אני אנסה לענות לך.
שוק = אנשים קונים אנשים מוכרים.ערך העגבניות הוא 5 שקלים מחר 3 שקלים שבוע הבא 10. היצע וביקוש.האופנוע מופיע במחירון זו נקודת פתיחה ומשם רק אתה קובע מה הנקודה שבה משתלם לך למכור. יכול להיות שהאופנוע הספציפי שלך בעצם מעלה את ערכו (אין תחרות) אז תשמור לעוד כמה שנים ותראה אם צדקת.
כך גם לגבי התוספות. אם השקעת 10K על תוספות אתה בהחלט יכול לדרוש בעבורן K10 השאלה אם יהיה מי שישלם לך.
תעשה מה שעושים בעיקר במכירת דירות. תתחיל מגבוהה ותוריד לאט לאט על לנקודה שתקבל את הטלפון המיוחל. זה כמובן שיטה טובה למי שמוכן להמתין.(אני מעולם לא פעלתי ככה)
650 הם אופנועים חזקים ובעלי יכולות כולם טובים. ואם אתה מסתדר עם המוסכניק של קוואסקי וכיף לך עם הביקור במוסך בשישי קפה וזה. אז למה להחליף?תשאר עם אותו המותג שתמשיך להנות
בכל מקרה רק רכיבות טובות לכולם


ציטוט ההודעה בתגובה