עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 28

אשכול: שמישהו יעשה לי סדר במעילים!

צפייה משולבת

Junior Member

שמישהו יעשה לי סדר במעילים!

היי, אני מחפש מעיל שמישהו ישלח קישור אם שאלו בעבר.. או שיסביר לי קצת..
    אופנוסנטר-בלוף או מציאה? מעילי red זה מותג או מותג מדבקה?
    דיינז-משלמים על מותג או שהשקעה טובה?
    ועוד חברות וסוגים שאתם מכירים.. ברכה
    +
    מעיל 4 עונות או חורף/קיץ בנפרד?
    שבוע טוב ותודההה

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    לגבי red אני לא יודע לכן מה שאני עומד לכתוב לא קשור אליהם.

דיינזה היא חברה ידועה וברור לכל שבמחיר מגולם הפירסום שלהם וההשקעה שלהם בספורט המוטרי אבל יש גם השקעה גדולה יותר בפיתוח והמוצר עצמו איכותי, דיינזה לא לבד בפיסגה של ציוד הרכיבה לאופנועים ויש עוד כמה שם שלא נופלים ממנה.

לגבי מעיל 4 עונות דעתי היא שזה לא מתאים לחום הישראלי ויותר למרכז אירופה שבעונות המעבר אתה יוצא לעבודה בבוקר שיש 10 מעלות וחוזר אחרי הצהריים עם 30 מעלות.
    גם בטיול לאלפים זה מתאים בגלל הבדלי גובה.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    Red זה מותג מדבקה.
    במעיל קיץ זה לא כל כך נורא אם יש לך נסיון עם מעילים ואתה יודע לבדוק מה עלול להיות בעייתי. במעיל חורף, זה יותר קריטי כי שם יש הרבה משמעות לעיצוב, לאיכות, ולממברנה.

Senior Member הסמל האישי של ees
    דעה שלי:
    אני גר במרכז, מעיל קיץ עם ביטנה ולפעמים חליפת סערה מספקים אותי.
    אני בטוח שאם הייתי גר באזור גבוה הייתי צריך משהו אחר.
    מציע לך לחשוב כבר על אפשרות של קניית מעיל מתנפח.

Senior Member הסמל האישי של Tilbalisti
    Ees למה אם היית גר במקום גבוהה זה היה שונה?
    גם לי יש מעיל קיץ. ובחורף פשוט מוסיף עליו חליפת סערה. בימים גשומים שהייתי עובד שליח פיצה, הייתי שם אפילו 2 חלפס ומסיים סיפור. ואני גר בירושלים

Sent from my iPhone using Tapatalk

Member הסמל האישי של ofirus
    אני עד לא מזמן (כ-4 שנים) הייתי עם מעיל 4 עונות של אופנוסנטר(CATTOMOTOׁ )ולא הייתה לי בעיה איתו בשום עונה,
    למעיל ישנם ביטנות מתפרקות ובקיץ ניתן להורידם והמעיל נשאר מאד מאוור,
    לגבי חברות אחרות ,מותגים איכותיים הייתי הולך על דיינז,אלפיניסטר וורויט.
    לדעתי הן החברות המובילות בשוק מבחינה טכנולוגית.

Senior Member
    אי אפשר לרכב פה ביולי-אוגוסט עם מעיל 4 עונות גם אם מפרקים את הבטנות.
    עם מעיל רשת זה בקושי נסבל.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    יש מעילי 4 עונות שהם רשת לחלוטין. ובהחלט ניתן לרכב איתם בקיץ. ללרט ולבלייד היו כאלו אבל הבעיה היא שהתפרים מודבקים ולא מולחמים, ואחרי שתי עונות הבטנת גשם כבר לא אטומה. ובמילא צריך חלפס.
    כאמור, אני גם עם הפתרון של מעיל קיץ/רשת ושכבות מעל/מתחת, לפי הצורך.

גם בימים שבהם היה בבוקר פחות מ4 מעלות שרדתי לא רע. כמובן, שאם אין מיגון קור גם לרגליים, כל זה לא שווה כלום (הדם שזורם ברגליים מקרר את שאר הגוף).

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    הארון האישי שלי:

קיץ-מעיל רשת של KLIM הגנות 3DO - מעיל איכותי לתקופה ארוכה נלבש כ-9 חד' בשנה מעדיף את הצבעים הבולטים (צהוב זוהר)
    חורף- מעיל FURYGAN ארבע עונות - לרכיבה של חודשי החורף הקרים מאד בי-ם או בחו"ל בהרים/נורווגיה - כולל פסים זוהרים.

בארץ הדגש צריך להיות על מעיל הקיץ כי הוא המעיל שתשתמש בו הכי הרבה, צריך להיות נוח איכותי ובעל הכי הרבה הגנות אפשריות
    המעיל ישרוד הרבה עונות הישן שלי שרד 5-6 שנים ולכן שווה להשקיע במותג איכותי מוכר ולא לקמץ.

מעיל החורף צריך לספק הגנה טובה מגשם מפתיע (לא מחליף חליפת סערה) וחום סביר לפי תחושת הקור האישית שלך. מותג מבית טוב
    עם הגנות מודרניות ישרוד הרבה ושווה להשקיע בלי לקמץ.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

מעיל 4 עונות אורירי עם ביטנה מתפרקת זה זה לא באמת מעיל 4 עונות זה מעיל רשת עם שיכבה עבה לחורף, את זה אפשר לעשות עם כל מעיל קיץ.
    מעיל 4 עונות אמיתי זה מעיל שלרוב יהיה בו שיכבת גורטקס או דומיו שלא ניתנת להסרה, המעילים האלו טובים עד ל30 מעלות בערך אחרי זה מתחיל העינוי.

Member הסמל האישי של tree
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    מעיל 4 עונות אורירי עם ביטנה מתפרקת זה זה לא באמת מעיל 4 עונות זה מעיל רשת עם שיכבה עבה לחורף, את זה אפשר לעשות עם כל מעיל קיץ.
    מעיל 4 עונות אמיתי זה מעיל שלרוב יהיה בו שיכבת גורטקס או דומיו שלא ניתנת להסרה, המעילים האלו טובים עד ל30 מעלות בערך אחרי זה מתחיל העינוי.
    עדיין לא הצלחתי להבין מה הייתרון של שכבת ההגנה מגשם שלא ניתן להסיר. ברגע שהשיכבה העליונה מאבדת את היכולת שלה לא לספוך מים אז נראה לי יותר בעייתי לחזיר את היכולת. מה עושים, מספיגים את כל המעיל בנוזל איטום, אבל אז שיכבת הגורטקס פחות תינשום.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    ציטוט נכתב במקור על ידי tree צפיה בהודעה
    עדיין לא הצלחתי להבין מה הייתרון של שכבת ההגנה מגשם שלא ניתן להסיר. ברגע שהשיכבה העליונה מאבדת את היכולת שלה לא לספוך מים אז נראה לי יותר בעייתי לחזיר את היכולת. מה עושים, מספיגים את כל המעיל בנוזל איטום, אבל אז שיכבת הגורטקס פחות תינשום.
    האמת שאני גם שואל את זה.
    המעיל החדש שרכשתי הוא בעל בטנה מחממת ואילו המעיל עצמו עמיד במים לעומת הספידי שהבטנה משמשת לחימום ומים והמעיל עצמו עם רשת לימים חמים.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

ציטוט נכתב במקור על ידי tree צפיה בהודעה
    גורטקס גם נושם וגם מגן נגן חדירת מים ורוח ככה שמבחינה תאורטית הוא החומר הכי טוב למעיל רב עונתי, אין צורך בשום שיכבת איטום נוספת והוא אמור לשמור על טמפרטורה זהה בחום וקור, אבל יש לזה גבול לכן מהנסיון שלי מעיל רב עונתי עובד מצויין עם רק T שירט מתחת בין 10-30 מעלות.

לא הבנתי למה זה משנה אם השכבה החיצונית ספוגה במים או לא כל עוד אתה יבש, בכל מקרה קורדורה לא ממש סופגת מים

Member הסמל האישי של tree
    הארון שלי:

מעיל קיץ רשת של דיינזה (הם בין היחידים עם מידות קטנות 44)- משתמש 3 חודשים בשנה. נמצא בשימוש כבר 7 שנים. חושב להחליף לאחד עם עור באיזורי ההחלקה.
    מעיל ארבע עונות של דיינזה - משמש כ 4 חודשים בשנה. נמצא אצלי כבר 7 שנים ואני מתחיל לתהות האם יש למוצר כזה תאריך תפוגה. ההגנה נגד ספיגה של השיכבה העליונה ממיזמן כבר לא מה שהייתה ואני מחדש אותה כל שנה אבל העמידות של שכבת הגורטקס מחזיקה כמו גדולה. בימים גשומים במיוחד אני משתמש בחלפס.
    מעיל עור (לפי מידה) - משמש בשאר הזמן. זה מעיל עור מחורר שיש לי אפשרות לחבר לו שכבה נגד רוח\שכבה מחממת. נמצא ברשותי כבר 8 שנים.

לפני דיינזה היה לי מעיל ארבע עונות של לרט ומעיל קיץ שאני לא זוכר את החברה. יש הבדל גדול בין האכויות - רוכסנים, סקוטצ'ים, איוורור ועוד. אבל כמו הרבה דברים השאלה האם היתרונות שווים את התוספת מחיר (לי כן). אני כן מאמין שכמו הרבה מוצרים אחרים יש את העיניין של צמצום תשואה ביחס למחיר גם בתחום מעילי הרכיבה ואני מסכים עם מה שנכתב מעליי שהכל תלויי גם ביכולת שלך להתמודד עם חום וקור. אין מצב שאני אצליח להתמודד בחורף במרכז עם מעיל קיץ על הצד השני אתה יכול למצוא אותי ביולי עם מעיל עור

בנוסף לשלושה החברות הידועות שהביאו יש עוד חברות אחרות בכל הטווחים של אכויות ומחירים (אייקון לדוגמא). אם יש לך אפשרות להסתובב במשולש ולחוות את כל ההיצע זה הכי טוב.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
Single Sign On provided by vBSSO