לא בסטנדרטי.
פתיחה - נגד כיוון השעון
שלום.
ניסיתי להחליף פלאג, כמובן שהסרתי את הכובע.. אבל הפלאג מסרב להפתח..
הפלאג הוברג במוסך לאחר ששמו אינסרט או הליקויל בתוך בית הפלאג כי הרסתי את ההברגה בפעם האחרונה.
אני מפחד להשקיע כוח בפתיחה שלא אשבור את הפלאג בפנים או משהו.
יש סיכוי שעכשיו ההברגה היא הפוכה אחרי אינסרט או הליקויל?
תודה.
הייתי קודם כל מתקשר למוסך לבדוק מה הם שמו לך בדיוק והאם יש איזה שהיא סיבה שיהיה יותר קשה לפתוח\הברגה הפוכה.
אם הכל כרגיל תרסס הרבה wd, תחמם את המנוע טוב טוב, קח ידית מומנט שים על מומנט סגירה של הפלאגים + איזה 10 NM ותנסה לפתוח.
(הידית מומנט כי יש מצב שאתה מנסה חלש מדי מהפחד.).
אם מקליק ולא נפתח פשוט תחזור על זה עוד כמה פעמים (שים wd כל יום, תנסה לפתוח על מנוע קר ומנוע רותח) בסוף זה ייפתח.
תודה חברים.
אני לא בעד נסיון פתיחה על מנוע חם. בתור התחלה, האלומיניום הרבה יותר רגיש על חם, ובנוסף, אני לא בטוח שהפלאג לא מתחמם יותר מהמנוע (ואז הוא גם תפוס יותר חזק).
אין לי ידע תיאורטי מדעי בנושא, אני רק יודע שטחנתי יותר הברגות (בפתיחה) על חם מאשר על קר.
(מסייג כמובן את האופציה הברורה של חימום חיצוני, שבו יש שליטה על חימום והרחבת רק החלק הנקבי של ההברגה).
ולפותש,
פעם הבאה שאתה סוגר פלאג, מרח מעט, ממש מעט, גריז נחושת על ההברגה שלו.
סורי על זה. ניסיתי אצלי ובאמת לא מקליק בפתיחה.
תן לו בפתיחה...הברגה הפוכה בחיים לא,אין פלאג כזה!
תנסה רק עם מנוע קר.
כמו שכתב לך ayalzo,תמרח לפעם הבאה גריז נחושת,ככה לא יתפס לך לפעמים הבאות וגם אפשר לפתוח שהמנוע חם.
גריז לא זול בכלל...אבל שומר על הברגות באפליקציות חמות.
אגב, איזה אופנוע זה?
בהצלחה!
דאון טאון 300, אנסה בסופ"ש. תודה.
כנראה שסובבתי חזק מדי וטחנתי את ההברגה. הפלאג פשוט עף לי מהמקום בנסיעה.. היה בום חזק והאופנוע כבה... ניסית להבריג פנימה ופשוט נעלמה ההברגה. האופנוע לא חדש, 95,000 קמ.. אולי עייפות החומר אבל נראה לי שאני הבעיה![]()
מפחד לפתוח פה, הקטנוע 2013 קניתי חדש. נוסע כל יום ראשון-תל אביב עם אבא שלי.. שנינו שוקלים 200 קג יחד. האופנוע נוסע קבוע בהרכבה.. טיפולים אני עושה לבד מאז סיום האחריות, שום תקלות חמסה חמסה חמסה.. אני מתנהג אליו בכבוד. לא פותח בפול גז ולא עובר את ה100 קמש.. משתמש בסילקוליין למנוע ולגיר ואפילו לא מוסיף שמן בין טיפולים.. לא חסר אף פעם.
אני ממש מבסוט מהקטנוע