ושום מילה על הקטנוע של המוסטאש?
צ צ צ
הדור שלא ידע את
אז קשת התהפכות? זה כל הסיפור?
בC1 השילדה היא כלוב הגנה שלם, השילדה נבנת בשביל לספוג אנרגיה ולהגן על הרוכב מכל הכיוונים למרות שבספק אם עולה עליך סמי טריילר תשאר בחיים, זה לא עניין פשוט לעשות ועוד להצליח במבחן ריסוק
C1.jpg
איזה תמונה יפייפיה של השלדה. לא ידעתי שהיא בנויה כמכלול אחד.
ברור שההגנה על הרוכב בעת תאונה, לא משתווה להגנה על הנוסעים ברכב, אם כי אף מכונית לא תגן על נוסעים מפגיעה של סמי טריילר :-)
אני חושב שאם היו מוסיפים קורת צד שנפתחת הצידה (לא דלת! רק קורה מעוגלת טיפה כלפי חוץ), ההגנה על הרוכב הייתה ברמה גבוהה אף יותר שכן החולשה במבנה הנוכחי היא ההגנה מהצדדים.
הרבה פוטנציאל לכלי תחבורה שיכול לעשות שינוי בתחום הדו גלגלי. מקווה שיאומץ ע"י חברה שיודעת לתמחר את מוצריה באופן סביר יותר בכדי שיהיה נגיש.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
אני מבין מה הכוונה. פשוט מקרה שאתה מתאר די נדיר. הדבר הזה הוא קטנוע שלא מאיץ מהר במיוחד. מי שרוצה כזה כבר רוכב על קטנוע (או בכלל באוטו). סיכוי לתאונה על קטנוע אם אתה לא מאיץ מהר מדי - כבר מאוד נמוך.
מצד שני - אחד שרוצה MT09 לא יקח כזה גם בחינם.
לכן דברים האלה לא מצליחים - מצד אחד אין כאן הגיון הנדסי, ומצד שני אין להם מסורת כמו לגולדווינג או הארלי.
Sent from my iPhone using Tapatalk
בשביל עוד אנקדוטה,
בשנת 88 , בתור חייל סדיר ירדתי עם טרמפ על הבוקר מהחרמון ,המוצב הישראלי (הטרמפ אמור היה לקחת אותי להרצליה) כאשר מקדימה נהג ונוסע חגורים. אני במושב האחורי לא חגור כמובן (לא הייתה חובה אז ) בירידות עוד לפני מחסום מורשים , הנהג איבד שליטה על הרכב והתדרדר לתהום.
אני עפתי מהרכב אחרי שני גילגולים עם מעט חבלות יבשות.
הנהג והנוסע המשיכו את כל הדרך למטה , דרך ארוכה. שניהם היו פצועים קשה , בלי הכרה , פונו במסוק לרמבם. למיטב ידיעתי , אחד נשאר נכה .
לכל דבר בחיים יש יתרונות ויש חסרונות.
Sent from...
למרות שאני עף על עצמי כאילו אני טייס - אני לא.
ועדיין. אני כבר עם מעיל. קסדה. מגינים גם בברכיים וגם בקרסוליים. וכפפות.
אז מה רע בלנטוש? (אגב כבר עשיתי את זה. כשניסיתי להשתלט על הפישטייל בסיבוב. הבימר עף לפני וגילח לי את הדרך. אני לא צוחק. הוא גילח תמרור שהייתי אמור להחצות ממנו)
יום העצמאות אז ישנם סיפורי גבורה של טייסים שהנחיתו מטוס בלי כנף
ישנם סיפורים טראגים על מוות בעת נטישה בגלל מכה מהחופה (או שזה בכלל מהסרט טופגאן?)
אני אומר אין על לנטוש.
עדיף לנטוש מלהיות טייס ירדני ניצלה בכלוב של דעאש