עמוד 3 מתוך 7 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
תוצאות 31 עד 45 מ 99

אשכול: החיים על פי כריסי - שרשור התחדשות של Honda NC700X

Member
    עוד כמה סוסים וקצת יותר סל"ד יש ב NC750 אם אני לא טועה

Senior Member
    טיול ראשון - אהבה ממבט שלישי.

יצאתי הבוקר לטיול לאחר שנדחו תכניות לעלות צפונה לעבר קצרין לסופ"ש. אינני נוהג לתכנן את הטיולים שלי, רק לכוון את הכידון לאחד מכיווני השמיים ולרכב לאן שהכביש יקח אותי.
    מצאתי עצמי רוכב דרומה. על כביש 6 לא חסר לי כח. שיוט נינוח על 110-115 בימני, לא באמת רציתי לעלות מעל אבל היו רגעים שעליתי ל-125-130 לעקיפות וזה בקושי הזיז לה.
    מצאתי את עצמי איכשהו בבאר שבע, ומשם דרומה דרך כביש צאלים (222) לעוטף עזה. מה שאני מאוד אוהב באופנוע הזה זו העובדה שאפשר להישאר בהילוך שישי גם על 90 וגם על 130 קמ"ש וזה ירגיש נינוח למדי בכל טווח המהירות הזה.
    האופנוע פשוט נוח ולא מצריך מחשבה מעבר לרכיבה, נותן לך זמן לראות את כל מה שסביב, לרכב במהירות חוקית זו לגמרי לא בעיה ולא חיפשתי מעבר ל-90 קמ"ש של כבישי הדרום.

אז לאחר 270 ק"מ ביום אחד, צריכת דלק של 1 ל-25 והרבה חוויות, התחברתי סופית לאופנוע. אני רוכב בשביל החוויה, לא בשביל המהירות, לא בשביל לרדת נמוך כמו ולנטינו רוסי בפניות, בראש ובראשונה בשביל החוויה ותחושת החופש. וכמה יופי שהאופנוע הזה לא "מגרה" אותך מעבר, לא מדרבן אותך לשבור שיאי מהירות, פשוט תבחר הילוך, שים את הפלייליסט האהוב באוזניים ותהנה מהעולם שסביבך.

כריסי הולכת להישאר אצלי המון, המון זמן.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    אתה תתפלא אבל דווקא בטכני אפשר להנות איתו ואפילו לרדת נמוך מאוד.

Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    בעצם... אתה רוצה דוקאטי או מוטו-גוצי.
    האחרונים שמייצרים מקוררי אויר ראויים. מבין שניהם, דוקאטי מתפשרים פחות על השימושיות.
    חבל שאתה לא מקשיב

מעניין איפה לדעתך יש שימושיות בסקרמבלר, או בכלל 797?

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    אגב, דיברת על הצורך לרדת לחמטשי בשביל האצות. לא יודע אם זה ככה ב700 אבל ב750 הוא מאיץ די יפה בשישי גם לאזור ה180.
    ברור שהאצה בחמישי תהיה חזקה יותר, אבל בשישי היא גם יפה.

Senior Member
    לוקי - זכור לי מהשרשורים שלך שהופתעת לטובה מנסלי שלך. האופנוע שלי גם, מאוד יציב ופעם אחת לא הרגשתי "ריקוד" משום חלק בפניה, אבל יקח לי זמן להגיע לרמת הבטחון שהייתה לי עם העז. ההיגוי פה אינו קשה, אבל בסיס גלגלים ארוך יותר בשילוב עם צמיגים גדולים יותר הופכים את ה-NC לפחות "flickable" מהעז.

ayalzo - דווקא היום בהאצות בכביש 6 נשארתי בהילוך שישי. כנראה שלקח זמן להתרגל למצערת הכבדה של ה-NC. עכשיו זה עובד יופי.

אני יורד אופנוע ספורט תיור גדול ממדים.
    בסיס גלגלים של אוטובוס מפרקי משקל סופר טנקר מומנט של מרכבה סימן 3 והספק של F16.

בכביש טכני מצאתי את עצמי עובד קשה בהשווה להונדה שנראת כמו דוגמנית צמרת עם 100 קילו פחות.

בפועל על האופנוע הזה רמת השליטה והרכיבה שלי גבוהה יותר.

השושנים פעם ציין ( ובצדק כמה שאני שונא להודות בזה אבל נשים תמיד צודקות) שלפעמים הירידה היא לצורך עלייה וזה בהחלט מאפשר לי להתחדד ולשפר דברים ולו בגלל הקלות התפעולית והביטחון שהכלי משדר לי.

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי lygav צפיה בהודעה
    מעניין איפה לדעתך יש שימושיות בסקרמבלר, או בכלל 797?
    לא יודע לגבי 797, אני על 796, עשיתי עליו למעלה מ35000 קילומטר בשנה האחרונה. אני קורא לזה שימושי.
    וקוסטה בכלל נוסע על מולטיסטראדה, אין יותר שימושי מזה.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי DavidSpi צפיה בהודעה
    לא יודע לגבי 797, אני על 796, עשיתי עליו למעלה מ35000 קילומטר בשנה האחרונה. אני קורא לזה שימושי.
    וקוסטה בכלל נוסע על מולטיסטראדה, אין יותר שימושי מזה.
    הדיבור היה על מקוררי אוויר (ראויים) שעדיין מיוצרים. לגוצי יש את ה v85 (בנוסף לעוד כמה פנינות).
    לדוקאטי (בייצור כרגע) מונסטר 797, וסקראמבלר.. לא נראה לי השוואה הוגנת, אם מסתכלים רק על שימשיות.

Senior Member
    ראש שקט, בהרבה מובנים.

שבועיים וחצי עברו מאז נקנתה כריסי. אלף ק"מ עברנו עד כה, בהם יותר מחצי מהרכיבות - בגשם. השמן הוחלף לסינטטי מלא של איפון בצמיגות 10w-30, בנוסף למצתי אירידום חדשים מבית NGK ומסננים טריים מהקופסא. נותר לי להחליף את נוזל הקירור והבלמים, כמו כן רפידות הבלם הקדמיות, ולכוון שסתומים.

היום הגעתי למסקנה שאני מאוד מתחבר לאדישות החלקית שיש לי בקשור לאופנוע הזה. בגלל שהאופנוע נקנה בראש ובראשונה עם ההגיון ולא עם הלב, איני דואג לו באותה רמה שדאגתי לעז. עם העז, הייתי ועודני פדנט. מנקה אחרי רכיבות בגשם, עובר על האופנוע עם WD40 לעיתים תכופות בחורף, שם לב ומתבאס לגבי כל שריטה. מנקה וממרק.
    לא אומר שאינני פדנט עם ה-NC, אבל אני חושב שברמה שונה. קניתי משחה של פוליטרול לחידוש פלסטיקה (היא עברה חיים בחוץ ללא כיסוי, ולמרות מצבה הטוב ומצבור תכשירי הניקוי שלי, הצבע הדהוי בחלק מהפלסטיקה מפריע לי).

היחסים ביני לבין האופנוע החדש הביאו למצב שארכב 2 רחובות בגשם במקום ללכת כי אני רוצה להוציא אותה לסיבוב, או כשאני מגיע לצומת של הבית מצאתי עצמי לא פעם ולא פעמיים ממשיך ונוסע לכיוון הטיילת, ועושה עוד ועוד סיבובים בעיר. היום הייתה הפעם הראשונה שחיבקתי את "טנק הדלק" לאחר רכיבה (כן, זה מה שעושה לי טוב). זה פשוט אופנוע טוב, אופנוע פשוט שהוא פשוט אופנוע. זה יהיה האופנוע שאשיט למסע באירופה לאחר התואר, ואני בהחלט רואה אפשרות שאגיע לק"מ כה מגוכח עם האופנוע, שלא אוכל למכור אותו וגם לא ארצה, ויווצר מצב שהבריטי (שיבוא כשיבוא) יחלוק את החניה עם כריסי.

יש לי חלום לעבור מיליון ק"מ על אופנוע אחד. אני מתחיל לחשוב שמצאתי את האופנוע שאעשה את זה עליו.

84,300. פנסי הערפל שהזמנתי הגיעו בדואר, עוד מדבקות ואביזרים בדרך, סבל לארגז גם נמצא. לאט לאט נבנה פה מכונת תיור מאובזרת ומשומנת היטב.

Senior Member
    זוגיות זה עניין של ציפיות. ברגע שהבנת שהצרכים מקבלים מענה מאופי הכלי נוצרת הערכה ומשם הקשר רק משתפר.
    מהמר שתצא גירסת NCX משודרג תוך שנתיים.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    זוגיות זה עניין של ציפיות. ברגע שהבנת שהצרכים מקבלים מענה מאופי הכלי נוצרת הערכה ומשם הקשר רק משתפר.
    מהמר שתצא גירסת NCX משודרג תוך שנתיים.
    מסכים ומסכים.
    אני חושב שמה שהם עשו ב-500x זו בהחלט התכנית לדור הבא של ה-750, עם גלגל 19 אינץ' מקדימה ואולי אפילו כמה סוסים נוספים באורווה.

אבל זה לא מה שיגרום לי למכור את שלי. וגם עם ה-17 אינץ' מקדימה, עצם הקיום של מגן הגחון ומגני המנוע על האופנוע בהחלט אומר שאני הולך לחקור יערות ברגע שמזג האוויר ישתפר מעט.

צ'מע
    כיף לראות שאתה מרוצה.
    הNC כלי מצויין כל עוד לא מצפים שהוא יהיה מה שהוא לא.

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
    ראש שקט, בהרבה מובנים.

שבועיים וחצי עברו מאז נקנתה כריסי. אלף ק"מ עברנו עד כה, בהם יותר מחצי מהרכיבות - בגשם. השמן הוחלף לסינטטי מלא של איפון בצמיגות 10w-30, בנוסף למצתי אירידום חדשים מבית NGK ומסננים טריים מהקופסא. נותר לי להחליף את נוזל הקירור והבלמים, כמו כן רפידות הבלם הקדמיות, ולכוון שסתומים.

היום הגעתי למסקנה שאני מאוד מתחבר לאדישות החלקית שיש לי בקשור לאופנוע הזה. בגלל שהאופנוע נקנה בראש ובראשונה עם ההגיון ולא עם הלב, איני דואג לו באותה רמה שדאגתי לעז. עם העז, הייתי ועודני פדנט. מנקה אחרי רכיבות בגשם, עובר על האופנוע עם WD40 לעיתים תכופות בחורף, שם לב ומתבאס לגבי כל שריטה. מנקה וממרק.
    לא אומר שאינני פדנט עם ה-NC, אבל אני חושב שברמה שונה. קניתי משחה של פוליטרול לחידוש פלסטיקה (היא עברה חיים בחוץ ללא כיסוי, ולמרות מצבה הטוב ומצבור תכשירי הניקוי שלי, הצבע הדהוי בחלק מהפלסטיקה מפריע לי).

היחסים ביני לבין האופנוע החדש הביאו למצב שארכב 2 רחובות בגשם במקום ללכת כי אני רוצה להוציא אותה לסיבוב, או כשאני מגיע לצומת של הבית מצאתי עצמי לא פעם ולא פעמיים ממשיך ונוסע לכיוון הטיילת, ועושה עוד ועוד סיבובים בעיר. היום הייתה הפעם הראשונה שחיבקתי את "טנק הדלק" לאחר רכיבה (כן, זה מה שעושה לי טוב). זה פשוט אופנוע טוב, אופנוע פשוט שהוא פשוט אופנוע. זה יהיה האופנוע שאשיט למסע באירופה לאחר התואר, ואני בהחלט רואה אפשרות שאגיע לק"מ כה מגוכח עם האופנוע, שלא אוכל למכור אותו וגם לא ארצה, ויווצר מצב שהבריטי (שיבוא כשיבוא) יחלוק את החניה עם כריסי.

יש לי חלום לעבור מיליון ק"מ על אופנוע אחד. אני מתחיל לחשוב שמצאתי את האופנוע שאעשה את זה עליו.

84,300. פנסי הערפל שהזמנתי הגיעו בדואר, עוד מדבקות ואביזרים בדרך, סבל לארגז גם נמצא. לאט לאט נבנה פה מכונת תיור מאובזרת ומשומנת היטב.
    כיף לקרוא את הפוסטים שלך, מתחבר לעניין הדאגה לכלי, גם אני מרגיש ככה עם הכלי הנוכחי, לא כי הוא לא מרגש או לא חשוב לי אבל הגעתי למסקנה המתבקשת שהכלי אמור לשרת אותנו ולא אנחנו אותו, בטח לא ברמה אובססיבית וקנאית.
    Tracer 900

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Paz צפיה בהודעה
    כיף לקרוא את הפוסטים שלך, מתחבר לעניין הדאגה לכלי, גם אני מרגיש ככה עם הכלי הנוכחי, לא כי הוא לא מרגש או לא חשוב לי אבל הגעתי למסקנה המתבקשת שהכלי אמור לשרת אותנו ולא אנחנו אותו, בטח לא ברמה אובססיבית וקנאית.
    בדיוק. בגלל זה אני חושב לגבי איך זה יהיה להיות בעלים של "אופנוע חלומות", בייחוד אחד חדש מהניילונים, לדאוג לגבי כל שריטה, לחשוב פעמיים לפני שאתה עושה משהו "הרפתקאני", להתבאס כל פעם שאתה נקלע לגשם/בוץ ולנקות באובססיביות...אני מתחיל להבין למה כל כך הרבה רוכבים מבוגרים המחזיקים באופנוע מדהים רוכבים עליו בסופי שבוע (היו לי מספר דיונים ארוכים על זה עם אבא שלי, שמוציא את ה-VN900 שלו לסיבוב פעם בירח מלא).

איך שתתייחס לכלי שלך, כך הוא יתייחס אליך בחזרה. זו המנטרה שאני דובק בה. ואופנוע שנקנה עם הייעוד להיות כלי רכב/אוטו על 2 גלגלים, יתפקד בדיוק כך.

אבל מספיק עם המלל. היום אני ביום חופשי והולך לנסות לחדש את הפלסטיקה ולהבריק קצת את האופנוע על הדרך