תוצאות 1 עד 4 מ 4

אשכול: MT-07 טיפול 10,000

Junior Member

MT-07 טיפול 10,000

בוקר טוב אנשים טובים,

הכנסתי היום בבוקר את האופנוע לטיפול 10,000. האופנוע עומד על 10,645 ק"מ והטיפול האחרון היה טיפול הרצה ב-1,000 ק"מ.

זה האופנוע הראשון שלי ובאמת שאין לי מושג 'מי נגד מי' והייתי שמח לשמוע קצת מבעלי הניסיון בפורום.

אז ככה:

מה עושים בטיפול כזה בדרך בכלל ב-mt-07?

המכונאי מאוד מוכר ואמין באיזור, אבל משהו בו מרגיש לי לא מאה אחוז ובגלל זה אני שואל. לפחות ככה אני אדע אם להתרחק מהבחור או לא. הוא עובד לפי ספר רכב והמלצות היבואן (מטרו מוטור). הוא טען שעל פיהם לא מחליפים בטיפול הזה פלאגים ולא מחליפים פילטר שמן אבל בגלל שזה טיפול גדול והוא מפרק את כל האופנוע זה יהיה חבל לא להוסיף ולכלול גם את הדברים האלה בטיפול למען הסר ספק. עכשיו אנחנו מדברים על תוספת של כמה מאות שקלים, נגיד באיזור ה-300 ש"ח. זה לא סוף העולם, אבל כשאתה חי בישראל כל שקל חשוב ובכללי זה לא נעים לדעת שמחרטטים אותך כי אתה לא מבין ואתה זורק כסף לפח. הוא גם אמר שכדאי לבדוק את הצמיגים ולראות אם הגיע הזמן להחליף או לא, מה שכבר באמת גדול עלי מבחינה כלכלית כרגע. מה גם שעשיתי פחות מ-11,000 ק"מ בתשעה חודשים ואני כמעט לא יוצא לטיולים, בעיקר נסיעות שגרתיות. מרגיש לי שזה קצת מיותר כרגע.

לפי איך שזה נשמע ממנו, במידה והוא מוסיף למה שכתוב בספר פילטר שמן ופלאגים אנחנו מדברים על איזור ה-1,300 ש"ח עלות סופית (לא כולל צמיגים).
    זה מחיר לגיטימי?

אשמח לקבל פידבק בנושא.

המשך יום נעים לכולם,
    דין.

Senior Member הסמל האישי של Tribalmistyc2
    אין צורך להחליף חלקים שלא צריך להחליף.
    עם גישה כזו של על הדרך אפשר להחליף עוד הרבה דברים בגלל שהגישה נוחה.

מסנן שמן - אף פעם לא מזיק למנוע להחליף,עם זאת לסביבה ולכיס..

Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי
    מסנן שמן באמת לא מזיק אף פעם. תוספת של כמה שקלים ואם כבר עושים החלפצ שמן אז כדאי.

החלפת פלאגים שלא לצורך זה בזבוז. בטח שב10K. פלאגים מחליפים באופנוע הזה (לפי הצצה בספר און ליין) כל 20. אין סיבה להחליף אותם לפני.

צמיגים- הוא מחוייב לבדוק. גם לפי הספר. "לבדוק"= להעיף מבט. אם יגיד שתקין אז סבבה ואם יגיד שלא זכותך לבקש חוות דעת מבעל מקצוע אחר.
    כנ"ל לגבי שרשרת וגלגל"ש ועוד הרבה מכלולים שיש לבדוק לפי הספר בטיפול.

לגבי מחיר ומה צריך לעשות- יש למטרו מחירון לטיפול. יש ספר רכב.

בהצלחה. מאחל לך שנפלת על מישהו אמין ולא כמו שמשתמע מדבריך- שמנסים לחרטט אותך.
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    עשיית ילדים גם גורמת לשתיית אלכוהול, בדיוק כמו ששתיית אלכוהול גורמת לעשיית ילדים.

Junior Member
    עזרתם לי מאוד חברים, תודה רבה. תמיד טוב לדעת מי עומד מולך ולמי אתה נותן את הכסף שלך.