בקשתי עזרה/ עצה ולא חוות דעת אישית עליי או על התגובות שלי...
כנראה שהכותרת לא מספיק בצבעים או בגודל המתאים...
מי שבא לשחק אותה גבר זה לא לפה
כאן אצלי בפוסט אני מעוניין לשמוע מומחים ולא ערסים מתנסים למיניהם
Nasty.
כשקונים במימון, זה מקובל שחברת המימון מחייבת שתעשה ביטוח מקיף.
אחרת אף אחד לא יחזיר להם את הכסף במקרה של תאונה.
ג'וני,
ממני לא דרשו כלום כשקניתי עם מימון, מצד שני גובה המימון היה די זניח, סביב ה 15000 ש"ח.
פות''ש, מקיף זאת ההגנה הכי טובה בכל מקרה בעייתי עם האופנוע. אני מבטח את שלי וזה לא ממש יקר- 2000 שח בשנה, בהשוואה לחובה (באזור ה5000 בשנה), זה אפילו זול.
לא מחירים בעננים ולא טיפולים בעננים.
לק.ט.מ יצא שם של חוסר אמינות לאורך השנים אבל לדגמים החדשים(2017 ומעלה) בנתיים האמינות בסדר גמור ונראה שהם הולכים בכיוון טוב.
בתור בעלים של דיוק 390 יכול להגיד לך שזאת הקניה הכי טובה שמישהו בסיטואציה כמו שלי(כמו שלך) יכול לעשות בשלב הזה.
זהו שאף פעם אף אחד אני מתכוון בעלים ישירים של הכלי לא נתן המלצה בדרך כלל מי שממליץ לא לקחת זה אלו שלא היה להם לא לקחו ולא יקחו חחחח
תודה על התגובה!
אבדוק את הנושא יותר לעומק....
"דיוקים" זאת הייתה ההתחלה שחשבתי על איי 1
ומה אומרים על ה סי אף 400 אן קיי?!
אני יודע שהוא סיני אבל הוא נוצר בשילוב עם קיי טי אמ
Nasty
הסיאפמוטו לא נוצר בשיתוף עם ק.ט.מ. מי שעיצב את האופנוע מבחינה חיצונית זו אותה סדנת עיצוב אוסטרית שמעצבת גם עבור ק.ט.מ.
לאופנוע הסיני יש מכלולים טובים אבל הוא כבד מאוד. ההפרש במחיר מהדיוק 390 הוא קטן והדיוק צריך להיות טוב ממנו באופן משמעותי.
לא הייתי ממליץ לך לקנות דיוק 390 משומש (גם לא מהחדשים) אבל אם אתה קונה חדש אז הוא צריך להיות בסדר גמור והוא כנראה ישאר כזה אם לא תקרע לו את הצורה. רוב מי שקונה אותו דווקא קורע לו את הצורה...
וגם לfc moto יש אחריות לשנתיים ואמינות יותר גובה משל הדיוק 390, והוא יותר עובדתית. ולך תבקש אחריות מקטמ על דיוק 390..