תוצאות 1 עד 8 מ 8

אשכול: אופנוע swm superduel 650t

צפייה משולבת

Junior Member

אופנוע swm superduel 650t

אחרי שנה וקצת שאני עם קטנוע, אני רוצה לעשות הסבה לאופנוע אדוונצר שישמש אותי ככלי יומיומי
    לנסיעות לעבודה (בערך 40 קילומטר לכיוון חצי בינעירוני וחצי בתוך העיר..) ובסופשים לטיולים קלילים..
    ראיתי את האופציה של הסופרדול 650t והיתלהבתי עליה..
    לכן אני אשמח לשמוע מאנשים שמבינים באופנועים קצת יותר ממני, איך הכלי הזה למישהו עם הרבה ניסיון על קטנועים ולא יותר מידי נסיון על הילוכים..?
    כמה הכלי אמין, כמה דלק הוא אוכל, ואיך החווית רכיבה עליו בכביש/שטח? (הבנתי שדגם הt יותר מיועד לכביש אבל עדיין יש לו יכולות שטח יותר טובות מרוב הכלים בקטגוריה שלו..)
    בכוונה התמקדתי באופנוע הזה כי אני רוצה כניסה יותר חלקה לעולם הזה של האופנועים והמנוע שלו לא גדול מידי, והמחיר שלו חדש סביר...

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    מהרושם שלי - אופנוע מ-ג-נ-י-ב. ולא יקר.
    דו"ש אמיתי, כזה שיודע לתת עבודה גם בכביש וגם בשטח, קל משקל וחזק במידה.
    מבחינת אורך חיים - מדובר במנוע שמגיע מכלי מקצועי, ולמרות שנחשב חסין כדורים במונחי אינדורו - ולא הייתי מצפה למעל 100 אלף ק"מ לפני שיפוץ בשימוש "סטנדרטי".
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member
    אני לא רכבתי ולא הייתי בעלים אז קח את מה שאני אומר בעירבון מוגבל, אבל בחור שידידה שלי מכירה רוכב על swm ואמר עליו "אופנוע פצצה, אם חוסר האמינות לא מפריע לך". סיפורי זוועה של ביקורים חוזרים במוסכים על שלל בעיות, ומדובר באופנוע חדש...אני הייתי חוקר קצת לעומק, בייחוד בהתחשב בזה שלא ראיתי יותר מאולי 2 מדגמי החברה על הכביש בכל שנותי כרוכב.

ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
    אני לא רכבתי ולא הייתי בעלים אז קח את מה שאני אומר בעירבון מוגבל, אבל בחור שידידה שלי מכירה רוכב על swm ואמר עליו "אופנוע פצצה, אם חוסר האמינות לא מפריע לך". סיפורי זוועה של ביקורים חוזרים במוסכים על שלל בעיות, ומדובר באופנוע חדש...אני הייתי חוקר קצת לעומק, בייחוד בהתחשב בזה שלא ראיתי יותר מאולי 2 מדגמי החברה על הכביש בכל שנותי כרוכב.
    לא יזיק לציין דגם ספציפי.
    ל-SWM יש דגמים שמגיעים עם מנוע סיני שמבוסס על XR400 (סדרת ה-440) ויש את האופנועים שמבוססים על מנועים של הסקווארנה אדומה (איטלקית).
    אני בעלים של הסקווארנה WR125 שנת 2011, והעמידות של האופנוע הזה לא פחות ממדהימה.
    באחד הטיולים רכב איתי בחור על SWM RS300 (מנוע של הסקוורנה TE300) - והוא לא התלונן על בעיות אמינות, בכלל - ואנחנו מדברים על אופנוע אינדורו שעובר חיים קשים בהרבה מכל אופנוע כביש.
    הסופרדואל מבוסס על מנוע של TE610 למיטב זכרוני, ומפורמים בחו"ל - מדובר במנוע חסין כדורים (יחסית למקובל באופנועי שטח, כמובן).
    קשה לי להאמין שהסופרדואל הוא אופנוע "מתפרק". גם מפורומים בחו"ל לא מתקבל רושם כזה, אם כי הכלים טריים מדי כדי להגיד בוודאות.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    נא לא לשכוח שמנוע ש"מבוסס על" עלול להיות רחוק מאוד מהמנוע שעליו הוא מבוסס. גם אם הוא העתק זהה.

ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    נא לא לשכוח שמנוע ש"מבוסס על" עלול להיות רחוק מאוד מהמנוע שעליו הוא מבוסס. גם אם הוא העתק זהה.
    הוא מיוצר באותו מפעל בוארזה, איטליה - כך שזה אותו פס יצור ככל הנראה. לא בטוח שזו אותה בקרת איכות, כי הבעלים השתנו.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    מניח שזה מעלה את האיכות יותר מאשר מנוע מועתק שמיוצר באיזה סווטשופ. עם חומרי גלם שאיכותם ומקורם עלומים.

Member
    אחד הפרמטרים הכי חשובים לאופנוע ראשון הוא סחירות, אחריי הכל מדובר על אופנוע זמני (עד שתבין מה הרצנות והדרישות האמיתיות שלך מהכלי)...
    אל תשכח שהוא מכוון לקהל יעד סופר ספציפי - דו"ש אמיתי(בטח ובטח ברישיון a), בקיצור כדאי לך לבדוק לוחות יד 2 כמה זמן כלים נשארים שם.
    אגב דגם הx מדליק אותי בטירוף אבל אני גם באותם החששות

Sent from my MI 6 using Tapatalk

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
Single Sign On provided by vBSSO