כולם בוכים שלא עושים כלום והכל חרא, עכשיו כשמישהו כבר עושה, אז לא רק שלא משתתפים גם מכשילים את המהלך.
לא מצליח להבין.
![]()
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
אף אחד לא הכריח להצביע. בסה"כ התכנון ביוזמה לשקף ולהציף לציבור הרוכבים מי מהחכ"ים והמפלגות פועלים למענו.
הרעיון המרכזי ביוזמה כפי שהבנתי אותה הוא לעודד את הדו-גלגלי בארץ הקודש כפתרון תחבורתי.
משם זה משפיע על כל שאר הסעיפים - ביטוח, חלפים, ייבוא וכו'.
אני לא חושב שיש מישהו בישראל שרואה באוטובוסים כפתרון לערים הגדולות והפרברים ורכבת...נו, עדיין עובדים.
לפני שנים ניבאתי שהרכבת בת"א לעולם לא תספק פתרון אמיתי כמו סאבווי ותקום באיחור של עשור.
לכן גם בתור פתרון זמני ל 5-10 שנים הרוכב על הדו-גלגלי יקבל עדיפות נשמע לי די הגיוני.
חלק מהרוכבים שהגיב ליוזמה במקומות שונים (לא אתה, לא כאן, באופן כללי) מבטא חשדנות וסקפטיות במקום לתמוך ברעיון הגיוני שמכוון למשהו טוב.
אם זה הקמפיין המושלם והאולטימטיבי?
כנראה שלא. אז מה. זה נכון וחיובי.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
בצדק סקפטי.
כולם יפזרו הבטחות והצהרות
ביום התשלום אין כיסוי.
כעת פלוני יבטיח לציבור האלמוני נסים ונפלאות כשהוא יודע בוודאות שאין בכוונתו לקיים העיקר לקבל עוד קול לאג'נדה הכוסאמו פוליטית שלו.
זו המציאות והסקפטיות היא התוצר.
נ.ב גם אני סקפטי כבר לא צריך שמפו
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
הוא באמת מקסים. בשביל קדנציה אחת בכנסת גם אני מוכן להבטיח:
1. קסדה חינם לכל רוכב
2. רוכב מעל 10 שנים ושרדת לספר לנו - ביטוח חובה עלינו
3. גנבו לך את הקטנוע כי סתם הלכת לסידורים וTMAX שלך מצא חן בעיני הגנב, חדש דנדש על חשבון נהגי האוטובוס.
4. דלק בחצי מחיר (גם ככה האופנוע לא שותה הרבה, אז מה עם זה RRRR1 שעושה 1 ל 12 במקרה הטוב כי אני חזיר גזים)
5. נתיב שמאלי רק לאופנועים, רכבים שייתפסו על הנתיב השמאלי רישיונם ישלל לצמיתות
6. פתוח להצעות ייעול ושיפור
אז בבקשה תשימו בקלפי:
מפלגת בועלי האופנועים סימול 69
מכיוון שאתה לא נראה אחד שדוגל באמירה שהאלטרנטיבה הראויה היא לקטר שהאופנוענים "לא עושים כלום" אני מתקשה להבין מה הבעיה שלך עם היוזמה. אם לא קרה כלום, לא הפסדת מלבד אולי 2 אימיילים שיגיעו מן הסתם לתיבת הספאם. אם נרוויח, סחתיין.
יותר מזה ברמה העקרונית מכיוון שאף פעם לא קרה כאן מרד צרכני או מהלך צרכני שכוון ישירות לנבחרי שלטון ועוקב אחר העשיה שלהם בנושא, אני מאוד תומך.
screenshot-220220.co.il-2020.02.12-15_22_42.jpg
נערך לאחרונה על ידי קידוזו; 12-02-2020 בשעה 15:23.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
היוזמה כשלעצמה מבורכת כל עוד יודעים את מגבלות הכח, ומגבלות הכח הם שאין לנו אחד כזה.
לפני כמה שנים רכבתי בהפגנה (היחידה בחיים שלי שהשתתפתי) למען הירידה במחירי הביטוח, כשלעצמו לא משהוא מופרך.
חסמנו את כביש מס1 "והראנו" להם את מה שהאופנוע חוסך. זה עזר? למי?
חברי הכנסת הם כמו זונות - החבר הכי טוב שלך לפני האקט (בחירות) , ואחרי שגמרת (שמת את השם שלו בקלפי) הוא כבר לא סופר אותך, אלא את שאר חבריו לבורדל.
אז אתה באמת חושב שאם אני/אתה/אנחנו נתמוך במישהוא מה120 זונות משהוא ישתנה?