סתם שאלה קנטרנית, מעצם היותי משועמם עם זמן קראתי תנאי האתר לחתימה, מדוע פרטי החותם מאפשרים לבעל האתר לשלוח לו פרסומות?
לא יכולה להיות עצומה ללא פרסומות, אני יכול להבין קבלת עדכונים, אבל פחות מתחבר בשימוש פרטים של חותמי עצומה למשלוח פרסומות
מיזם מעניין וחשוב: דורשים מחברי הכנסת העתידיים להתחיל להתייחס לציבור רוכבי הדו-גלגלי ולפעול למענם; עם המידע הזה תוכלו לגשת לקלפי ב-3.2; הפרטים המלאים, וגם קישור למיזם, לרשימת חברי הכנסת ולחתימה על העצומה - בפנים.
http://fullgaz.co.il/%D7%9E%D7%99%D7...-%D7%92%D7%9C/
![]()
סתם שאלה קנטרנית, מעצם היותי משועמם עם זמן קראתי תנאי האתר לחתימה, מדוע פרטי החותם מאפשרים לבעל האתר לשלוח לו פרסומות?
לא יכולה להיות עצומה ללא פרסומות, אני יכול להבין קבלת עדכונים, אבל פחות מתחבר בשימוש פרטים של חותמי עצומה למשלוח פרסומות
כל ההפקה הזאת מקושקשת, והפקות כאלו רק מביאות אש ועוד יחמירו את המצב של כולנו כרוכבים בארץ.
חמוד שאתם חושבים שמישהו שם דואג למשהו חוץ מלחשבון הבנק שלו ולתחת של עצמו...
בכיס המיזם הזה יכול להפחית מאות ואלפי ש"ח בשנה ובכלל כל המטרות נראות לי חיוניות ואפשריות לכן לא מבין את ההתנגדות לעצומה. פשוט מלחמות היהודים # 343.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
הפוך
זה בדיוק מה שמעיר דובים מנומנמים על הכלים המעצבנים האלה שלא עומדים בפקקים לא מבזבזים זמן והכי גרוע לא אוכלים הרבה דלק כתוצאה מ2 אלו וזה כבר מאווווד לא מוצא חן בעיני האוצר (שעסוק עכשיו בלמצוא דרכים למסות את משתמשי הדרך בקומבינות שרק יהודים יודעים איך לסחוט יהודים דרכן, כמו נתיבי 2+ שנפרשים אט אט בעורקי התנועה הראשיים של הארץ שאינם ערוכים לכך וסותמים אותם לחלוטין, מה שבפועל מתורגם לפקקים הרבה יותר ארוכים ולשעות רבות מהחיים של אנשים שהולכות לפח), ונקודת התורפה של הדו גלגלי שאותו משרד אוהב להתרכז בה כי זה המקום הכמעט יחיד בו הוא יכול למסות באופן כבד את משתמשי הדו"ג הוא ביטוח החובה, ואם אתה חושב שהיום אתה משלם ביטוח חובה יקר אין לך מושג איך בשניה אפשר להקפיץ לך אותו בעוד 2000 ש"ח, להצדיק את זה בקלות יתרה, וזה עדין יהיה מחיר זול לכיסוי הביטוחי הזה.
בגדול - אין שום בעיה עם מחאות כשהן קונקרטיות, במקרה של המחאה הזאת זה שיעמום גרידא שבאופן תמוה תופס תאוצה (כנראה יש הרבה משועממים ברשת) - אני שאלתי ישירות את היוזם שלה על מה בעצם אתה מוחה? התשובה שלו היתה "חסר על מה?"
משמעות - משעמם לנו, רע לנו, בואו נעשה רעש ונדפוק על פחי שמן ריקים בפייסבוק
שום דבר לא יצא מההתארגנות הזאת כי אין לה פואנטה פרט ללהתלונן על החיים בישראל כרוכבי ובעלי דו"ג, ואם יצא זה לרעת הרוכבים בטווח הקצר / ארוך וממש לא לטובתם.
נערך לאחרונה על ידי Shasha127; 10-02-2020 בשעה 23:24.
הדרישות של המיזם מתחלקות לשני קטגוריות: אחת - תעשו לי זול יותר ושניה - תשנו לי חוקי הטבע.
מצטער, אבל זה לא עובד ככה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מחאות חיבות להיות עם מטרה מוגדרת.
יתכן שניתן לתת יותר מיעד אחד תוך ידיעה שיש משא ומתן שמטרתו להשיג יעד נבחר ולא לצאת עם הידיים ריקות.
תכל"ס אם התשובה היא על הכל אז אכן אין פה שום תוחלת למאבק.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
איזו רשימה של קשקושים סוציאליסטים.
במקום לתת מקום להבטחות של פוליטיקאים צריך לבוא ב2-3 דרישות הגיוניות בלי פתח לשקרים פוליטיים.
"דרישה: להעביר את כיסוי ביטוחי החובה תחת הכיסוי הממלכתי."
"דרישה: לבטל את מכסות היבוא על דו"ג וחלפי רכב"
"הכרה בכלי רכב דו-גלגליים כפתרון זמין ומיידי לבעיות התחבורה וזיהום האוויר בישראל".
נו באמת, טוב שלא ביקשו שכל רוכב ייקבל מענק התמדה לכל שנת רכיבה.
בין בליל השטויות שנרשמו שם יש כמה דברים חשובים (רפורמה בשיעורי נהיגה, סבסוד אביזרי בטיחות וקורסים של רכיבה מתקדמת) אבל התחושה שלי שיתמקדו בעיקר במחירי הביטוח ורכיבה בשול.