אם באמת היה נחשול ברשת החשמל שאתה יודע עליו, הייתי עובר טוב טוב על הקבלים והסליל שבכניסה למטען. מחפש סימני התפייחות או נפיחויות.
זה במקרה מטען של נוקו? יש לי נסיון רע איתם.
לילה טוב לכולם.
אז יש לי מטען מצברים. לצערי, באמצע פעולה הייתה לי קפיצת מתח. נראה לי שהוא נשרף. ניסיתי לפתוח אותו בתקווה לגלות פיוז שאפשר להחליף. לא ראיתי משהו.
גם לא ראיתי איזה רכיב שרוף שאפשר להחליף. מישהו יודע איך אני יכול לתקן את זה אם בכלל? מצ"ב תמונות.
אני אומר/מבקש מראש, בגלל שאני יודע איך שרשורים כאלה נוטים להתגלגל לכל מיני עצות לא רלוונטיות או הזויות. אני רק רוצה לתקן את זה אם ניתן.
את המטען הספיציפי הזה אי אפשר להשיג בארץ וגם ככה אני לא הייתי מעוניין להזמין חדש אם בכלל מישהו עושה משלוחים לארץ.
בכל אופן אשמח לעזרה מאנשים מבינים. יש אפשרות לתקן ואם כן אז איך?
עריכה: אם תרצו תמונות יותר קרובות של רכיב או איזור מסוים תרשמו
אם באמת היה נחשול ברשת החשמל שאתה יודע עליו, הייתי עובר טוב טוב על הקבלים והסליל שבכניסה למטען. מחפש סימני התפייחות או נפיחויות.
זה במקרה מטען של נוקו? יש לי נסיון רע איתם.
בצד שמאל צמוד לכניסה של הכבל מתח יש מלבן צהוב, לעניות דעתי יש פיוז מתחת למכסה, בדקת אותו?
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
קשה לדעת מהסתכלות על תמונות...
יכול להיות שיש לך בכניסה פיוז מתאפס (העיגול הצהוב משמאל למטה).
יכול להיות שנשרף לך הבקר של הממיר הממותג בכניסה (צ'יפ smd עם 8 רגליים מצד שמאל של התמונה של תחתית המעגל). יש שם איזה לכלוך שיכול להעיד על בעיה אבל התמונה מטושטשת וקשה לראות.
מעבר לזה, צריך לבדוק רכיבים...
הבנתי כנראה שיש מספר בעיות אפשריות. אני אקח את זה לחנות אלקטרוניקה נקווה שהם יוכלו לתקן
תודה לכם על העזרה : )
מאיפה אתה?
תל אביב.
דווקא יש לי מודד מתח איפשהו זרוק בבית. אני אבדוק
אם הייתי מזהה פיוז בוודאות, אני בטוח ב99 אחוז שזאת הייתה הבעיה. מחר אני אשב על זה יותר. נתחיל לחפור לעומק.
אעדכן לדורות הבאים.
מה שכן. הכל כולל הכל תפוס בדבק לבן. בטון ברמה שאי אפשר להזיז רכיבים לראות מה רשום עליהם (אני רואה כיתוב בצד אבל לא יודע לזהות אם רשום פיוז או מתח מסוים או מה). להמיס את זה עם מלחם או לחתוך עם סכין מאוד חדה כמו סקלפל (שיש לי)
נערך לאחרונה על ידי 400SM; 01-05-2020 בשעה 00:24.
אני גר בחולון.
אם אתה מעוניין,יכל לבדוק
תודה רבה אחי. מתח אני יכול לבדוק. נקווה שזה באמת בעית מתח ולא איזה שבב שנשרף.
אני טכנאי מעבדת אלקטרוניקה