אין ממש מקום שם לשינוי תבריג, כנראה יחליפו לו את כל החלק, אני מניח שהחלק הזה עולה 200 שקל, תצפה ל 500 שקל במוסך +-.
תלוי.
אם התבריגים רק נהרסו אבל יש בשר אפשר לקחת מברז וזה פשוט מחדש את ההברגות או מקסימום מברז במידה אחת יותר גדולה (אם זה לא איזור בעייתי).
אם איזור בעייתי\אין מקום, אז הליקויל\תותב, אבל זה כבר יותר סרט (ודי בטוח שרק במוסך).
כל הזין. האמת לא סכום נוראי.
ממליץ על ידיות מומנט לפעם הבאה (אם תהיה).
כוס אחתוק איזה באלגן יותר לא נוגע בקטנוע זה נראה קל אבל כל טעות קטנה עושה נזק יקר יאללה איזה באסה.שמן ופילטרים אני עושע לבד חשבתי זה גם קל אבל מסתבר שלא
גם בשמן ופילטרים אתה יכול לגרום הרבה נזק.
אבל,
אם לא תטעה, לא תלמד.
(לחילופין, ואני ממליץ את זה לכל החברים שלי, למצוא בעל מקצוע ולעשות איתו את כל הדברים האלה בפעם הראשונה).
מחזק את אייל. אמנם, יש אנשים שמומלץ שלא יתקרבו לכלי עבודה בשום אופן, רוב האנשים הללו יודעים את זה והעולם חי איתם בשלום.
עם זאת, אם יש גישה ורצון- תנשום עמוק. ותלמד את הדברים לאט לאט.
עוד לא עשית שום נזק, ממה אתה נלחץ?
לגלות לך "סוד"? כל מי שלמד לעבוד ולטפל בבית עשה נזק בשלב כזה או אחר. מי שרוצה לדעת וללמוד לטפל לבד מבין את זה, יודע שלפעמים לומדים מטעויות, וכפי שההוא מעללי ציין- אם אתה לא בטוח, תושיב לידך מישהו שמבין כשאתה עושה דברים כאלה.
שבוע אחרי שלמדתי לחרב הברגות עדינות, למדתי להשתיל הליקויל![]()
עדכון עשיתי מה שאמרת לי עם הבורג ניקוז אןןיר כדי באמת לבדוק אם איו אוויר כלוא .פתחתי אןתו ואת הפקק של הרדיאטור ויצא זרם מים חזק אחיד בלי בועות זאת אומרת שהאוויר יצא כבר. דבר שני אחריזה השלמתי ברדיאטור והתנעתי את הקטנוע הקטנוע לא גיהק את המים הןא פשוט דחף את המים למעלה . מה זה אומר? יכול להיות כי הרדיאטור מלא כבר בגלל זה?
נערך לאחרונה על ידי Alex159; 22-02-2020 בשעה 16:51.