יאללה בשמחה, נקווה שיהיה מנין![]()
המלצה חמה לכל מי שיוצא לסיבוב בתקופה זו - דיר באלאק.
רכבו בזהירות עם ציוד מיגון מלא. אתם ממש לא רוצים להגיע לטיפול לשום מרפאה או מיון בימים אלה...כולם שם באטרף קורונה...
יאללה בשמחה, נקווה שיהיה מנין![]()
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
נו, מישהו טייל בימי הקורונה?
רביעי יש שמש ומה זה בא לי להתאוורר בנסיעה. יש דילמה.
Sanyang Pure 50 -> Aprilia Rally RS 50 -> Kawasaki KLE 500 -> Suzuki Vstrom 1000 -> Yamaha XT1200ZE
אני מוותר על טיולים בתקופה הזאת.
המחשבה של ביקור בבית חולים אץויותר חמור אישפוז לא מעודדת אותי.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אני יצאתי לרכיבת סולו ללא עצירות היום בשעות הצהריים המאוחרות ברגע שהשמש יצאה מבין העננים. בימים אלה לא חשבתי להציע לאשתי להצטרף לכן למשימה הפעם לקחתי את ה crf 250 rally המצוין. שמתי פעמי לכיוון מסלול הבית לכיש בית גוברין עמק האלה וכל הסביבה. הכבישים היו ריקים ברובם הספיקו להתייבש, שקט מושלם מסביב וקור נסבל התערבב עם טיפות גשם עדינות על המשקף. הנוף מסביב אירופאי מים זורמים שדות חיטה זקופה ובריאה ויערות מחטנים רטובים מנצנצים בשמש. נהניתי מכל רגע.
אסור גם לעבור את המהירות המותרת. לא כולנו מיישמים את החוק וזה עדיין לא הופך אותנו לחסרי אחריות או מודעות.
לעמדתי, אם מדובר ברכיבה בוגרת ובטוחה, רמת החשיפה לסכנות הקורונה (להדביק או להדבק) נמוכה מכל פעילות אחרת מותרת כמו קניות או סיבוב רגלי בפארק הקרוב למקום מגוריך.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
אמרתי, זה דיון תיאורטי.
מבחינה חוקית, אסור.
הבעיה מתחילה שאנחנו מתחילים לפרש את החוק/הנחיות לפי מה שאנחנו חושבים שנכון.
מותר לבצע פעילות ספורט לא מאורגנת של עד חמישה אנשים ששומרים על מרחק של 2 מטר ביניהם.
א. זה 2 ולא 5 (היה שינוי בהנחיות).
ב. אני אשמח שתנסה להסביר לי/לשוטר שיעצור אותך איך רכיבה נכנס תחת הקטגוריה של "פעילות ספורטיבית".
אגיד שוב, כנושא דיון זה נחמד, אבל מבחינה חוקית אסור לצאת מהבית חוץ מפעולות חיוניות (עבודה,סופר,בית מרקחת,קופת חולים ועוד איזה 2-3 סיבות).
טיול לא נכנס בשום קטגוריה ולכן מבחינה *חוקית* אסור.
אתם מוזמנים לפרש את ההנחיות ל"טעמכם" אבל זה לא משנה את המציאות.
אני בבית בחופשה.
האמת שתחושה מעורבת.
מצד אחד אוייב שקוף חסר טעם ריח או אפשרות זיהוי
מצד שני בבית עם הילדים.
בכל מקרה לא ממהר לצאת עם האופנוע.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
שחמט נופל תחת פעילות ספורטיבית. גם ירי במטווח. אדם שיוצא לסיבוב עם האופנוע עושה את זה מאותה סיבה וצורך כמו מי שיוצא להליכה, ריצה, רכיבה על אופניים וכו. ההסבר טריוויאלי לחלוטין.