ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
הפורומים הם אומנם לא מדע מדוייק אבל בהחלט יכולים להוות מדד מסויים לאמינות ושירות.

אם אדם אחד מתלונן זה משהו נקודתי

כשזה הופך לדיון עם המון אנשים שמתלוננים ומספרים את החוויה השלילית שלהם אז כנראה שיש שם משהו מעבר לסתם תקלה ספורדית או שירות לקוי.
כן, אבל מצד שני מדובר בבעיית ניקוז. כי אלה שסובלים משירות ואמינות מגיעים להתלונן. לכל אלה שמבסוטים אין סיבה להגיע לשם ולכן קשה לדעת מה חלקם בחגיגה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
יש משהוא דומה בגרמניה למכוניות, דו"ח שנתי שמסתמך על המוסכים, לא יודע איך הם משיגים את הנתונים.

באופנועים יש מגזין שעושה מבחני דרכים של 50000 ק"מ שבסופם מפרקים את האופנוע ומודדים כל חלק כדי לראות את הבלאי, במוטו גוצי TT הם הצליחו גם לעלות על הנזילה מהדרייב שאפט.
כיוונתי לנתוני הרכב שנאספים בגרמניה. מגזינים ורוב ערוצי היוטיוב מדווחים אמת שמתאימה להם. כמה מגזינים יקטלו אופנוע גרוע ויסתכנו בהזמנה להשקה בטנריף או במרוקו?

ציטוט נכתב במקור על ידי AsafA צפיה בהודעה
זה פחות או יותר הזמן הנכון להחליף פילטר באופנוע. ב-f700gs החליפו משאבת דלק במסגרת האחריות סביב הק''מ הזה (מחלה מוכרת). שם הפילטר הוא חלק מהמשאבה ולא מיועד להחלפה בכלל אבל לפי דיוויחים בפורומים ניתן להחליפו בפילטר של חברה אחרת ולשמור על המשאבה.

באופנוע הנוכחי החלפתי שבוע שעבר אחרי 36,000 במסגרת טיפול שגרתי - הוא לא היה סתום אבל בהחלט היה מלוכלך.

אני לא איש טכני אבל נראה לי שבגלל המיכל הקטן (שלא משאיר מקום לג'יפה לשקוע) והסל"ד הגבוה ביחס לרכב - המשאבה והפילטר עובדים הרבה יותר קשה. אם ברכב אפשר להחליף כל 100 באופנוע זה צריך להיות רבע מזה.
אני גם לא טכנולוג גדול אבל ברור לי שאפשר לפתור את הצטברות הלכלוך עם פילטרים פשוטים, גסים וזולים יותר. פועלת אצלי משאבה טבולה בחצר שנסתמת כל אביב מהתפרצות של אצה חוטית. אם הייתי ממש סובל מהעניין והיתה לי קצת יותר סבלנות הייתי עוטף אותה בעוד שכבה של רשת דקיקה והייתי פותר את הבעיה. כרגע זה ניקיון ידני של רבע שעה בשנה אז אני מתעצל. למהנדסים של היצרנים זה שטויות והחליטו שלא צריך להתאמץ.

ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
בקוואסקי הבעיה היא לא באופנועים אלה דווקא ביבואן, עלות הטיפולים השוטפים יורדת לכשליש כשמזמנים מראש חלקים
ומגיעים רק לטיפול שוטף, ברוב האופנועים החדשים אפילו שנתיים מעל תקופת האחריות הבעיות הם מינוריות ובטלות בשישים,
שמעתי גם הרבה על כך שהיבואן לא עומד בתנאי האחריות, אבל לא על כך אני מתלונן.

ב-KTM יש בעיות ידועות, היבואן לא מתכחש לתקופת האחריות אבל אם תוך תקופת האחריות יש כל כך הרבה בלגן מי ערב שבסופה
זה לא ימשיך ויהיה יקר מאד.

אין ספק שהיצרנים האירופאים עשו דרך יפה בנושאי האמינות, אבל עדיין ישנם הרבה יותר מדי נפילות אל מול המתחרים מהמזרח.
אף אחד לא חף מטעיות ואני מודע לאופוזיציה האשכנזית ולשוחרי ה-"נשמה" "ייחודיות" אנטי עממיות ותרבות העדר.

בסופו של יום ואחרי הכל מי שעומד במוסך מול מכונאי עם מברג נוטף שמן זה הבעלים שצריך לעשות חשבון עם עצמו למה אופנוע צעיר
מבלה יותר מדי זמן במוסך מאשר בעליו הזקן בקופת חולים.

אבל זה רק אני ואני דפוק.
כנראה שהיפנים יותר אמינים אבל מי יודע למדוד עד כמה. סובארו לדוגמא סבלה ממוניטין גרוע שנים אחרי שהוציאו דגמים שהפכו לסמל אמינות. יותר מכך אותם הדגמים שנחשבים עד היום לאמינים סבלו ממחלות כרוניות. בטנדר DL המיתולוגי החלפתי המון ציריות ובאזור ה 200,000 גם מנוע. כן, החלקים והטיפול זולים אבל זה הדגם שנחשב סמל לאמינות. כדי להוסיף מיונז לוווסאבי- היו לי 2 צרפתיות ברצף שעשו 250,000 ק"מ בלי כשהתקלות היחידות היו בחיישני קירבה והמתזים. הטיפולים היו יחסית יקרים. רק להחליף מנורה, חצי שעה עם שני יועצי כנף. רוצה לומר יונית, אנא עארף. אולי תמצא אותי על ורסיס או אנדורו יפני. ימים יגידו.