להרבה מרכיבים במזון יש טמפרטורה שבא הם מתפרקים ומאבדים מהערך התזונתי שלהם אבל זה לא קשור למהירות אלה לטפרטורה.
כמו בפיסטור מיץ תפוזים שפוגע בויטמין C לכן היצרניות מחזירות את הויטמין C אחרי הפיסטור.
כל חימום של ירק או פרי יפגע בו.
להרבה מרכיבים במזון יש טמפרטורה שבא הם מתפרקים ומאבדים מהערך התזונתי שלהם אבל זה לא קשור למהירות אלה לטפרטורה.
כמו בפיסטור מיץ תפוזים שפוגע בויטמין C לכן היצרניות מחזירות את הויטמין C אחרי הפיסטור.
כל חימום של ירק או פרי יפגע בו.