צפייה בתוצאות הסקר: אנחנו ומיגון מתנפח: האם אתם משתמשים?

מדרגים
30. אין באפשרותך להצביע בסקר
  • כן, וסט

2 6.67%
  • כן, מעיל

4 13.33%
  • לא, יקר לי מדי למרות שהייתי רוצה

19 63.33%
  • לא חושב.ת על זה בכלל / אין לי צורך בזה

5 16.67%
תוצאות 1 עד 11 מ 11

אשכול: סקר שימוש בהגנה מתנפחת

צפייה משולבת

Senior Member הסמל האישי של ees

סקר שימוש בהגנה מתנפחת

מענין אותי לדעת מה דעתם של החברים
    Sanyang Pure 50 -> Aprilia Rally RS 50 -> Kawasaki KLE 500 -> Suzuki Vstrom 1000 -> Yamaha XT1200ZE

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    חוץ מנ"ל אני גם נמנע מלקנות מיגון כזה כי בכריות האלקטרוניות בהם אני מעוניין יש צורך בסוג של "טיפול" שנתי שזה עוד דבר מגביל

ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    חוץ מנ"ל אני גם נמנע מלקנות מיגון כזה כי בכריות האלקטרוניות בהם אני מעוניין יש צורך בסוג של "טיפול" שנתי שזה עוד דבר מגביל
    מה לגבי מנגנון מכני מתנפח? כלומר אתה מעדיף לוותר על הגנה כזו, גם אם מכנית, כי האלקטרונית דורשת תחזוקה גבוהה והרבה כסף?
    Sanyang Pure 50 -> Aprilia Rally RS 50 -> Kawasaki KLE 500 -> Suzuki Vstrom 1000 -> Yamaha XT1200ZE

ציטוט נכתב במקור על ידי ees צפיה בהודעה
    מה לגבי מנגנון מכני מתנפח? כלומר אתה מעדיף לוותר על הגנה כזו, גם אם מכנית, כי האלקטרונית דורשת תחזוקה גבוהה והרבה כסף?
    המכנית מוגבלת ביכולת ההגנה (בהשוואה לאלקטרונית) ואין ספק שבעוד 5 שנים בערך הם יעלמו מהשוק ויוחלפו באלקטרוניות.

אני מעדיף לחכות עוד קצת, דיינזה כבר מתחילה להיכנס לתחום מחירים הגיוני (בגרמניה) ונראה לי שבשנה הבאה התחרות תיהיה גדולה יותר עם עוד כמה חידושים.

Member
    לדעתי יש עוד תשובות: אני לא קונה בגלל הקייץ הישראלי, לא מתאוורר, די כבד. בנוסף למעיל הממוגן שלובשים בקייץ, גם הווסט, חם מידי

ציטוט נכתב במקור על ידי kanter.m צפיה בהודעה
    לדעתי יש עוד תשובות: אני לא קונה בגלל הקייץ הישראלי, לא מתאוורר, די כבד. בנוסף למעיל הממוגן שלובשים בקייץ, גם הווסט, חם מידי
    מניסיון אישי: מעיל קיץ מתנפח הוא מאד מאוורר, יותר מדיינזה SP-R שהייתי משתמש בו בקיץ.

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    אני מתעניין בווסט מתנפח כבר תקופה. הייתי בטוח שאלך על אפוד מכאני בסגנון של היט אייר, שפוגע פחות באיוורור ובנוחות מהווסט של הילייט לדוגמא. השיקולים שלי 'נגד' אפודים אלקטרוניים היו בעיקר בגלל המחיר והחובה לצמד אותם למעילים ממותגים (אלפיינסטארס), מה שמייתר את המעילים שיש לי כבר כרגע. אחרי שדיינז השיקו את הווסט שלהם, הוא עבר להוביל בפער על שאר האופציות, בעיקר כי רוב הבעיות שהיו לי עם כל שאר האופציות קיבלו מענה. נכון לעכשיו אני מתכוונן על קניה של אחד כזה, לא דרך מטרו אלא מחו"ל מטעמי מחיר. הבעיה היחידה שיש לי כרגע עם הווסט בקניה מחו"ל היא השילוח הבעייתי של בלון גז (אף חנות בחו''ל לא שולחת ווסטים כאלה באוויר), מה שמחייב אותי לקנות ולהעביר אותו לארץ במזוודה, כי אני לא הולך לסבך חבר רנדומלי שטס לחו''ל עם העברה של משהו שיכול לעשות לו בעיות בשדה התעופה, ונכון לעכשיו לא נראה שאני טס בקרוב.
    דרך אגב, מבירור שעשיתי עם מטרו נמסר לי שברגע שהמעבדה שלהם לווסטים תהיה פעילה (בסביבות אפריל) הם יתנו שיאות גם לווסטים שנקנו בחו''ל.
    אם מטרו היו מתמחרים את הווסט בצורה הגיונית כנראה שכבר היה לי אחד.

Member הסמל האישי של tree
    הבנתי שאלפיינסטארס עומדים לצאת בחצי השנה הקרובה עם ווסט חדש. אני מקווה שהוא עומד להתחרות בווסט של דיינזה מהבחינה שלא יחייב מעיל יחודי ושהגנת הכתפיים תישאר בו.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי tree צפיה בהודעה
    הבנתי שאלפיינסטארס עומדים לצאת בחצי השנה הקרובה עם ווסט חדש. אני מקווה שהוא עומד להתחרות בווסט של דיינזה מהבחינה שלא יחייב מעיל יחודי ושהגנת הכתפיים תישאר בו.
    רשמתי בשרשור אחר שהם השיקו אותו השבוע ויצא לי לגעת בו קצת. הוא לא מחייב מעיל והגנת הכתפיים נשארה אבל הוא כבד ומסורבל הרבה יותר מזה של דיינזה.

ציטוט נכתב במקור על ידי tree צפיה בהודעה
    תוך שנה בערך השוק הזה יציא הרבה אופציות טובות במחירים סבירים (בחו"ל)
    https://www.asphaltandrubber.com/pro...5-airbag-vest/

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    עד כמה שידוע לי, הווסט של דיינז לא מחייב מעל נוסף, או מעיל רכיבה...