תזמין חשמלאי
הפחת קופץ עם עומס קטן,לפעמים גם ללא צרכן רציני .החלפתי את הפחת וללא שינוי.
בדקתי עם מגר ואני לא יודע אם התגדיות של עשירית עד חצי מגה נחשב תקין
לא אוהב חשמלאים, אלו יש להם לוגו של דולר מסתובב במקום עיניים.
אני גר בשכירות ולא יכול לשלם אלפי שקלים על שדרוג מערכת חשמל ישנה שבעליית גג רביץ.
החלפתי ממסר פחת לאחד איטלקי, עבד יומיים מבלי להקפיץ. אתמול בלילה לאחר כמה שעות של עבודה משותפת מזגן 1.5 ורדיאטור חימום בשיא, הפחת קפץ.
כנראה הגשם לחלח משהו בגג אצטרך לעלות לעליית גג ולגלות את מקור הלחות.
חשבתי שבבדיקת מגר ניתן לבודד את הקו הבעייתי ולהחליף רק אותו, אבל קיבלתי ערכים נמוכים יחסית בבדיקה בין הפאזה לאפס של 5 מאמ"טים, אז ההערכה שלי שפריצת הבידוד היא בנקודת צומת מרכזית אבל לא יודע איך לאתר אותה.
חשבתי על רעיון אחר : להשתמש בשני ממסרי פחת , כשמחברים את השני כל פעם למאמ"ט אחר, כך ניתן לבודד את הקו הבעייתי.
יורי רשם נכון אם אתה לא מבין בחשמל אל תיגע.
בגדול אם אתה בשכירות תפנה לבעל הבית זו חובתו לדאוג לך לתנאי מגורים נורמלים.
אבל מה כן:
1. תוריד את כל הפיוזים
2. תרים את הפחת ראשון
3. תריים כל פיוז לחוד ( ברגע שתגיע לפיוז הבעייתי הפחת יקפוץ זאת בהנחה שהבעייה היא רטיבות).
ניתן להפעיל צרכן חשמל כזה או אחר אבל קח בחשבון שהפעולה עשוייה לגרום לנזק לצרכני חשמל רגישים ( מחשב טלווזיה וכו').
מעבר לזה כאמור לא ממליץ להתעסק בטח לא כשאתה גר בשכירות.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
בעלת הדירה לא נורמלית.
בפעם הקודמת כשהדוד שמש הלך ופניתי אליה, היא אמרה לי שהיא לא משלמת עליו ואני מוזמן לעזוב.
לבסוף הושגה פשרה של השתתפות חצי חצי, אחר כך כדי לפצות את עצמה היא העלתה את השכירות.
אני מבין מספיק בחשמל כדי לא להתחשמל. ה"אל תגע" נועד להעשרת גילדת החשמלאים.
כבר התקנתי לבד מזגן עם כל החיווט החשמלי ובניתי לבד 2 קווי חשמל חדשים למזגנים כולל הוספת מאמ"ט חדש לכל מזגן בנפרד והסבת השקעים והתקעים לשקעי תקעי סייקון תעשייתים הטובים בהרבה מהביתיים.
![]()
אז למה אתה נשאר שם???
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אז לא רק שבעלת הדירה מצאה דייר שייתקן לה דברים בחינם, הוא גם מתחלק איתה חצי חצי בתיקונים שהיא צריכה לבצע.
נערך לאחרונה על ידי matanbar26; 13-01-2020 בשעה 09:46.
העיקר שהאסלה תהיה תקינה!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI