בימים האחרונים בדקתי מספר אופונועים כדי להבין אם אני רוצה להחליף את ארפכשד, לאיזה כיוון ובכלל להשכלה כללית כי אני טירון.
הראשון היה הקוואסקי ורסיס של השושנים שסבל בהחלפה מכל רגע. אני הייתי עסוק בהשוואה והופתעתי מההיגוי מאוד שהיה מאוד קל וזריז. המשקל לא מורגש, האופנוע נוח, הגיר חמאה לא היה חסר לי כוח למרות שלא לחצתי (תחושה מהמומנט) וזרימת הרוח טובה וחלקה. לא אהבתי את הידיות והכיסא אבל זה עניין של הרגל.
אתמול לאחר דחיות, בחנתי את ה KTM 890 החדש. היה חם ולח. מדובר בנייקד ששוקל 160 עם 120 כ"ס. כבר בעליה עליו הרגשתי בבית. פשוט בול. מתחיל לנסוע בתנועה העירונית לכיוון מודיעין וחושב לעצמי שהחוויה עזה ביותר. אין מול הפנים כלום וההיגוי פשוט מתבצע בכוח המחשבה בצורה הכי טבעית וזורמת. כזה אני רוצה למסלול ופניות ובלימות. בכביש המהיר עם רוח גבית עד 130 היה בסדר ו 150 כבר לא נסבל. הידיים במאבק עם הכידון אבל אני מתעקש שטוב לי וטוב לרישיון ועושה עוקף מודיעין רק כדי לאשר את התחושה. זה בולם ומסתובב מצויין. לא חסר כוח אבל צריך להגיע לסל"ד גבוה כדי להתרשם. בדרך חזרה המציאות, או יותר נכון הרוח טפחה על פני. רוח מערבית קלה אני בירידות ומאוד לא טוב ב 130 ונסבל ב 120. חזרתי על כביש 1 במהירות התנועה שמסביבי כשאני רכון לחוץ ובמאבק עם הכידון. התבאסתי מאוד כי התלהבתי בהתחלה. כשאני מטייל אני במנהלתית עד לקטע המעניין וחזרה ממנו. אבל כלי כזה בכביש מהיר כדי להינות מהקטעים המעניינים זה די לסבול. אם הייתי עירוני שלא יוצא לטיולים או מבלה בעיקר במסלול הייתי קונה את ה 890 ללא צל של ספק. הדבר היחידי שלא אהבתי היא רגלית הבלם שצמודה וקטנה מדי. לסיכום, צ'יטה. זה אופנוע לטרף וטרף בלבד.

אחרי מנוחה ארוכה לקחתי לסיבוב את החיה- סופר דיוק GT 1290. למדתי על שני הדגמים לפני אבל קצת התרגשתי. בכל זאת, בריון ידוע לשמצה. לאחר מעבר על השימוש באין מפתח וכל ההגדרות והבקרות אני מטפס ודי נוח. מיד הרגשתי בבית. המימדים המשקל והתחושה מהמנוע וסביבת הנהג, הכל צפוי וברור. זה נכון גם למנוע. עד 6,000 סל"ד אין שום זכר לחיות רעות, מפלצות בחושך ושדים אכזריים. בחנתי בלמים ומכות גז בהילוכים שונים במהירויות שונות כדי להבין את התגובות ואחר כך שחררתי כדי להינות. מודיעין הופיעה תוך דקות ספורות וקצת סיבובים ובלימות ואני מרשה לעצמי קצת יותר ממה שרציתי. התרשמתי עמוקות מההתנהגות בפניות וזה גם עוצר חזק כשצריך. המנוע...כן גדול. בהחלט מהנה. כל נגיעה בגז והספרות במד המהירות רצות בהיסטריה. כמו מייק טייסון. מהיר חזק מדוייק ורק נראה מפחיד. פשוט כלי אדיר.

מחכה לבדוק את ה VFR ולעשות חושבים אבל זה לשרשור אחר.
סרטון מקטע קצר בדרך אלון עם הכנופיה הירושלמית. לחסרי הסבלנות שרוצים לראות בקרת אחיזה של KTM בפעולה -דלגו לדקה 06:00.