משם זה התחיל (בדגש על הונדה CRF250 RALLY - ההונדה היחיד שאשכרה הייתי רוצה לעצמי).
הוחלט שזה להתכלב יותר מדי כי:
הפער במחיר הרכישה אפסי.
הביטוח זה רק 100 שקל בחודש. נחמד, אבל לא שווה את הסבל שיגרם לי בשיוט על 100-110 קמ"ש בחוצה שומרון (ולבעוט את האופנוע לרביעי בעליות, כדי לשמור על קצב התנועה). סביר להניח שעקב התוואי וחוסר המשמעת שלי האופנוע ייאלץ בכל זאת לעלות ל-130, כשהוא צורח על המנתק - ולזה יהיו השלכות על צריכת הדלק (שיכולה להיות גרועה יותר מכלים גדולים) ועל בלאי המנוע (במידה ואאלץ לשפץ מנוע אחרי שנתיים, רוב החסכון ירד לטימיון).
בקיצור, זה פתרון למי שנוסע בתוך גוש דן. על קו אריאל - תל אביב זאת התכלבות מיותרת.
לוקי, אתה סוג של צודק. עד לנקודת מחיר הרכישה.צר לי אבל הNC כמעט מושלם.
זול
אמין ( טוב יצטרך לעמוד במבחן המציאות האמפירית - בשבילך ירושלמי עוד מילה לא מובנת לבדוק באקדמיה).
יעיל - תא אכסון וזה....
יודע לזוז בקצב סביר ( לפי דרישתו והאמת שגם שלי על-אף הקיטורים שלי אבל זה כי אני אוהב לקטר).
יפה ( עניין של טעם האמת שמעולם לא הזיז לי איך האופנוע נראה)
נוח - למדיי סביר לרכיבות יום יומיות פרווריים.
טיולים - אפשר כל עוד לא רודפים אחרי Z1000 או וורסיס וגם אז סביר.
מרגש - לא עד בכלל לא
פשוט - יחסית פשוט בדגם שלי יש רק ABS הישנים אני חושב שגם ללא ABS.
זול - ניתן למצוא כלים זולים ולא שחוטים ורבים מהם גם מאובזרים בכל טוב.
לדעתי ( זו רק דעה אז לא לכעוס) קקטוב לא באמת רוצה להחליף את האופנוע הוא מונע מתרוצים רציונאליים שהם הכי נכונים שיש.
אבל הילד הרע לוחש לו באוזן השמאלית את מה שהרגש רוצה וזה לא רציונאלי.
מעולמי הצר אני מאוד אוהב את הנס-לי
ועדיין אני מביט על הנשים אחרות עם מנוע גדול יותר
חיי הנישואין מבעסים משהו.
ה-NC הוא לא אופנוע זול לקניה. התקציב שלי מאפשר NC בן 5 שכבר נסע עשרות אלפי קילומטרים (סביר להניח שבאיזור ה-60).
זה כבר אופנוע ממש לא חדש. אז לקנות גם ישן וגם מעפן? אין בזה היגיון. לקנות חדש? גם בזה אין היגיון, כי באחזקה עצמאית הפער בעלויות בין NC ל-MT-07 טרייסר זניח, והשני הוא כל-כך אופנוע טוב יותר.
אבל יש משהו שבו אתה ממש צודק. לא רוצה למכור את הדוקאטי כדי לקנות איזה צ'יקמוק. לא בא לי על התהליך.
מצד שני, ככבר לא מתאים לי לבלות לעיתים תכופות בסדנה, כשאני מלטף את האופנוע, מסדר בלאים ומזמין חלקים לבלאים שצפויים לבוא.
עברתי כבר את התהליך הזה פעם אחת, כשמכרתי את ה-159 וקניתי פיאט 500L צעירה ממנה ב-8 שנים.
תאמין לי, שלקח לי הרבה זמן לאסוף את כל הרסיסים של הלב שלי בחזרה... אבל בדיעבד, אחרי שנה וחצי - אני יודע להגיד שזאת הייתה החלטה נכונה, וחבל שלא עשיתי את זה מוקדם יותר. אז עכשיו צריך לעבור את אותו התהליך עם האופנוע.
הנה, מצאתי. זוכר? נמכרה בסוף ב-22... 2000 שקל מעל המחירון.
http://fullgaz.co.il/forums/showthre...95%D7%A6%D7%94

ציטוט ההודעה בתגובה