אני עשיתי מקיף שריפה וגניבה לכלי שלי יצא לי 600 בערך לשנה, מה עדיף לישון ליד הכלי או לישון בשקט ולדעת שיחזירו לך 90% מהמחירון?
אני עשיתי מקיף שריפה וגניבה לכלי שלי יצא לי 600 בערך לשנה, מה עדיף לישון ליד הכלי או לישון בשקט ולדעת שיחזירו לך 90% מהמחירון?
אתה משלם על המקיף 1500 ש"ח ולא 600 ש"ח. מקיף תמיד כולל צד ג' והוא עולה סדר גודל של 10% משווי הכלי.
עוד פעם, מה המחירון של הcbx?
הנה ההצעה שקיבלתי מיובל בר לפני כמה חודשים על הנינג'ה 650:
מקיף כולל צד ג - 3751 דורש מנעול דיסק ושרשרת 10 ממ, השתתפות עצמית 10% מערך הכלי ולא פחות מ3500.
מקיף כולל צד ג - 4126 ומערכת איתור עם מנוי פעיל, לא צריך שום נעילה.
צד ג - 536, השתתפות עצמית 600. כיסוי עד 450,000.
מנוי גרירה 250 כולל כל מרחק ובלי הגבלת גרירות כולל לפאנצ'רים.
המחירון שלו 36,000.
שזה אומר שההצעה הראשונה היא 10.5% והשנייה 11.5%. יש אופנועים שמהווים פחות סיכון והפרמיה פחותה אבל בסופו של דבר הכל נע בדר"כ סביב הלפחות 8% אם לא יותר.
לי יש mt7 לא מוגבל. אחלה אופנוע לעיר ולנסיעות קצרות בין עירוניות קליל זריז אני מרוצה עד כה. לפי דעתי לא כל כך נוח לנסיעות יותר מידי ארןכות ורצופות אני בלי מיגון רוח.
לגבי ביטוח מקיף הרבה חברות לא מבטחות אותו מקיף, וצריך לחפש מי כן. לפי דעתי אם אתה בעניין הנייקד קח את הדיוק חדש או יד ראשונה ממישהו שנראה שטיפל בו טוב ושמר עליו. לא מצליח עדין להבין את האופנועי ספורט בנפחים קטנים לרוב הם קטנים וצרים ומי שרוכב אליהם נראה קצת מצחיק![]()