ציטוט נכתב במקור על ידי ice2k צפיה בהודעה
אני נסעתי אתמול על כביש החוף בגשם המטורף (בעיקר בערב) סה"כ 220 ק"מ עם הטלפון גלוי על המתקן, הוא נגד מים. התוצאה: הוא שרד אך במקטעי המבול החזקים (נסיעה ארוכה) בשלב כל שהוא הוא התחיל לבכות כל כמה דקות ששקע הUSB רטוב. אחרי הנסיעה בקושי שמעו את הרמקול ואחרי שעה הסאונד נשמע כאילו הוא מתחת למים. היום נראה שהסתדר.

אך הבעיה העיקרית שנתקלתי בה ואין לי איך להסביר אותה - הגשם פשוט "לחץ" לי על הטלפון: בהלוך (אחה"צ) איך שהתחיל הגשם נלחץ מסך בחירת האפליקציות ואחרי זה זה עבר למסך הראשי של הטלפון ואחרי זה חזר לWAZE, אין לי מושג מה זה היה אבל זה קרה רק בגשם. בדרך חזור זה היה הזוי עוד יותר, כשהתחילו המבולים החזקים הפעם זה לחץ על לצאת מWAZE ואז הוא שאל אם אני רוצה לצאת, אחרי כמה דקות גם נלחץ "כן" והWAZE נכבה.
האם גם לכם זה קורה? או שמישהו ניסה להעניש אותי שיצאתי לנסיעה כזאת בגשם הזה..
א. התקנים של רוב המכשירים נכון להיום זה IP67 , שזה אומר טבילה של מים בעומק מטר לחצי שעה.
אם נניח שלא טסת את הנסיעה, לקח לך יותר מחצי שעה.
עכשיו נכון, הפלאפון לא במים באופן רציף אבל אני מניח שהיה מדובר בגשמים מאוד חזקים ולכן קרה מה שקרה.
בכללי, מדובר בתקן שנבדק בתנאי מעבדה, המכשיר שלך הוא סביר להניח משומש עם בלאי מסוים (נפילות וכו') ולכן הייתי ממליץ לך בחום לא לרכב איתו בחוץ בגשם שוטף.
ב. ברגע שהמים פוגעים במסך מגע, הם משבשים את הפעילות שלו (תנסה לצלם מתחת למים ותבין על מה אני מדבר).
כנראה שהעוצמה שהגשם פגעה במכשיר גרמה "ללחיצות" אקראיות.