שרשורי הנוסטלגיה, הזמן החופשי וההתרפקות על העבר הביאו אותי לחשוב על אופנוע החלומות שלי, כזה שחף מהכל,
חף מהגיון, חף משיקולי רכישה, חף מהצורך בהחזקה, כזה שעושה לך נעים בגוף, במוח ובעיקר בלב, הראשון שתשלוף
בלי לחשוב כשמישהו ישאל אותך איזה אופנוע...
בשרשור אחר רחוק מהכל ברחבי הרשת, עם אופנוענים שמעלים אבק, כאלה שיש להם הרבה לבן בשיער (למי שנישאר)
וצפיפות בשק האשכים, כאלה שעדיין רוכבים חזק וצברו ק"מ או שתיים, כאלה שכשהם פותחים את הפה אתה שותק
ומקשיב, כי השברים של גוף שלהם והצלקות, הידע והניסיון הוא משהו שאין לזלזל בו ומה שהם כבר עשו ייקח לאחרים עוד
הרבה זמן להגשים, ולמילה שלהם יש ערך עלה נושא האופנועים הסדרתיים הבלתי נשכחים שכיכבו פה בארץ, למי שיישאר
עד הסוף אני אשאיר את הקישור.
הזמן הפנוי הביא אותם לעבוד על אופנועי הפרוייקט שלהם להיזכר ולהעלות אותם באוב, אלה אופנועים אישיים שמדברים
לבעליהם בטח יהיו טובים מהם, חזקים מהם, נדירים מהם, אבל אלה החלום האישי.
אז אופנוע הכביש/ספורט שלי בלא כל ספק הוא:
הקישור המובטח:
https://www.facebook.com/groups/1882...=group_comment
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
אחד משתיים, או שהפורם פה הפך צעיר מדי, או שהזקנים לא זוכרים.
בכל מקרה נדפקתי.
רוצה שנגיב? הפיירבלייד היה שנוא עלי כי הפיל את הג'יקסר מכס המלך.
וחוץ מזה העובדה שאתה יורד שורה מתי שהמשפט מגיע לסוף המסך שלך לא אומר שהוא הגיע לסוף המסך שלי.
![]()
כל כך חרמן על רכיבה עכשיו והתמונה הזאת היא פשוט אסון.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
ממלכתי תמורת Urban Tiger.
Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650
פה ניתן לראות את הפרטים עם תמונות וטבלת נתונים מעניינת למי ששכח או רוצה להיזכר:
https://en.wikipedia.org/wiki/Honda_CBR900RR
אישית הצביעה שהכי אהבתי:
![]()
ואם עדיין לא השתכנעם ויש לכם כמה דקות ספר אז:
אמנם לא פיירבלייד
cbr900.jpg
עזוב אותך סופרספורט. טריומף בונוויל זה הכי, אחי.
ראיתי הבחור השקיע הון אדיר בשיקום, אבל האופנוע לא עושה לי את זה בצביעה הזאת, מחפש אחד מקורי או קרוב בהמשך התגובה הבאה אסביר למה.
אין בי בכלל אהבה לסופר ספורט, א' אומר שאני רוכב כמו זקן, מעולם לא עשיתי קורס רכיבה ספורטיבית ורוב הרכיבות שלי הן תיור זוגי.
א-ב-ל: כנער מתבגר התפללתי לאלוהי הסוזוקי R750 האלים רכבו עליו ואצלי הוא היה בתחרות עזה מול פארה פוסט וסמנטה פרונט אה פוקס.
עד שהגיע הדבר הזה, תנ"ך הכרום הידוע בשמו "מוטו" העלה תמונות שלו והוא נראה כמו חלום רטוב האלים מת"א דיברו בשבחו, וציינו מספרים
שחשבתי שהם לא קיימים, ואז באו השנים הרעות (שמיו לב לאבולציה של הדגמים והירידה בכ"ס ושינמוך ביצועים) כמי שגדל על מנוע שתי פעימות
קרבורטורים וצמיגים נחותים, מבין שצריך שילדה טובה, בולמים מצוינים, מנוע חזק, בלמים ו....לדעת לרכוב. הפיירבלייד הפריד בין הילדים למבוגרים.
הוא הדיח את ה-R מהמקום הראשון ונשאר בין אחרוני האופנועים האמתיים לפני הבשורה.
עד היום חלק מהדגמים נחשבים בצדק לאופנועי הספורט הטובים ביותר.
נערך לאחרונה על ידי השושנים; 16-04-2020 בשעה 09:50.
פה ניתן להבין את האבולוציה ולבחור את הדגם המתאים לכם!