היי אני רוכב חדש
מחפש מעיל שמתאים לחורף בירושלים,
האם כדאי לרכוש מאחד האתרים בחו"ל כדי לחסוך או שזה לא משמעותי? וכיצד ניתן לדעת את המידה המתאימה לי שם?
חשוב שיהיה איכותי מחמם ומגן טוב..תודה מראש
היי אני רוכב חדש
מחפש מעיל שמתאים לחורף בירושלים,
האם כדאי לרכוש מאחד האתרים בחו"ל כדי לחסוך או שזה לא משמעותי? וכיצד ניתן לדעת את המידה המתאימה לי שם?
חשוב שיהיה איכותי מחמם ומגן טוב..תודה מראש
תגש לחנויות בארץ אבל תבדוק לפני כן את המוצרים הרלוונטיים ואת המחירים שלהם.
על הסטיקר יופיע מחיר מופקע אבל בקופה תדאג לזה שהם יציעו לך "הנחה" שתביא את המחיר לאיזור המחיר הרשמי בחו"ל.
באתרים בחו"ל אתה יכול למצוא לפעמים הנחות יפות יותר אבל עד שהמעיל מחו"ל יגיע לארץ כבר יהיה חם ואם המידה לא טובה אתה תהיה בבעיה.
קח בחשבון שלמחירים בחו"ל אתה צריך להוסיף משלוח ומכס (17% מע"מ) אבל כן, אין להם באמת בעיה לעמוד במחירים הרגילים של חו"ל ואני אומר את זה מתוך נסיון עם אביזריון, א.ד. מוטורספורט ודל"ב שבכלל לא עושים את התרגיל הדבילי הזה ומלכתחילה מוכרים לך את קליים במחירון של היצרן (מחיר חו"ל הרגיל).
אם אתה לא לחוץ בזמן אז אתה יכול להכנס לfc-moto או motoin ותדוג את איזה מבצע משתלם למוצר מתאים ואיכותי (ויש להם אינסוף כאלה - חורף בירושלים זה קטן על האירופאים הקפואים האלה) רק קח בחשבון שהסיכוי למידה בעייתית הוא לא נמוך.
דוד . גש לגיא מApex . גם אם יעלה קצת יותר , שווה
את החוויה . גיא בחור אמין ומקצועי.
בסוף לא תצתרך לחכות חודשיים למשלוח ועוד לקוות
שהזמנתה את המידה הנכונה.
תודה על העצות חברים יקרים אולי באמת כדאי יותר לנסות בארץ גם כדי לא ליפול במידה אני אנסה בסניפים שהמלצתם לי