לפני שנה קניתי כפפות sand 3 של רוויט בהזמנה מחו"ל. המידה היתה מאוד מדויקת (למרות שהיא לא היתה צריכה להיות כזו) אבל אחרי שבוע/שבועיים העסק התיישב סביר ולא התלוננתי.
ברגע שהגיע הקיץ ונכנסה זיעה לסיפור, מצאתי את עצמי עם זיהומים בעור וכפפות שהיצרן רושם שאסור בשום פנים ואופן לכבס, גם לא ידנית.
משום שלהמשיך ללבוש אותם זו לא היתה אופציה ומשום שאני מכיר ג'ילדות עור דקיקות שאפשר להספיג במים אינסוף פעמים ללא נזק ניכר, לקחת את הצ'אנס, כיבסתי אותם בצורה עדינה ואחרי שהככפות התייבשו נוצרו קרעים בעור והכפפות מצאו את דרכן לפח.
העור בכפפות הcayenne האלה הוא אותו העור (עיזה פזיזה בעיבוד דומה), אני מאמין שההוראות יהיו דומות והאיכות גם היא תהיה דומה כשבאתר של היצרן (מכל המקומות) יש ביקורות די רעות על האיכות שלהן.
כהערת אגב, אני כרגע בארה"ב והדבר המעניין היחיד שקניתי היה כפפות עור של יצרן מקומי קטן (
http://leeparksdesign.com/sumo) בעלות דומה. אין לי יכולת להמליץ או לא להמליץ ואוורור לא ממש קיים (למרות שהיצרן עצמו יושב במדבר בדרום קליפורניה ומיעד את הכפפות לקיץ) אבל מה שאני יכול להגיד זה שהעור אייל הזה שלהם מרגיש הרבה יותר "בריא" ונוח מכל כפפה אחרת שמדדתי עד היום והנחיות היצרן כוללות שטיפה ידנית במי סבון (הם מבקשים אחת לחצי שנה. שאלתי ואמרו לי שאין בעיה גם עם שטיפות בתדירות גבוהה יותר).