ממש לא שאלה טכנית, וגם הכותרת לא בדיוק מוצלחת. אז אחרי המחשבות על נעילה, בסוף הלך לכללי עם עדכון כותרת למשהו סביר יותר. לא מובטח שזה יקרה עוד פעם.
שווה להזמין אגזוז דמוי אקרפוביץ (זיוף) מאליאקספרס? יכול לפגוע במשהו?
איך ניתן לדעת אם מתאים לנפח מנוע מסויים?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
ממש לא שאלה טכנית, וגם הכותרת לא בדיוק מוצלחת. אז אחרי המחשבות על נעילה, בסוף הלך לכללי עם עדכון כותרת למשהו סביר יותר. לא מובטח שזה יקרה עוד פעם.
כל עוד ההתקנה לא גורמת נזק פיזי, אתה יכול לנסות , סביר להניח שתחווה בקפיירים, רעש לא נעים, צריכת דלק גבוהה, בהמשך ייתכן שהדמוי יתחיל להחליד ולהתפרק.
ככה שנזק לא ייגרם מבדיקה , חוץ מלכיס כמובן.
אישית, יש לי זוג כפפות חורף "דמויות רוויט" מאלי-אקספרס וממש אין לי תלונות מה גם שבחנתי אחת לאחת עם כפפה מקורית והן נראות ומרגישות זהות.
ממבט מהיר , מוכרים לך דמוי שמתאים גם לאופנוע 250 וגם ל1000 .... הרי ברור שדוד שמתאים ל1000 גדול על 250, ודוד שמתאים ל250 קטן על 1000.
בנוסף אם תסתכל, אין צנרת להתקנה, זאת אומרת אם לא מתאים לך על צינור קיים 100% אז נתקעת.
נערך לאחרונה על ידי Yigal; 12-10-2015 בשעה 17:40.
לא רואה סיבה שיהיה צריכת דלק יותר גבוה גזים יצאו יותר טוב.. להפך אולי, בק פייר זה שלא נשרף הדלק ונזרק לאגזוז אין שום קשר לאגזוז ?..
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
השאלה איך זה יעבור את המכס בלי תקן e
אם אתה לא רואה סיבה - זה רק אומר שכנראה אין לך מושג איך מערכת הדלק עובדת באופנוע, כולל יניקה\פליטה. כנ"ל השטות שכתבת בסוף - קודם כל זה לא בקפייר אלא אפטרפייר (בקפייר זה כשהגזים הנשרפים חוזרים אחורה אל לפני המנוע - קרב'\הזרקה), ודבר שני האגזוז משנה את צורת הזרימה כי הוא משפיע על לחץ אחורה (backpressure) וזה מה שמונע מהגזים לצאת לפני הזמן, בין השאר - ככה אגזוז משפיע על בקפיירים. הייתי מפנה אותך לכתבות של פולגז, אבל לא יודע אם אפשר למצוא את גרסת הארכיון שלהן זמינה איפשהו ואין לי כח לחפש.
לשאלה של זה שמעליי - אם ישימו לזה לב, מן הסתם זה לא יעבור את המכס, אלא אם גם המזייף יטביע את התקן (המזויף, הרי מה אכפת לו). מצד שני, יש גם סיכוי שלא יאמינו למוצר שנשלח מסין (סביר להניח) לעמוד בתקנים אירופאיים.
נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 07-11-2015 בשעה 22:33.
בתור מכור לעליאקספרסס, אגזוז אל תזמין משם.
אם תרצו, אין, זו אגדה!
לאיזה כלי ומה התקציב שלך לאגזוז? תן קצת יותר פרטים, אולי יעזרו לך פה למצוא כיוון אחר יותר טוב לפני שתעשה נזק לאופנוע.
Aprilia Tuono APRC 2013
APRILIA
הרוב הגדול של האגזוזים האלו הינם אגזוזים פתוחים לגמרי, בקצרה לפי מה שהבנתי אגזוזים אלו לא מפעילים את הלחץ הנגדי הנחוץ למנוע וכתוצאה מכך זה פוגע במנוע ובביצועים