הגיוני,לא קרה כלום,גש שוב לטסט ותעבור.
האמת שאני נוהג על רכב כבר 7 שנים ואני מבין את הכביש ומוזר לי שהבוחן טען שלא הפנתי ראש במעבר נתיב (זה קרה פעם אחת בטסט), אבל האמת שזה מתסכל שרק בגלל זה נכשלתי, אני מבין שפעם אחת כזו בלי מזל יכולה לגרום תאונה ובלה בלה , אבל בכל זאת אין לבוחן איזה ראיה כללית על מכלול הנהיגה שלי שהיה צריך לפסול על זה
האמת שאני מתוסכל בגלל שבעבר ליפני שבע שנים למדתי על A1 ונכשלתי פעמיים בחוץ , התייאשתי ועברתי לרכב , כיום היה לי זמן לחזור לזה ושוב אני נכשל על פיפס כזה, זה הגיוני?
הגיוני,לא קרה כלום,גש שוב לטסט ותעבור.
אוקי, אוקי, האמת שלא התכוונתי לזלזל בחוסר הפניית ראש , פשוט תיסכל אותי שזה מרגיש משהו בקטנה ושעל זה נפלתי, לפחות עכשיו אני יודע שזה רציני יותר מקווה שפעם הבאה אני יעבור
תקשיב, נכשלתי בארבעה טסטים של a1, עם כמעט 20 שנה של נהיגה, ו 10 שנות רישיון a2.
הכל שטויות, תנער מעצמך את הטסט, תלמד טוב מה עשית לא בסדר (כי כן עשית משהו שמצדיק כישלון בטסט), ותיגש לטסט הבא מוכן טיפה יותר.
מחזק אתדברי Moonshield. טסט זה כולה שלב עביר וזה עניין של קצת זמן. התכלס זה מה שקורה ביום יום בחיים האמיתיים בכביש לאחר מכן. העניין עם הראש הוא כן מהותי, לא רק מבחינת הבוחן אלא גם מבחינתך מאחר שמעבר לנטו צורך במקסום המודעות לסובב אותך, מדובר בהצהרת כוונות לנהגים אחרים בכביש ש"קוראים" אותך.
טסט זה שטויות, זה להיות תוכי ולבצע כמה תרגילים וסיבובון קצר וזה ממש לא מכין אותך לעולם שמחוץ לשיעורי הנהיגה. לי לקחו 3 טסטים לקבל רשיון A למרות היותי רוכב על אופנוע כבר מספר שנים, לאבא שלי שכבר 30 שנים נוהג ברכב לקחו 5 בשביל לקבל A1. בסופו של דבר זה לא משפיע על כלום אחרי שאתה מוציא את הרשיון ואף אחד לא ישאל אותך כמה טסטים לקח לך לעבור כי זה לא מעניין אף אחד.
תתנהג "לפי הספר" בטסט, מבטים מוגזמים נוסח טלנובלה ספרדית, מאותת ומבט לכל פניה, לשים לב איפה אתה עוצר במעברי חציה וצמתים ולתמרורי זכות קדימה, ולא לשכוח להראות בטחון בנהיגה כי אם אתה נתקע מאחורי רכב כשאתה יכול לעקוף ויוצר מצב שאתה מעכב תנועה ואת שאר הנבחנים, זה לא יבוא לטובתך. (בחור שהיה איתי בטסט נכשל על זה).
המון בהצלחה! אופנוענות זה עולם מדהים, אל תוותר עליו!
כשטסט זה עסק רווחי וכל מני פמי פרימיום מרוויחים מכך לא בטוח שאכן האשם בנבחן.
העובדה שקבלנים עורכים טסטים אין להם ממש אינטרס להעביר את הנבחן לטעמי זה סוג של ניגוד אינטרסים.
אגב בדרכינו בקודש הרפורמה נכשלה הקבלנים זוכים האזרחים בוכים והתורים נמשכים.
קח אוויר יהיה בסדר.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
תודה לכולם על העידוד👍