אני צריך להזמין מספר חלקים להונדה, ומחירים שלהם די נוחים. האם מישהו קמה מהם? יש סיבה שלא?
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני צריך להזמין מספר חלקים להונדה, ומחירים שלהם די נוחים. האם מישהו קמה מהם? יש סיבה שלא?
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני רכשתי מהם - קח בחשבון עלויות שילוח כ50 דולר (אם אני זוכר נכון) ותוסיף לזה מס אם נתפס במכס וכמובן חלקים שקשורים לבטיחות שהפרוצדורה לגביהם קצת יותר מורכבת.
לגבי השירות היה טוב סך הכל הכל הגיע תוך כ3 שבועות.
מאידך חבר שלי אכל חרא מהם החבילה יצאה באיחור משם בגלל חוסר בחלקים שהיה בפרטזילה ובנוסף היא התפרקה בדרך ( אולי מכס אולי משהו אחר) ובקיצור הייתה לו חוויה שלילית לגמרי ( מיקי אם תרצה להרחיב אתה מוזמן) .
הערה קטנה ישנם הבדלים לפעמים בתקנים לדוגמה בשלט קירבה שבדגמים אמריקאים התדר שונה ולא ניתן לתאם אותו לדגמים בארץ ( עברתי את זה עם פרטזילה והם סרבו לקחת אחריות חלק בצדק בגלל גורם הזמן) ייתכנו הבדלים נוספים בחלקים אחרים אז חשוב לוודא מק"ט.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אמריקה כמה ימים יבשות אחרות ייקח מעל שבוע היו הזמנות מפרטזילה שתוך שבועיים נחתו אצלי
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אתר מעולה ומומלץ. מוזמן לרכז הזמנות בגלל מחירי המשלוח.
לי הייתה חוויה שלילית
עלות המשלוח נקבעת לפי כמות או משקל כנראה, מילאתי את הסל והזמנתי.
אחרי שבוע מייל - ביטלו חצי מהחלקים בגלל בעיות במלאי, שלחתי מייל באותו רגע שאני רוצה לבטל את כל ההזמנה, מייל נוסף אחרי יומיים מייל נוסף אחרי שבוע וכלום, קיבלתי את ההזמנה עם מחסור בחלקים, ומחיר המשלוח ששלמתי היה כאילו על כל החבילה שהוזמנה.
לא מזמין מהם יותר.
מוזר. בגדול תמיד רשום ליד החלק אם הוא in stock או לא.
אתה גם יכול לבטל את ההזמנה או לפתוח דיסיפיוט דרך פייפל.
הקשר בין מה שרשום באתר למלאי בפועל - רופף במקרה הטוב.
כמעט כל הזמנה שהייתה לי התעכבה בין ימים לשבועות כי היו חלקים שלא היו במלאי למרות הכתוב באתר. (למען ההגינות אגיד שאני לרוב מזמין חלקים לאופנועים ישנים ולא מאוד נפוצים, אבל זה עדיין לא מסביר את חוסר העדכניות של האתר בהקשר של המלאי)
אני מזמין מהם יחסית הרבה. המחירים שלהם מהנמוכים בין האתרים בסגנון, וגם מחירי המשלוח לרוב.
השירות צולע מאוד (מאוד!) - אתה מדבר עם נציג אחר כל פעם, לפעמים עם כמה במקביל, שמתבלבלים ביניהם ולא מסונכרנים. ממליץ מאוד, אם מתכתבים עם נציג שלהם - כל תכתובת - בקשה אחת! אחרת הם ממש הולכים לאיבוד, מבצעים משהו אחד מה4 דברים שביקשת, ומפסיקים להבין על מה אתה מדבר.
היו גם מצבים שהם דפקו אותי חזק ולא ממש טרחו לקחת אחריות (שירות לא משהו כבר אמרתי?)
אבל בסה"כ, אם ההזמנה שלך לא מורכבת, ואתה לא עושה טעויות/עדכונים בתהליך - הם בסדר.
לראייה, אני ממשיך להזמין מהם, גם כי השאר לא הרבה יותר טובים...
אז הזמנתי. חלקים ל-$60, שום בדר לא במלאי. לקח 10 ימים עד למישלוח. ועכשיו לקטע אומנותי. שליחת דרך UPS כמתואר באתר משמעותה - UPS Mail Innovations שזה שם אחר ל-"שלחנו בדואר רגיל (USPS) ולקחנו על זה $60". תוצאה - חבילה תקוע כבר שבוע איפושהו בדואר ישראל.
מכאן השאלה - יש למישהו המלצות למקום יותר טוב לקנות בו?