קח ציפית ישנה ושים על המושב (תתקע חלק קטן מהציפית מתחת למושב שלא תעוף).
זה לא ירחיק את החתול אבל המושב ישאר נקי.
לגבי פתרונות הרחקה, רובם לא עובדים/עובדים לתקופה קצרה מאוד.
היי אנשים, יש לכם פתרון לחתולים שרובצים על המושב ומשאירים בוץ?
תודה
קח ציפית ישנה ושים על המושב (תתקע חלק קטן מהציפית מתחת למושב שלא תעוף).
זה לא ירחיק את החתול אבל המושב ישאר נקי.
לגבי פתרונות הרחקה, רובם לא עובדים/עובדים לתקופה קצרה מאוד.
מגבת. ככה הם לא קורעים את המושב.
לחילופין,
יש לי כיסוי מושב (כמו כיסוי נגד גשם של תיק, שאגב, גם עושה את העבודה), שאני פורש על המושב ונתפס עם הגומי על ההיקף. גם המושב לא רטוב בבוקר (הכיסוי גשם של האופנוע אמנם עוצר את הגשם, אבל המושב עדיין רטוב מתחתיו), גם חתולים לא מלכלכים, וגם הבד המרשרש כנראה לא נעים להם והם פשוט לא באים.
מעבר לזה, היו הרבה שרשורים על הרחקת חתולים. תריץ חיפוש.
לא עוזר, מניסיון. אולי הכלב שלי טיפש במיוחד (בכלל לא פוסל את האפשרות הזו), אבל כשחתול מתנחל לי על המושב מתחת לכיסוי, כל מה שהכלב עושה זה לנבוח לכיוון האופנוע. החתול המזדמן (ששוב, כנראה טיפה יותר מחובר לשכל שלו מהכלב שלי) פשוט נשאר לנמנם על הכיסא, מתישהו גם הנביחות מפסיקות.
הייתי מנסה יריעת פקפקים. נראה לי שחתולים לא יתחברו לקטע וגם אם כן, לא ילכלכו.
יש לי פתרון עבורך ועבור כולם הוא די פשוט לישום ומרחיק חתולים ממהמושב
אחרי שהמושב שלי עבר התעללות מצד החתול השכונתי החלטתי שמספיק,תיקנתי את המושב וחיפשתי פתרון,לקחתי מגבת ישנה,במגבת עשיתי חורים קטנים שדרכם אפשר להשחיל אזיקון,ניגשתי לחנות חומרי בניין ורכשתי שני יחידות "קוצים נגד יונים",את היחידות הדבקתי לאורך המגבת וחיזקתי עם אזיקונים,החלק האחורי של המגבת גם הודק עם אזיקון כך שיתאים לזנב האופנוע ולא יתעופף ברוח,לאחר שהמגבת עם הקוצים מולבשת על המושב יש להדק אותה עם גומיה עם ווים סביבה כך שלא תזוז, בנוסף מומלץ להתיז ספריי דוחה חתולים על המגבת מדי פעם, הפתרון פרקטי ,יעיל ,פשוט וישים על ידי כל אחד.
למי שלא מבין אני ינסה להעלות תמונות יותר מאוחר.