מענין אותי לדעת מה דעתם של החברים
כן, וסט
כן, מעיל
לא, יקר לי מדי למרות שהייתי רוצה
לא חושב.ת על זה בכלל / אין לי צורך בזה
מענין אותי לדעת מה דעתם של החברים
Sanyang Pure 50 -> Aprilia Rally RS 50 -> Kawasaki KLE 500 -> Suzuki Vstrom 1000 -> Yamaha XT1200ZE
חוץ מנ"ל אני גם נמנע מלקנות מיגון כזה כי בכריות האלקטרוניות בהם אני מעוניין יש צורך בסוג של "טיפול" שנתי שזה עוד דבר מגביל
לדעתי יש עוד תשובות: אני לא קונה בגלל הקייץ הישראלי, לא מתאוורר, די כבד. בנוסף למעיל הממוגן שלובשים בקייץ, גם הווסט, חם מידי
אני מתעניין בווסט מתנפח כבר תקופה. הייתי בטוח שאלך על אפוד מכאני בסגנון של היט אייר, שפוגע פחות באיוורור ובנוחות מהווסט של הילייט לדוגמא. השיקולים שלי 'נגד' אפודים אלקטרוניים היו בעיקר בגלל המחיר והחובה לצמד אותם למעילים ממותגים (אלפיינסטארס), מה שמייתר את המעילים שיש לי כבר כרגע. אחרי שדיינז השיקו את הווסט שלהם, הוא עבר להוביל בפער על שאר האופציות, בעיקר כי רוב הבעיות שהיו לי עם כל שאר האופציות קיבלו מענה. נכון לעכשיו אני מתכוונן על קניה של אחד כזה, לא דרך מטרו אלא מחו"ל מטעמי מחיר. הבעיה היחידה שיש לי כרגע עם הווסט בקניה מחו"ל היא השילוח הבעייתי של בלון גז (אף חנות בחו''ל לא שולחת ווסטים כאלה באוויר), מה שמחייב אותי לקנות ולהעביר אותו לארץ במזוודה, כי אני לא הולך לסבך חבר רנדומלי שטס לחו''ל עם העברה של משהו שיכול לעשות לו בעיות בשדה התעופה, ונכון לעכשיו לא נראה שאני טס בקרוב.
דרך אגב, מבירור שעשיתי עם מטרו נמסר לי שברגע שהמעבדה שלהם לווסטים תהיה פעילה (בסביבות אפריל) הם יתנו שיאות גם לווסטים שנקנו בחו''ל.
אם מטרו היו מתמחרים את הווסט בצורה הגיונית כנראה שכבר היה לי אחד.
הבנתי שאלפיינסטארס עומדים לצאת בחצי השנה הקרובה עם ווסט חדש. אני מקווה שהוא עומד להתחרות בווסט של דיינזה מהבחינה שלא יחייב מעיל יחודי ושהגנת הכתפיים תישאר בו.
תוך שנה בערך השוק הזה יציא הרבה אופציות טובות במחירים סבירים (בחו"ל)
https://www.asphaltandrubber.com/pro...5-airbag-vest/
עד כמה שידוע לי, הווסט של דיינז לא מחייב מעל נוסף, או מעיל רכיבה...