בהחלט מנעול מצויין, אפילו העורך דין של המנעולים המליץ עליו.
אבל למה אתה נגד מנעולים עם אזעקות?
מחיר עדכני למנעול הזה הוא 140 דולר מאמזון.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
Xlib,
אני מכיר לפחות שלושה אופנועים שהועמסו על מסחרית (בסגנון של טרנזיט).
קטנועים פחות, אבל אופנועים יקרים- זאת השיטה.
חפש ביוטיוב יש סרטונים, לאור יום כשמלא אנשים עוברים ליד, במרכז תל אביב. היתה אפילו כתבה בזמנו על כנופיות שגונבות כך ומבקשות כופר.
אגב, חבל שאתה כותב דברים סתם כי "ככה נראה לך" ולא על סמך עובדות. לפחות תכתוב "נראה לי ש..."
קישור למנעול אזעקה:
https://www.amazon.com/OXFORD-BOSS-A.../dp/B000R57X2Q
נערך לאחרונה על ידי קידוזו; 10-12-2019 בשעה 17:36.
יש לי איתורן והוא עושה עבודה מצוינת עם כמה חסרונות שצריך להכיר:
כל תזוזה של האופנוע מתקבלת התראת SMS לטלפון, מדובר ברגע שהאופנוע מורד מג'ק האמצע או זז ממקום החנייה האחרון.
הייתי שמח לצליל התראה שונה מקבלת SMS רגילה על מנת להיות יותר קשוב ומוכוון לפעולה אבל כרגע זה מה שיש.
אם יש לטלפון בעיות קליטה יש מצב שלא תתקבל התראה, אולם ניתן לעקוב אחרי מיקום האופנוע מכל מקום! בכל רגע נתון.
חנייה במקום ללא קליטה משתמשת במצבר האופנוע ושהייה ממושכת של כמה ימים עלולה לגרום לריקון המצבר.
המערכת אוגרת נתונים של הנסיעות האחרונות כולל מיקום ומהירות-למי שזה חשוב או שחשוב לו לדעת...
מי שחי עם הטלפון "ביד" יוכל להגיב לאירועים מי שמתעלם מהודעות או דוחה את הבדיקה עלול להחמיץ התראה אבל מיקום יהיה.
בחלק מהפעמים שאני רוכב בשעות לא שגרתיות אני מקבל שיחת טלפון מאיתורן להפעלה, שמתי לב שיש משמרות ערניות יותר ופחות.
כל נסיעה לכיוון השטחים מנוטרת בזמן אמת.
לא בדקתי את צוותי התגובה למזלי אבל אני מניח שהכל זה עניין של מזל והסתברות ולאיתורן צוותי שעובדים בשת"פ עם המשטרה.
עשיתי כי בקנייה קיבלתי הטבה, אני ממשיך כי אני די מאמין במערכת
https://www.youtube.com/watch?v=3usOdxTQiho
האמת שזה גאוני.
במקרה הזה לא צריך אפילו מנעול מיוחד.
השיטה עם המנעול בגלגל נהדרת כהגנת משנה והפתעה מתחת לכיסוי שמגיעה בנוסף להגנות אחרות,
הגנב חושב שפתח הכל מוריד כיסוי (שהיה נעול בשרשרת בקדמי, חתך שרשרת אחורית) ומוצא עוד מכשול
ועוד זמן ורעש ע"י הכלי, זה טוב גם כהגנה אם ירדת לכמה דקות במקום הומה אדם בנוסף לנעילת כידון
אף גנב בר דעת לא ינסה לגנוב. כהגנה בודדת ללילה במקום קבוע זה פחות טוב.