אווצ' לפעמים למרות שאתה יודע משהו בטוח בו לחלוטין, מגיעה ההפתעה הקטע זה הפער בין מה שחשבת שידעת למציאות, וזה מורכב!
חבר מבקש עזרה, הדגש כמובן על חבר, לא נעזור?
החלפתי לרגע 4 בשורה 120 כ"ס בבום, לאוסטרי כתום, מעולם לא רכבתי קודם על KTM אף דגם או צורה של האוסטרים, אוהב מאד לרכוב
באוסטריה לא מאמין בתוצרת שלהם, אין לי סיבה אמיתית אחת, יש לי המון סיבות קטנות, זה כמו להסביר למה הפועל ת"א ולא מכבי ת"א...
או למה יש/אין אלוהים...סוג של אמונה אישית.
מניע...לרגע נדמה לי שלא כל הצילינדרים עובדים, מישהו מנער אותי לכל הכיוונים, קצת קשה אז בוכים שושני? המ"מ מהיחידה...ממשיכים זה בטח
ישתפר עם המהירות...רגע איפה השני? מסתכל למטה לחפש את הרגלית שמתחבאת מתחת לקרטר?. קליק יופי שלישי זה טוב כפול 2...שוב מחפש
הרביעי, לפי הרוח בכתפיים אני בטח ב-180 רגע...השעון מזייף? מה 110? למה הקסדה שלי כל כך מרעישה...הופה אני מהר מדי, סיבוב, בלימת מנוע
נדרש להוסיף בלם, רוצה להוריד הילוך, זה קורה רק אחרי הסיבוב, כי הרגלית מתחבאת לי שוב, לא נורא נוריד את הזוית עוד תרגל שושני תתרגל,
אתה לא בבית הבראה... ממשיכים כמעט מאבד את המשקף שולח יד לייצב אותו מסתבר ש....ככה זה המשקף גמיש???
רציתי רצית לתת לו את מלוא החוויה כמה עשרות ק"מ שיהנה מהמכונה המופלאה שלי אבל זה היה פשוט..חוויה קשה מדי, אני מזדקן...החלפנו שוב...
וואוו איזה הבדל.