סיני
משהו שהוא קצת יותר מסתם להיזרק באיזה הר נידח על מזרן יוגה.
ישנם כל מיני אורחאנים. לי זה נראה כמו אוהל שתים עשרה במילואים עם אנשים שאני לא מכיר (ואפילו מיטות צרפתיות אין שם - מזרנים על הריצפה)
על בוקינג.קום קראתי הרבה ביקורות רעות (בעלי המקומות לא בקשר עסקי עם בוקינג)
אז מה שאני מחפש כשאני חושב על זה - זה מקום שקט עם מיטה, מים זורמים וחשמל. (אינטרנט אני כבר אביא בכיס מהבית)
בתקציב של עד 200 זוזים ללילה אחד. של יום שישי.
עדיפות להרים (ירושלים, גליל, דרך אלון) שיהיה נוף בדרך. זה גם טיול.
וכמובן - האופנוע חונה מטר מהמיטה
רעיונות?
אז תכתוב בדרישות שאתה רוצה מקום שבו אתה בטוח מכל סכנה ונדע שאין מקום כזה ואתה חי בסרט.
ננעל.
או שפשוט אשן בבית
של מישהו אחר
לא מבין על מה הכעס ולמה לנעול.
בנאדם מבקש המלצה למקום. ורוצה בארץ.
בנוסף,
וזאת דעתי (ודעתו של כל מי שיש לו נגיעה לגופים בטחוניים באשר הם),
לנסוע לסיני זה לא בטוח ולא מומלץ.
אני לא יודע אם לא סגרו את המקום, אבל חפש את הטלפון של "משעולי רחף" (סער אאל"ט). רוב השנה המקום ריק.
יש גם כמה מקומות מדהימים באזור כפר אדומים (בסופ"ש די ריק בגלל שהבעלים שומרי שבת).
באמצע השבוע באורחנים ואכסניות יש סיכוי שתהיה לבד. וגם אם לא אני בטוח שאחרי שקצת תכירו שכיניך לחדר יבקשו לעבור.
ניוזפלאש!
בחורות מפליצות (אלא אם הן נון ג'נדר)
אני לא חושב סליחה משותפת היא גם מעורבת. אבל תמיד אפשר לקוות.
יש בairbnb לא מעט אנשים שמשכירים חדרים בבתים הפרטיים שלהם, כולל בכל מני יישובים נידחים, כולל במחירים האלה.
נמנעתי מלבדוק את האתר הזה עד ההמלצה הזו שלך. האמת? נראה מגניב.
רק שיש לי בעיה למסור פרטים מזהים, ואני לא עבריין מועד. או מורשע.
מאידך זה מובן מאליו שאנשים שמכניסים זרים הביתה ירצו פרטים מזהים כמו פרופיל בפייסבוק.
לעזזל, בכל צ'קאין בסיסי אתה מוסר תעודת זהות (אלא אם זה מלון מונופול באופרה. ואל תשאל מאיפה אני יודע. הוא עדיין קיים?)
אוקיי, אז המלצת. מהכירותי הוירטואלית אותך אתה מדבר מניסיון.
אז בבקשה תאמלק לי - עשה ואל תעשה באירבנב.
גם פיקנטריה צהובה אוכל. וגם אם לא מניסיון אישי.
נא שתף
אני מכיר אנשים שמשתמשים באתר באופן אינטנסיבי (בעיקר בחו"ל) ומרוצים מאוד.
אני מכיר אנשים שמשכירים בארץ חדרים דרך האתר, כולל מישהו שהאתר הזה דואג לו לכל צרכיו...
אבל אין לי נסיון אישי.
האתר מספק מערכת דירוג דו-כיוונית (גם למארחים וגם למתארחים) ואם אתה לא מחפש הרפתקאות מיוחדות אז מומלץ לעבור על הביקורות ולהמנע מחסרי דירוג או כאלה שהדירוג שלהם נמוך.
פייר אינף.
בנתים נרשמתי ועילעלתי
וגם מצאתי איזו גבבת אבנים ועצים אה לה סטייל כליל (הביקורות הן שאין טמבליזיה? באימא?)
אני לא מחפש הרפתקאות ואני מניח שהתנהגות הומאנית בסיסית תגרום לי לתקשר טוב עם הבעלים, למרות המיזנטרופיה
תודה!