל בלם.
מוסך שמשחרר אופנוע עם צמיג קדמי גמור.
מוסך שמתנער מאחריותו על מכירת האופנוע תקין ולשביעות הקונה (שוב רג'קט הרעידות היה רשום בזכרון דברים) ועוד מציע לי לקנות משהו סיני תחליפי מאיביי.
כן, לא חסרה גם אשמה שלי שסמכתי עליו יותר מידי ולא בדקתי, הייתי לחוץ לקנות וביצעתי הרבה טעויות של טירון, הרבה טעויות אבל שלא מורידות מאחריות המוסך.
כל ההרפתקאה מול המוסך עלתה לי 8000 ש"ח נוספים ומידיים נוסף לעלות הקניה.
כל השתלשלות העניינים בוצעה מול איש המכירות ולא מול הבעלים, לא יודע אם הוא מודע לכל העניינים או רק לחלקן.
היום לאחר תיקון כל התקלות ובליעת הצפרדע שנדפקתי במעמד הקניה האופנוע תקין, מדהים ואחד האופנועים שאני הכי נהנה מהם.