תוצאות 1 עד 15 מ 20

אשכול: רכיבה ראשונה: ימאהה טימקס 560

צפייה משולבת

Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי
    יש תחושה שכל מי שקוטל פה את הטימקס והמחיר מתמקד בטפל.
    כן, יש אופנועים שעולים פחות ויש אופנועים שעולים יותר. יש אופנועים יותר מהירים בפחות כסף. נו, אז?
    זה הפרמטר לדירוג הכלי? מי יכול לפתוח מהר יותר?

יש כאלה שתמיד יעדיפו אופנוע על כל חסרונותיו. יש כאלה שתמיד יעדיפו קטנוע או גדלנוע על כל חסרונותיו ויתרונותיו.

זה שכל מה שמעניין אותך זה מי יותר מהיר וחזק לא אומר שזה מה שמעניין את מי שרוצה כלי נוח יותר, נמוך יותר, עם תא אכסון ובלי הילוכים.

אני לא מצדד באף צד. בהנתן הסכום והצורך לבחור בו כלי- סביר שאלך על אופנוע אבל בהחלט מבין את מי שיבחר בגדלנוע מפנק.
    אישית- אם היה לי כסף מיותר לא הייתי מתנגד לאחד כזה. ולמי שלא רכב על דבר כזה- מדובר בחוויה.
    חבל שיצא לו שם שמתחבר לערסים ועבריינים, זו מכונה משובחת.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי צפיה בהודעה
    יש תחושה שכל מי שקוטל פה את הטימקס והמחיר מתמקד בטפל.
    כן, יש אופנועים שעולים פחות ויש אופנועים שעולים יותר. יש אופנועים יותר מהירים בפחות כסף. נו, אז?
    זה הפרמטר לדירוג הכלי? מי יכול לפתוח מהר יותר?

יש כאלה שתמיד יעדיפו אופנוע על כל חסרונותיו. יש כאלה שתמיד יעדיפו קטנוע או גדלנוע על כל חסרונותיו ויתרונותיו.

זה שכל מה שמעניין אותך זה מי יותר מהיר וחזק לא אומר שזה מה שמעניין את מי שרוצה כלי נוח יותר, נמוך יותר, עם תא אכסון ובלי הילוכים.

אני לא מצדד באף צד. בהנתן הסכום והצורך לבחור בו כלי- סביר שאלך על אופנוע אבל בהחלט מבין את מי שיבחר בגדלנוע מפנק.
    אישית- אם היה לי כסף מיותר לא הייתי מתנגד לאחד כזה. ולמי שלא רכב על דבר כזה- מדובר בחוויה.
    חבל שיצא לו שם שמתחבר לערסים ועבריינים, זו מכונה משובחת.
    צחוקים בצד.
    שאתה מקבל הרבה פחות "כלי" (אופנוע או קטנוע) בכסף שלך אז התמחור בעיניי בעייתי.
    האם טימקס הוא כל כך נוח ומפנק ששווה לשפוך עליו 90 אלף ₪?
    שבמחיר הזה אתה יכול לקנות מגוון רחב של כלים, טובים יותר, חזקים יותר, חלקם גם מפנקים יותר ואפילו להישאר עם עודף ביד בחלק מהמקרים?
    אבל טימקס הוא כמו אייפון, מוצר נחות (לא בקטע רע, בקטע אובייקטיבי) ממוצרים אחרים שיש בשוק אבל יש לו "קהל מעריצים" שירכוש אותו בלי קשר.

Senior Member
    כל פעם אותו דיון. זה לא אופנוע לסופ"ש, זה כלי תחבורה שמביא אותך מנקודה A ל-B בכיף.
    תן לי עוד כלי עם מקום אחסון, cruise control, keyless ignition, בקרת החלקה, ABS, מושבים וגריפים מתחממים, שלא מתחמם בעיר, נוח בזוג ונראה טוב, בפחות מ100 אלף.
    מה יש לך לעשות בפקקים של איילון עם MT10? שבת בקיץ בתל אביב הפקוקה עם 4 בשורה? בהצלחה עם זה.

עורך ראשי FullgaZ הסמל האישי של אביעד אברהמי
    ציטוט נכתב במקור על ידי alexsupreme צפיה בהודעה
    כל פעם אותו דיון. זה לא אופנוע לסופ"ש, זה כלי תחבורה שמביא אותך מנקודה A ל-B בכיף.
    תן לי עוד כלי עם מקום אחסון, cruise control, keyless ignition, בקרת החלקה, ABS, מושבים וגריפים מתחממים, שלא מתחמם בעיר, נוח בזוג ונראה טוב, בפחות מ100 אלף.
    מה יש לך לעשות בפקקים של איילון עם MT10? שבת בקיץ בתל אביב הפקוקה עם 4 בשורה? בהצלחה עם זה.
    ומוסיף על כל זה: עם מכלולים איכותיים, ברמת חומרים וגימור סופר גבוהים ומוקפדים.

טימקס זה כלי מושקע מאוד, עם מכלולים איכותיים, עם אלקטרוניקה ועם גימור ברמה גבוהה. המחיר בהתאם.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי alexsupreme צפיה בהודעה
    ממש לא, מתחת לפלסטיק מסתתרים שילדה, מתלים, בולמים שלא נופלים מאופנוע ממוצע פלוס, הTMAX הוא יותר אופנוע מקטנוע לכן ההצלחה שלו יש מי שרואה בשילוב הזה נוסחה מנצחת.
    היה לי בורגמן 400 שנפל בכל פרמטר מהTMAX אבל ביחד עם אישתי עשינו טיולים בסופי שבוע ונהנו מאד, לא הרגיש לרגע שזה לא מיועד לזה, האמת באותה תקופה הרגיש לי הונדה גולדווינג לעניים