תעשה טיפולים בזמן ,תשתמש בשמנים טובים ,תן לקטנוע להתחמם לפני כל נסיעה ולא להעמיס עליו בסלד וחלקים רק מקוריים או של חברות טובות. ותבדוק שמן לפחות פעמיים בשבוע ואם אין תמיד תוסיף עד המקסימום אבל אל תעבור אותו
שלום חברים
יש ברשותי קטנוע ממש לא מוצלח (לפי הרבה טענות מאמרים סקירות וכו)
וזה קוואדרו די3 350.
אני פשוט מאוהב בדבר הזה ומוכן להשקיע בו תנשמה העיקר שישרוד וישרת אותי כמה שיותר ככל האפשר.
עכשיו אני לא כזה מבין ולא כזה יודע איזה חלקים של איזה חברות ואיזה שיפורים כדי להשקיע בקטנוע הנל בכדי שישרוד ושאורך המחייה שלו ימשוך כמה שיותר זמן
עד כו הזמנתי רצועה מאיביי ומתכוון להזמין עוד כמה דברים אבל לא יודע אם זה שווה הזמנה או שאפשר להשיג את זה כאן בארץ
האם בכלל ניתן להתקין חלקים של קטנועים אחרים שהם בערך תואמים למידות ותואמים בערך ליצרן ...
איזה חלקים כדי להחליף באיזה?
מה כדי מה לא כדי להחליף ושל איזה חברות?
איפה ניתן לעשות את כל זה ?
בקיצור כל דבר שהייתם ממליצים לשפר לחזק לפתח כל עצה כל עזרה אני אשמח לדעת
תודה רבה מראש!
ובבקשה ישר ולעניין בלי לחרוג מהנושא בתגובות כמו: מה עשית למה לקחת את זה למה עשית את הטעות הזאת וכאלה.. תודה.
Nasty.
תעשה טיפולים בזמן ,תשתמש בשמנים טובים ,תן לקטנוע להתחמם לפני כל נסיעה ולא להעמיס עליו בסלד וחלקים רק מקוריים או של חברות טובות. ותבדוק שמן לפחות פעמיים בשבוע ואם אין תמיד תוסיף עד המקסימום אבל אל תעבור אותו
לא ממקור ראשון אבל ממה שידוע החוק לחלקים הוא עד 7 שנים מהיבוא האחרון
אחי...בדקתי...
הבעיה גם שהם לא מבינים איזה חלקים אני צריך הם מבקשים להגיע עם החלק כדי לראות איזה דגם ספציפי אני צריך...
רצועה באיביי מאיטליה לדגם הנל עולה 300₪ אצלינו במטרו החמודים 1200 וגם אין את כל החלקים רצוע יש משקולות משולשים אין קיצר סרטים איתם הם הפסיקו לייבא אותו עכשיו הם מייבים את הקיו וי QV שזה דגם שונה יותר משופר יותר עוצמתי
Nasty.
מה אתם אומרים יש טעם להוסיף למשל קיט ווריאטור של ג''ר פולי וכאלה?
למה אני שואל...כי בסלד נמוך הקטנוע ממש רועד ומרעיד את האדמה
ולא פעם נתקלתי בהסברים וסרטונים שמרכיבים את הקיט הנל וזה פותר את הבעיה וכמובן מוסיף כוח ויותר מחייה לווריאטור המסכן שמותקן בקטנוע...
Nasty.
"אני פשוט מאוהב בדבר הזה ומוכן להשקיע בו תנשמה" - בקוואדרו?
אמיתי?
לשאלתך (למרות שאני לא בטוח שיש טעם לענות ברצינות):
ממה שיצא לי לשמוע, הקוואדרו סובלים קודם כול מבעיות חשמל (ואחרי זה מכל שאר הבעיות).
אין לך הרבה מה לעשות בנידון כדי למנוע תקלות פרט לטיפולים שוטפים.
אפילו ידיות חדשות מעליאקספרסס ואגזוז דמוי אקרפוביץ' לא יעזרו.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual