לך על 250. 10,000 זה די והותר, אתה יכול למצוא בכיף כלי איכותי עם 20-30,000 ק"מ ומטה בתקציב הזה.
היי חברים, אני חדש בפורום. שמח להכיר.
ניסיתי לחפש אנשים ששאלו את השאלה, מצאתי שאומרים שלעלות לכביש מהיר עם 125 פשוט לא עובד (מקו אשדוד תל אביב לא הרצליה).
אני רוכב כבר חצי שנה על ג'וירייד 200 ולאחרונה הוא נגנב (לא היו לי קטענועים לפני).
החלטתי שאני לא רוצה לקנות כלי חדש שוב. ומוכן לשלם עד 10,000 לקטנוע (אבל מעדיף פחות).
אני רואה שקטנועי 125 משמעית יותר זולים מ250.
הצורך שלי הוא נסיעה לעבודה ביום יום (אני גר בהרצליה ועובד בתל אביב) ובסופשים אני משתמש ברכב של בת זוגתי,
כך שזה משרת אותי רק לעבודה.
אשמח לדעתכם המקצועית, האם אוכל לנסוע מהרצליה לתל אביב על בסיס יומי על 125 או שעלי לרכוש כלי של 250.
* אני נהג פחדן עדין כי אין לי אפילו שנה נסיון ברכיבה. הבנתי שכלים ישנים לא כוללים ABS.. ולכן אני חושש שאולי אצתרך לקנות כלי חדש ויקר
(למרות היותי פחדן אני חייב להודות שהרכיבה על הדו גלגלי, פשוט חוויה ועקיפת פקקים זה פשוט priceless)
מה דעתכם ? 125 יספיק או לעלות ל250 ?
* (אני מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום. אטפל במידית אם עברתי על אחד החוקים.)
לך על 250. 10,000 זה די והותר, אתה יכול למצוא בכיף כלי איכותי עם 20-30,000 ק"מ ומטה בתקציב הזה.
עשיתי במשך שנתיים נסיעה יומיומית בציר ראשון-ת"א-הרצליה על קטנוע 125 סמ"ק והיה אחלה (כל עוד לא עליתי על כביש 5).יחד עם זרת, אם כבר יש לך רישיון a1, ואתה לא חייב 125 סמ"ק, עדיף לך 250 סמ"ק. עלות הקניה שלהם די דומה, הביטוח זהה והאחזקה גם דומה מאוד. כבונוס אתה מקבל התנהגות כביש טובה יותר ורזרבות לעקיפה וחמיקה ממכשול, ש 125 סמ"ק כמעט ולא נותן (בכבישים בינעירוניים לפחות).
אוקי שכנעתם אותי, אם המחיר באמת לא כזה משנה אז בהחלט אלך על ה250.
תודה רבה לכם!