האופנוע עצמו אמין, השאלה רק איך רכבו עליו בזמן הזה ואיך טיפלו בו.
המנוע משותף עם הויסטרום שידוע ביכולת שלו לעבור קילומטראז' כפול מזה בלי בעיות מיוחדות.
ברצוני להתייעץ על אופנוע SV650N 2009 שעבר 70 אלף יד 4
אני יודע... עם השנים מגיע גם הקילומטרים,אך בכל זאת אשמח לחוות דעת מה דעתכם עליו כמה הוא אמין?עד כמה אוכל לסחוב איתו מבלי לאבד את הערך שלו וטיפולים יקרים?
כרגע רוכב על קטנוע 250 קימקו DOWNTOWN 2016 מרוצה אך החלום של אופנוע כבר יושב על הלב כמה שנים טובות
חוויתי נפילה עם KLE 500 לפני כמה שנים לא מתחשק שוב. לא הכסף ולא המצב רוח.
דורשים עליו 12
האופנוע עצמו אמין, השאלה רק איך רכבו עליו בזמן הזה ואיך טיפלו בו.
המנוע משותף עם הויסטרום שידוע ביכולת שלו לעבור קילומטראז' כפול מזה בלי בעיות מיוחדות.
Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650
כל אופנוע משומש דורש השקעה באיזה שלב, אם אין לך כח להיכנס לזה אז רק חדש עם אחריות מהיצרן.
אהמ....לא!
אופנועים מודרנים נותנים שקט תעשייתי לפחות בחמש שנים הראשונות של חייהם. ואמינות סבירה גם עד גיל עשר.
ולכן, לקנות אופנוע אחרי סוף תקופת האחריות, ואחרי ירידת הערך שבאה עם זה, זה דיל לא רע בכלל. נכון, צריך לבדוק כמה אופנועים, ולכתת רגליים קצת, אבל אם בדקת כמו שצריך, ןיש אופנוע שטופל ונרכב טוב, אתה מקבל אופנוע אמין לכמה שנים טובות.
(וברור כשכשאתה מתעקש לקנות נבלות אקזוטיות יש סיכוי לא רע שתיכנס להרפתקאות. אבל זה, כידוע לך, קורה להן גם כשהן חדשות מהמפעל, אהמ..אהמ....).
70000 ק"מ על אופנוע שקהל היעד שלו הוא צעירים ועוד ישראלים לא יתן שקט תעשייתי גם לא ה650 של סוזוקי שנחשב לבין המנועים האמינים ביותר שיש.
המנוע עצמו כמו הבוכנות והרינגים יחזיקו אבל כל המסביב זה כבר סיפור אחר.
מספיק שיש לך דיסקים להחליף, חיישן למבדה, מצבר, סטאטור, משאבת דלק, סטארטר ועוד כמה ואתה נותן למוסך לעשות הכל אתה מגיע לאלפים בקלות, מה שרשמתי אלו חלקים שבקילומטרז' כזה יכול להיות שיצטרכו טיפול וזה עוד בלי לקחת בחשבון שלפחות יד אחת עשתה איזה קומבינה בצמת החשמל או כל דבר אחר.
איזה אופנוע חלום. היה לי אחד זהה לחלוטין, 3 שנים ללא תקלות ושלי היה עם 80 אלף. תהנה מלא!
דרזנר,
לא אמרתי לו לקנות את האופנוע עם ה70k.
אתה קבעת בהחלטיות שאם רוצים שקט צריך לקנות מהחברה. וזאת, ידידי, טעות.
יש לא מעט אופנועים עם מעט מאוד ק"מ, בני שנתיים פלוס מינוס, שיתנו שקט עוד הרבה שנים קדימה.
כמובן שישנם דגמים עם בעיות מתועדות ברשת, וצריך לחשוב אם רוצים להתעסק איתם או לא (אני דווקא בעד הגישה שאם קיימת בעיה ידועה, וקיים גם פתרון, זה לא בהכרח פוסל אופנוע).
ומה דעתכם על קאוואסקי ER-6F 2013?