לא יודע להמליץ על מעיל חורף. כן יודע לספר על הזמנה מ fc moto, שנעשתה לפני חודשיים. עדיין מטיילת במרתפי הדואר. שתי הזמנות למען הדיוק. אז תביא בחשבון שאולי לא יגיע לחורף הזה. בהצלחה,
שלום לכולם,
החלטתי להזמין מאחד האתרים בחו"ל מעיל חורף
שמאפשר לפרק את שתי הביטנות ולמשוך איתו עוד כמה חודשים בשנה.
התקציב כ- 1500 שקל.
צורכי הרכיבה: קטנוע בנסיעות עירוניות + בינעירוניות בכל ימי השנה
בגוש דן + קצת פריפריה.
ממה שראיתי בכמה אתרים, יש מועמד רציני שעונה על זה:
https://www.revitsport.com/en/jacket...43758.html#522
זו תהיה ההזמנה הראשונה שלי של ציוד רכיבה.
מעוניין בחוכמה שלכם, מי שיש לו Revit Sand 3 ויכול לספר מניסיונו על המעיל.
בנוסף, מי שמנוסה בהזמנות מאתרים באירופה, כמו FC-Moto,
אשמח לעצות איך להתנהל מולם גם כדי לא ליפול על עמלות וקנסות שונים בארץ
בעיקבות שילוח לא סטנדרטי,
וגם לגבי המידה הנכונה (האם טבלת המידות שלהם מספקת או כדאי לעלות במידה?).
לא יודע להמליץ על מעיל חורף. כן יודע לספר על הזמנה מ fc moto, שנעשתה לפני חודשיים. עדיין מטיילת במרתפי הדואר. שתי הזמנות למען הדיוק. אז תביא בחשבון שאולי לא יגיע לחורף הזה. בהצלחה,
אכן בגלל העדיפות לאמזון בדואר ישראל משלוחים מ-fc-moto הגיעו אחרי חודשיים מיום ההזמנה. בהזמנה משם תצטרך לשלם מע"מ על סה"כ ההזמנה כולל משלוח.
לגבי המלצה, רוויט חברה איכותית. יש לי מעיל 4 עונות revit vapor. מחזיק חורף שלישי אבל מראה כבר סימני עייפות בתפרים. לא שימושי בקיץ ישראלי באליל. טוב בעיקר לחורף. שאר העונות רוכב עם מעיל קיץ וגם בחורף כשיבש. בבקרים הקרים שם בטנה דקה.
ממליץ בחום לבדוק מחירים באיי די מוטורספורט. לפעמים הבדל במחיר זניח לעומת המלאי המיידי.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
אתה באיחור חביבי.
ההזמנה תגיע לך באמצע פברואר+ (תבדוק אפשרות לשילוח מהיר ).
נכון, זה עדיין חורף אבל יש סיכוי לעיכוב משמעותי יותר (הדואר בקריסה בגלל חגי המכירות) ואז רכשת מעיל לחורף הבא.
Fc moto וmotoin שולחים דרך דואר ישראל אז לא תשלם עמלות שקר רק מע"מ ומכס.
אני לפני הרכישה הראשונה מדדתי את עצמי (היקף חזה, בטן, יד וכו') ופגעתי בול במידה, מומלץ ברכישות יקרות כאלו.
לא פגשתי עוד במעיל מתפרק שמתאים לקיץ הישראלי, בטח בגוש דן עם 1000% לחות.
מציע לשקול רכישת מעיל קיץ ייעודי (אופי הנסיעות שלנו זהה, קטנוע, עירוני+בין עירוני).
נראה מעיל טוב.
אין מעיל חורף שיהיה לך טוב בגוש דן שלא בחורף, כמו שענו לפני עדיף מאוד לקנות מעיל קיץ ייעודי ומעיל חורף בנפרד.
ההזמנה מfcmoto לקחה לי כמעט חודשיים ועכשיו עם העומס על הדואר אני מאמין שזה יהיה באיזור ה3 חודשים עד שיגיע אליך.
אם מעניין אותך יש לי מעיל חורף שהזמנתי מהם ולא במידה שלי, וישלח עליהם מחר או מחורתיים אם לא יימצא קונה בארץ:
http://fullgaz.co.il/forums/showthre...nestar-goretex
אם אתה מתכוון להזמין מחו"ל ולא לקנות בארץ, אז נראה לי במקומך כבר הייתי מזמין מעיל קיץ וכמה חודשים לפני החורף הבא מזמין מעיל חורף.
עכשיו אין כל כך טעם להזמין מחול זה יגיע באיזור מרץ-אפריל, ממש לקראת סוף סופו של החורף.
תודה חברים על התגובות והעצות.
שכחתי לציין, כבר יש לי ציוד רכיבה מלא שקניתי בחנויות בארץ.
העניין הוא שהמעיל שלי ארבע-עונות, כך שבחורף הוא בינוני בהגנה מקור
אבל בגלל שללא בטנות נשארים עם מעיל קיץ שרובו עשוי רשת, אני אהפוך אותו למעיל קיץ.
בהמעיל שאזמין מחו"ל, מתכנן להשתמש בעיקר בחורף ובוודאות לא בחודשי הקיץ.
Dada : ביקרתי ב-א.ד.מוטורספורט, אין להם במלאי את revit sand 3 אלא דגם ישן sand 2
ולא במידה שלי ולאחר מבצע יוצא יקר ב-40% מחו"ל.
Matanbar: אני בכלל לא ממהר, לכן יכול גם לבצע את ההזמנה בעוד כמה חודשים עבור החורף הבא,
ואולי בינתיים יתאפסו קצת בדואר ישראל.
Mudale: תודה על ההצעה, מעיל החורף שלך קטן עלי ב-2 מידות.
אם כבר מתכנן רכישה, מציע לך לשקול בחיוב שני מעילים (חורף וקיץ).
הפתרון של מעיל מתפרק הוא בינוני ויוצא מצב שקר (ולפעמים רטוב) בחורף וחם בקיץ.
נראה לי שזה הפתרון הכי טוב.
תודה מתן.
אם המעילצהרב עונתי שלך בנוי רובו מרשת, הוא יוכל לשמש יופי כמעיל קיץ ועונות מעבר (בשילוב הביטנות). לגבי מעיל חורף, מומלץ אחד ייעודי עם הגנה מוכחת (סוג של) מגשם ושכבת חימום פנימית טובה.
זה הולך להיות או מה שאתה מציע
או מה שמתן הציע.
אזמין כנראה בסוף החורף, עבור העונה הבאה.
תודה!
הDHL של FCMOTO וMOTOIN זה שילוח בינלאומי רגיל ולא שילוח אקספרס. אתה יכול להזמין מהם בשקט.
רק שמהנסיון המצומצם שלי, MOTOIN פחות אמינים מFCMOTO. קנה מהם רק אם ההפרש משמעותי.
DHL בגרמניה זה הדואר הגרמני.
Motoin שולחים שילוח מהיר דרך ups (אבל זה יקר בטירוף).
מהניסיון שלי עם motoin דווקא היה סבבה לגמרי (4-5 הזמנות שעברו חלק).
יש לי ניסיון עם שתי החנויות,, ודווקא הניסיון עם מוטואין היה טוב יותר. בכמה הזמנות שעשיתי מוטואין עמדו בזמני המשלוח יותר טוב מפ.ס מוטו. יש לציין שכל ההזמנות שעשיתי דרכם נשלחו רק בתוך אירופה, ולא ניסיתי את מזלי עם dhl בארץ.