Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
אתה לא טועה, אבל גם לא הייתי עולה עם מיו או הכלי בכתבה על איילון בתנועה זורמת. (אבל מתי האיילון באמת לא עמוס?)
אלה כלים עירוניים בלבד ובתור כלי עירוני, הES3 יקר וחלש מדי בשביל שמישהו ישקול אותו על פני אופניים חשמליים.
פרצת האופניים הופכת כל כלי עירוני למיותר.
במקום שנרכב על כלים בטוחים עם מראות, מאותתים ומערכות בטיחות, רחובות מרכז מוצפים באופניים חשמליים וקורקינטים כי אף אחד לא רוצה להתעסק עם רישוי, טסטים, אגרות, ביטוחים וכדומה. הרבה לפני שאתה מתחיל לרכב, אתה משלם אלפים על ניירת וביורוקטיה.
צריך מערכת חוקים אחרת לכלים עירוניים ולשנות את הגישה בנוגע לתחבורה בכללי, אם אנחנו רוצים לראות שינוי כלשהו.
לבטל את האגרה השנתית, לבטל את ביטוח החובה, לפשט ולהוזיל את הטסט ולצמצם את דרישות הייבוא לכלים עירוניים לכדי טסט ומספר רישוי בלבד.
עד אז, תתרגלו לאופניים חשמליים עבודת יד, שנוסעים נגד כיוון התנועה, ללא תאורה, מאותתים ומראות.
אני רואה יותר ויותר לאחרונה שליחים של תן ביס על אופניים חשמליים
מה שיפה בדמוקרטיה, קפילטיזם, כוחות השוק, חוקי הג'ונגל וואטאבר הוא
שאם הדבר הזה כל כך מוצלח אז השליחים הם הראשונים שימהרו לאמץ אותו ולהעיף את האופניים החשמליים
הצלחתי להצחיק את עצמי
ביטוחים - 4000 שקל בשנה. הרבה יותר, אם מדובר בצעיר בן 16 - מניח שזה עובר את ה-6K, אתה מוזמן לבדוק במחשבון ביטוח החובה (ולהוסיף צד ג').
טיפולים- בין 3000 ל-4000 ל-20 אלף ק"מ (לא כולל בלאים כגון צמיגים/בלמים - אלה קיימים גם בחשמלי).
גם אם אתה רוכב שליש מזה, זה עדיין 1000-1300 שקל בשנה.
רישוי וטסט - בערך 250 שקל בשנה (אגרה+גישה לטסט).
דלק - בקירוב 20 שקל ל-100 ק"מ. כנראה שבאיזור 1000-1500 לשנה בשימוש עירוני בית-עבודה-סידורים.
תקלות - השד יודע. כנראה שבקטנוע חדש יהיה שקט לכמה שנים.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
שימו ABS בקדמי ואני קונה במחיר הזה