לא צריך שתאכיל אותי בכפית, תודה על העצות.
שמעתי הרבה על הצום לסירוגין שגם הרבה שחקנים עושים.
הכיוון שלי הוא לאכול כמה שיותר קרוב לאיך שאכל האדם הקדמון, הוא אכל פעם בכמה ימים, ואכל את החלקים היותר שומניים, זה גם השביע אותו ליותר זמן.
רק להזכיר לכם שיש כאן בשרשור אדם שקישר סרטונים של אחד שחושב ששיזוף הרקטום הוא הפתרון לכל בעיות העולם...
מה שאנחנו רואים שמתרחש בעולם היום זה המסמר האחרון בתהליך שנמשך עשרות שנים. עשרות של שנים!
אבל וואחד מסמר בכזו לאטמה לפרצוף שאשכרה כל בוקר שאני מתעורר אני חושב שאני בחלום.
האמריקאים הם עם חכם. מה זה חכם? עם סופר דופר חכם.
ואני לא מדבר על האהבלים של היום. אני מדבר על אלו שכתבו את החוקה. את חופש הפרט והחופש לשאת נשק.
קישקושים על לצאת עם קסדה זה נחמד לרשתות חברתיות. בן.
אני הכי אוהב את המטומטמים הנבערים עם "יש לך מה להסתיר? לי אין מה להסתיר"
תראו את זה
לכל הדנים בדיאטות למיניהם- אין נוסחא מנצחת.
יש לאכול כמו בן אדם, להפסיק לאכול זבל בחוץ, ללמוד לבשל בצורה טעימה ומשביעה, והכי חשוב- לא לזלול בערב/לילה.
לוקי- כתבת שהיית נמנע כמעט מלאכול במהלך היום וזולל בערב- זו הבעיה. תלמד לאכול בוקר וצהריים כמו שצריך ובערב תצמצם כמה שאפשר.
ייתן לך יותר אנרגיה ופחות שומנים.
כמובן לא לשכוח לאכול חריף בתוספת וויסקי- זה כבר יגרום לגוף דלך בבוקר להפטר מכל מה שיש לו במעי. אבל זה לא חובה.
תטחנו מה שאתם רוצים, אבל רק במהלך היום. משעות הערב תפסיקו. תראו תוצאות מהר מאוד.
לא שאי פעם התהדרתי בכרס גדולה אבל אני די שומר על להיות עם הכרס השטוחה שלי אז אני קצת מבין בזה.
בהצלחה.
וואו... משעמם לי ממש כנראה.
אני פתוח לדברים חדשים אבל שתן זה מה שהיה בגוף והגוף החליט להוציא אותו החוצה אז מי אני שיחליט אחרת ויכניס את זה חזרה.
אין בלשתות שתן כל סכנה אבל אין בזה גם כל יתרון.
מה גם שהוא סותר את עצמו באחד הסירטונים שהוא טוען שהגוף סופג 80 אחוז מהשתן בשלפוחית השתן מה שלא נכון אז למה שאני ישתה משהוא שגם ככה הגוף שלי סופג בעצמו.
ואז מגיעים לבחור עצמו שהוא נשמע ונראה כאחד עם בעיות נפשיות.