עמוד 4 מתוך 6 ראשוןראשון ... 23456 אחרוןאחרון
תוצאות 46 עד 60 מ 78

אשכול: שרשור רוכבים מטיילים

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי JohnnyDough צפיה בהודעה
    שחמט נופל תחת פעילות ספורטיבית. גם ירי במטווח. אדם שיוצא לסיבוב עם האופנוע עושה את זה מאותה סיבה וצורך כמו מי שיוצא להליכה, ריצה, רכיבה על אופניים וכו. ההסבר טריוויאלי לחלוטין.
    תראה,אפשר להמשיך לנחש או לבדוק משפטית אם אתה צודק או טועה.
    כרגע, אתה מפרש הנחייה לפי דעתך.
    אגב, שחמט ומטווח מוגדרים כענפי ספורט, רכיבה בנס הרים,לא.
    נניח בצד רכיבת שטח או מסלול (שזה אני יסכים שמדובר בפעילות ספורטיבית)., רכיבת כביש היא לא "פעילות ספורטיבית" לא משנה איך נסובב את זה,היא פעילות פנאי.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    רכיבה בנס הרים מוגדאת הדרך לאיטליז יגאל חזן בבית שמש.

Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member
    https://twitter.com/Roi_Yanovsky
    הוא פרסם פה את ההנחיות של המשטרה לשוטרים עם הבהרות משפטיות. אפשר להתרשם איזו פרשנות קרובה יותר למציאות.
    כמו לוקי, אני לא בטוח עד כמה אתה רוצה למצוא את עצמך בבית חולים בימים האלה אבל עבירה אין כאן.

Senior Member
    https://twitter.com/Roi_Yanovsky
    הוא פרסם פה את ההנחיות של המשטרה לשוטרים עם הבהרות משפטיות. אפשר להתרשם איזו פרשנות קרובה יותר למציאות.
    כמו לוקי, אני לא בטוח עד כמה אתה רוצה למצוא את עצמך בבית חולים בימים האלה אבל עבירה אין כאן.
    אם נעזוב לרגע את הפרשנות לגבי מותר ואסור הנימוק לא כדאי להיות בבית חולים עכשיו קצת צורם לי. כאילו מי שרוכב בדרך כלל דואג לסכן את עצמו רק כדי להגיע לבית חולים.

בנוסף ומעבר לחוק (שלא מעניין אותי ברובד האכיפתי\משפטי אלא בהשפעתו המבורכת על חיינו) יש את רמת האחריות או האיכס האישי שכל אחד מוכן לסחוב על מצפונו.
    יש מקומות שאני אוסף בדלי סיגריות מהרצפה ויש מקומות שאני מלכלך בסיגריות. כך גם עם הוירוס. יש דברים שאחיה איתם בשלום ויש דברים שלא אעשה.
    מה שלא אעשה מורכב מרמת סיכון ופוטנציאל נזק. לצאת מהבית ברכיבה אחראית עם בקבוק ג'ל יותר בטוח מללכת ברחוב עיר הומה או לקנות בסופר. ברכיבה אתה לא נוגע נושם או מתקרב לשום אדם או משטח מזוהם. תדלוק ג'ל כפפות ג'ל וזהו. אין כאן שום עידוד לצאת לרכב כמו שאני לא מעודד אף אחד לרכב מעבר למהירות המותרת ואני לא רואה הבדל גדול בסוג הטיעונים. חיי אדם הם ערך עליון - גם מפני שהאדם יכול לתת בגז. ההבדל לעומת החיות שעסוקות באכילת עשב והעלאת גירה כל היום יוצר ערך.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    אם נעזוב לרגע את הפרשנות לגבי מותר ואסור הנימוק לא כדאי להיות בבית חולים עכשיו קצת צורם לי. כאילו מי שרוכב בדרך כלל דואג לסכן את עצמו רק כדי להגיע לבית חולים.

בנוסף ומעבר לחוק (שלא מעניין אותי ברובד האכיפתי\משפטי אלא בהשפעתו המבורכת על חיינו) יש את רמת האחריות או האיכס האישי שכל אחד מוכן לסחוב על מצפונו.
    יש מקומות שאני אוסף בדלי סיגריות מהרצפה ויש מקומות שאני מלכלך בסיגריות. כך גם עם הוירוס. יש דברים שאחיה איתם בשלום ויש דברים שלא אעשה.
    מה שלא אעשה מורכב מרמת סיכון ופוטנציאל נזק. לצאת מהבית ברכיבה אחראית עם בקבוק ג'ל יותר בטוח מללכת ברחוב עיר הומה או לקנות בסופר. ברכיבה אתה לא נוגע נושם או מתקרב לשום אדם או משטח מזוהם. תדלוק ג'ל כפפות ג'ל וזהו. אין כאן שום עידוד לצאת לרכב כמו שאני לא מעודד אף אחד לרכב מעבר למהירות המותרת ואני לא רואה הבדל גדול בסוג הטיעונים. חיי אדם הם ערך עליון - גם מפני שהאדם יכול לתת בגז. ההבדל לעומת החיות שעסוקות באכילת עשב והעלאת גירה כל היום יוצר ערך.
    בעמוד הקודם מישהו ציין שהוא עשה סיבוב בעמק האלה וכל הסביבה. משום שנס הרים נופל עמוק בקטגוריה הזו, עלה נושא בית החולים והוא רלוונטי.
    מעבר לזה, חשבתי שאתה בא לסתור את הדברים שלי אבל אתה אומר אותו דבר.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    פעם אחרונה שרכבתי בעמק האלה (בשטח אמנם) זה נגמר בשעה רכיבה על הכביש עם רגל מרוסקת, עוד יומיים אשפוז ואח"כ שלושה חודשים השבתה.
    רק אומר.
    (למרות שלדעתי כרגע בתי החולים בתפוסה נמוכה בהרבה מאשר בתקופה רגילה).

Senior Member
    בעמוד הקודם מישהו ציין שהוא עשה סיבוב בעמק האלה וכל הסביבה. משום שנס הרים נופל עמוק בקטגוריה הזו, עלה נושא בית החולים והוא רלוונטי.
    מעבר לזה, חשבתי שאתה בא לסתור את הדברים שלי אבל אתה אומר אותו דבר.
    כן, לא חייבים לריב
    גם בנס הרים אפשר לרכב בטוח (וכנראה ששם יותר בטוח מרכיבה בטוחה בעיר) או על הקצה. בסה"כ לא משפיע עלי הסגר בכלל. חוץ מהטיקים בעין והרגל שקופצת אני בסדר.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member
    כן, לא חייבים לריב
    גם בנס הרים אפשר לרכב בטוח (וכנראה ששם יותר בטוח מרכיבה בטוחה בעיר) או על הקצה. בסה"כ לא משפיע עלי הסגר בכלל. חוץ מהטיקים בעין והרגל שקופצת אני בסדר.
    חלילה ריב, פשוט ראיתי הודעה ארוכה שמתחילה עם "צרם לי", ציפיתי למשהו אחד אבל קיבלתי משהו אחר

Senior Member
    רק אציין שההנחיות החדשות אומרות שפעילות ספורטיבית תותר רק במרחק מסוים מהבית.

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    אתמול רכבתי קצת באוויר הפתוח, במחסום המנהרות עוצרת את כולם ניידת ונבדקים הנוסעים ומספר הרכב במחשב, לאתר חולי
    קורונה בתנועה!
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    גם בבגין לכיוון ת"א היה מחסום בדיקות כזה.

ביום שני כשעדיין היה מותר לצאת אבל היה ברור שהמצב ישתנה די מהר, החלטתי לצאת קצת להתאוורר, על מנת לא להחשף או לחשוף אחרים לוירוס החלטתי לרכב בלמדבר באיזור ים המלח ולבד ללא חברים, הצתיידתי בכפפות גומי לתדלוק ובגזיה על מנת לא להכנס לחנות נוחות, רכבתי יחסית מאוד לאט ובזהירות על מנת להקטין את הסיכון ולא להעמיס על צוותי הרפואה, הלבד היה לא רע בכלל וטוב שיצאתי מכיוון שלא ניתן לדעת מתי תהיה הפעם הבאה ( מקווה שכל המצב הזה יגמר במהרה).1.jpg2.jpg

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Guccii800 צפיה בהודעה
    ביום שני כשעדיין היה מותר לצאת אבל היה ברור שהמצב ישתנה די מהר, החלטתי לצאת קצת להתאוורר, על מנת לא להחשף או לחשוף אחרים לוירוס החלטתי לרכב בלמדבר באיזור ים המלח ולבד ללא חברים, הצתיידתי בכפפות גומי לתדלוק ובגזיה על מנת לא להכנס לחנות נוחות, רכבתי יחסית מאוד לאט ובזהירות על מנת להקטין את הסיכון ולא להעמיס על צוותי הרפואה, הלבד היה לא רע בכלל וטוב שיצאתי מכיוון שלא ניתן לדעת מתי תהיה הפעם הבאה ( מקווה שכל המצב הזה יגמר במהרה).1.jpg2.jpg
    חבל שלא התקשרת. הייתי מצטרף בשמחה. זה השביל על מצוק העתקים או למטה?
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member הסמל האישי של ees
    נראה אש גוצ'י
    Sanyang Pure 50 -> Aprilia Rally RS 50 -> Kawasaki KLE 500 -> Suzuki Vstrom 1000 -> Yamaha XT1200ZE

חבל שלא התקשרת. הייתי מצטרף בשמחה. זה השביל על מצוק העתקים או למטה?
    סיבכת אותי, חיפשתי בגוגל מפות ולא מצאתי, זוכר שבירידה מכביש 31 היה רשום מצפה יאיר ועוד איזה משהו.