עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 50

אשכול: **עזרה/המלצה** קניית אופנוע נייקד

צפייה משולבת

**עזרה/המלצה** קניית אופנוע נייקד

אהלן חברים,
    אני מתכוון לקנות אופנוע נייקד ראשון.
    עכשיו אני בוחן את אופציות לקחת ככל הנראה חדש מהחנות ואני ממש אבל ממש
    כמובן בכיוון של אמ טי 07 עם הגבלה

ברצוני לשאול מס' שאלות
    האם שווה בכלל ללכת לקחת מהחנות חדש או עדיף כבר יד שנייה?

האם שווה לקחת יד 2 ממגרש?

מה הייתם ממליצים בכיוון של נייקד?
    ראיתי שגם ליאמהה וגם לקוואסקי יש דברים טובים...לכן ברצוני לשמוע דעות המלצות וחוות דעת של אחרים מנוסים יותר ממני בנושא וכמובן למי שיש בבעלותו אמ טי או היה לפחות אני ממש אשמח לשמוע את דעתכם בנושא!

תודה.

Nasty.

Senior Member
    לדעתי זה חבל על הכסף. זה אופנוע שבו אתה משלם לא מעט בשביל המנוע ואם אתה קונה אותו מוגבל אז אתה לא מקבל את המנוע כי הוא מוגבל. כל המערכות האחרות באופנוע הזה הם די גרועות.
    אם אתה ממש חייב מוגבל אז תקנה אופנוע איכותי יותר שמגיע עם מכלולים איכותיים (CB650, Z900, shiver 900 וכו) ואם לא אז תקנה אופנוע לא מוגבל, עם מנוע מעט קטן יותר, שגם יגיע עם מכלולים איכותיים יותר מהMT07 ויהיה מהנה יותר לרכיבה (ויש אינסוף כאלה וכולם יעלו פחות מהMT07 המוגבל).

ציטוט נכתב במקור על ידי JohnnyDough צפיה בהודעה
    לדעתי זה חבל על הכסף. זה אופנוע שבו אתה משלם לא מעט בשביל המנוע ואם אתה קונה אותו מוגבל אז אתה לא מקבל את המנוע כי הוא מוגבל. כל המערכות האחרות באופנוע הזה הם די גרועות.
    אם אתה ממש חייב מוגבל אז תקנה אופנוע איכותי יותר שמגיע עם מכלולים איכותיים (CB650, Z900, shiver 900 וכו) ואם לא אז תקנה אופנוע לא מוגבל, עם מנוע מעט קטן יותר, שגם יגיע עם מכלולים איכותיים יותר מהMT07 ויהיה מהנה יותר לרכיבה (ויש אינסוף כאלה וכולם יעלו פחות מהMT07 המוגבל).
    אני לוקח בכוונה עם הגבלה, כשיגיע הA אז פשוט מסיר אותה וככה לא צריך שוב לעבור אופנוע...
    איזה חברות הייתה ממליץ ואיזה דגמים ?איזה חברות הדגמים שהמלצת, רק לא הונדה בבקשה...

Nasty

Senior Member
    אי אפשר להסיר את ההגבלה של הMT07. מטרו לא מוכנים לעשות את זה.
    מה התקציב שאתה רוצה להוציא על האופנוע?

אי אפשר להסיר את ההגבלה של הMT07. מטרו לא מוכנים לעשות את זה.
    מה התקציב שאתה רוצה להוציא על האופנוע?
    חחחחח היום לא צריך את מטרו בשביל זה....
    אין תקציב, מימון...אין אפשרות אחרת.

Nasty

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    ציטוט נכתב במקור על ידי artyomSVG צפיה בהודעה
    חחחחח היום לא צריך את מטרו בשביל זה....
    אין תקציב, מימון...אין אפשרות אחרת.

Nasty
    אתה חייב את מטרו אם אתה רוצה שפתיחת המגבלה תהיה חוקית. בלי אישור מהיבואן שהכלי עבר תקינה גם של רישוי a לא תוכל לשנות ברישיון, ובלי לשנות ברישיון אתה למעשה רוכב על כלי לא חוקי, בערך כמו לרכוב על כלי גנוב. אין ביטוח, שוטר יכול לתת דו"ח ובוחן תנועה יכול להוריד את הכלי מהכביש.
    כמו שאמרו, אם זה הכיוון שלך, תקנה מראש לא מוגבל.

ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    אתה חייב את מטרו אם אתה רוצה שפתיחת המגבלה תהיה חוקית. בלי אישור מהיבואן שהכלי עבר תקינה גם של רישוי a לא תוכל לשנות ברישיון, ובלי לשנות ברישיון אתה למעשה רוכב על כלי לא חוקי, בערך כמו לרכוב על כלי גנוב. אין ביטוח, שוטר יכול לתת דו"ח ובוחן תנועה יכול להוריד את הכלי מהכביש.
    כמו שאמרו, אם זה הכיוון שלך, תקנה מראש לא מוגבל.
    כמובן שלפי הספר אני חייב לגשת למטרו
    לא התכוונתי לדרך חוקית מלכתחילה כשאמרתי "היום לא צריך את מטרו בשביל זה"
    וגם עם לחשוב טוב אין צורך בכלל לעשות את זה סתם כסף מיותר כאב ראש וכמובן לא חוקי.
    אבל איך מישהו על הכביש בכלל יכול לגלות דבר כזה הכוונה ל"כחולים"...?

ושוב ירדנו לגמרי מהנושא...
    מה ממליצים? מה מציעים ?
    מה לעשות? מה לקחת?
    חחח
    תודה על התגובה!

Nasty

Senior Member
    בשביל לעשות את זה עקום, אף לא היה צריך את היבואן וגם לא צריך רשיון A. אתה רק מסתבך עם החוק ואם אתה עושה תאונה אז אין לך ביטוח ואם אתה בא למטרו עם הכלי בשביל לקבל אחריות אז אין אחריות ואם אתה לוקח את הכלי במימון אז תבדוק טוב על מה אתה חותם כי אתה עלול להיות מופתע מהדברים שאתה עלול להדרש אליהם.

לך על הקוואסקי Z400. הוא הרבה יותר מתאים לרוכבים מתחילים, הוא עולה הרבה פחות מהMT07 והוא יהיה מהנה לא פחות, אולי אפילו יותר.

Junior Member
    שאלתי בדיוק את אותה שאלה לפני שבועיים לאחר בדיקה מקיפה מאוד
    רכשתי יום ראשון האחרון cb500f עם ההספק המירבי של רישיון a1 מניסיוני אתה תהיה עם האופנוע שנה שנתיים ותחליף אז פשוט ץקנה משהו שמתאים לרישיון ושתגדיל אותו פשוט תחליף אופנוע

ציטוט נכתב במקור על ידי eliran2510 צפיה בהודעה
    שאלתי בדיוק את אותה שאלה לפני שבועיים לאחר בדיקה מקיפה מאוד
    רכשתי יום ראשון האחרון cb500f עם ההספק המירבי של רישיון a1 מניסיוני אתה תהיה עם האופנוע שנה שנתיים ותחליף אז פשוט ץקנה משהו שמתאים לרישיון ושתגדיל אותו פשוט תחליף אופנוע
    בנתיים זה הדבר היחידי שעומד על הפרק

תודה על התגובה

Nasty

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    לקאוואסאקי שהיה לי רכשתי את הKDS3 שזו מערכת הניהול של האופנוע דרכה השתחררתי פחות או יותר מהתלות במטרו.

במערכת של הדור הבא גם ניתן לשחק במפות ההצתה של קוואסאקי ( שלי היה 2008 ולמיטב ידיעתי 3הKDS בגרסה שלי לא יכול לעשות זאת).

קח בחשבון שזה לא זול וצריך לעשות שיעורי בית לפני.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    לקאוואסאקי שהיה לי רכשתי את הKDS3 שזו מערכת הניהול של האופנוע דרכה השתחררתי פחות או יותר מהתלות במטרו.

במערכת של הדור הבא גם ניתן לשחק במפות ההצתה של קוואסאקי ( שלי היה 2008 ולמיטב ידיעתי 3הKDS בגרסה שלי לא יכול לעשות זאת).

קח בחשבון שזה לא זול וצריך לעשות שיעורי בית לפני.
    עדיין מתלבט אם בכלל ללכת על מהלך כזה
    זה יותר מידי כאב ראש, סיכון, כסף....

Nasty.

Senior Member
    הכחולים לא רואים אבל אם אתה עושה תאונה, האופנוע הולך טוטלוס ואז מגלים שיושב שם פאואר קומנדר ואתה בבעיה פלילית שעלולה להכניס אותך לחוב של מיליונים, אם פגעת במישהו אחר או אם גרמת לעצמך לנזק רפואי חמור.
    מה לקחת? Z400, CB500F, MT03, דיוק 390, CB300R, 400nk, סווארטפילן 401, ... ויש עוד אופציות בשוליים.

הכחולים לא רואים אבל אם אתה עושה תאונה, האופנוע הולך טוטלוס ואז מגלים שיושב שם פאואר קומנדר ואתה בבעיה פלילית שעלולה להכניס אותך לחוב של מיליונים, אם פגעת במישהו אחר או אם גרמת לעצמך לנזק רפואי חמור.
    מה לקחת? Z400, CB500F, MT03, דיוק 390, CB300R, 400nk, סווארטפילן 401, ... ויש עוד אופציות בשוליים.
    מסכים איתך אחי סתם צרות...
    תנו לי קודם לעלות עליו להרגיש את המהירות את היכולות ואחרי זה כל השאר...

לגבי .ק.נית .ת.קנת .מ.כרת (ktm) זה הגיוני בכלל לקחת כלי כזה שמעתי מחירים בעננים טיפולים עוד יותר בעננים...

Nasty.

Senior Member
    אופנוע ראשון? אל תקנה חדש. סיכוי סביר עד טוב שתפיל אותו, וזה פחות כואב לכיס כשמדובר על כלי משומש.
    לגבי האמרה שלך "אין תקציב, מימון" - אל תעשה את זה. זו לא משכנתא, זה אופנוע. אתה לא רוצה להכנס לסרט הזה. חבר טוב שלי הוציא אופנוע חדש מהחברה, רכב עליו חצי שנה ונכנס בו שוטר וריסק את האופנוע וגם לא קיבל שקל מ"חוסר ראיות", ושנתיים שילם על אופנוע שנרקב במגרש בינתיים...

לדעתי? חפש לך Z300, אופנוע נחמד להתחלה, מספיק כח ליומיום, קליל וכיפי. אופציה נוספת היא CB500F, אמנם רגוע יותר מה-Z באופי אבל גם הוא יהיה פרטנר טוב.