בכיסויים איכותיים יש באזור הזה חומר שמגן ממפני החום של האזוז.
אם אין כזה בכיסוי שלך, הגיוני שזה ייקרה.
שלום.
האם נתקלתם במקרה כזה?
הכיסוי קטנוע נחרך באזור שבא במגע עם האגזוז. מה עושים?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
בכיסויים איכותיים יש באזור הזה חומר שמגן ממפני החום של האזוז.
אם אין כזה בכיסוי שלך, הגיוני שזה ייקרה.
ההגנה הכי איכותית היא לחכות חצי שעה לפני שמכסים. גם הכיסויים האיכותיים יותר יתקשו להתמודד לאורך זמן עם מגע ישיר באגזוז לוהט מייד לאחר רכיבה.
אני.
מגיע הביתה בשעות אחה"צ המאוחרות כשכבר אין הרבה שמש. נכנס הביתה להניח את הציוד, או הולך להוציא ילדים מהגן, ואחר כך מכסה. בימי גשם פחות קריטי כי האגזוז מתקרר בשניות.
אבל, בלי קשר מצטרף להמלצה על כיסוי איכותי עם הגנה.
הכיסויים הזולים, הגנריים, לא מחזיקים מעמד יותר מעונה אחת. השמש מפרקת אותם (כל מיני מגנום, לרט, רד, בלייד (שדווקא היה להם פעם כיסוי לא רע) ושאר ירקות).
נערך לאחרונה על ידי ayalzo; 06-05-2020 בשעה 11:36.
בכיסוי של ברוש יש הגנה מהאגוז. כבר ראיתי כמה עם הכיסוי הכסוף שנמסו. האמת שגם לי בעבר קרה מקרה נקודתי עם כיסוי של ברוש, כיסיתי את האופנוע מיד אחרי שירדתי ממנו והכיסוי נגע באזור של רדיאטור השמן/אולי בסעפת (בחלק הקדמי של האגזוז) ונהיו לי כמה חורים קטנים. צריך לשים לב, כיום אני מחכה לפני שמכסה את האופנוע. בבית יש חניה מקורה אז לא מכסה.
אני אתן לכם סיטואציה לדוגמה.
אני מגיע לעבודה, 9:00 וחונה ברחוב.
אני לא אעלה לעבודה וארד אחרי חצי שעה לכסות אותו (פגישות,מיילים,דברים דחופים).
נניח זה עובד שחוזרין הביתה, והולכים להוציא את הילדים מהגן/סיבוב לכלבים וכו' אבל ככה בשוטף? אין סיכוי.
מה אתם עושים אם חזרתם מנסיעת לילה מאוחרת ואין עוד סיבה לרדת למטה? מחכים סתם בבית? מחכים ליד הקטנוע?
מניסיון שלי עם הכיסוי של ברוש (3 שנים) גם כיסוי מיד לאחר נסיעה לא גרם נזק (בהנחה ושום חלק אחר של הכיסוי לא נגע בטעות באגזוז).
אני משתמש בכיסויים של ברוש עם ההגנה מחום כבר כמה שנים טובות, ומכסה את האופנוע מיד אחרי הרכיבה ולא קרה לי אף פעם שהכיסוי נמס. כן נקרעו הכיסויים, כמעט תמיד בחלק הקדמי, מה שאילץ אותי בסופו של דבר להחליף כיסוי, אבל זה אף פעם לא היה בגלל חום האגזוז.
אהה...
לי בעבודה יש חניה פרטית לאופנוע מאחורי הבניין (ערמה של ברזלים שעליה נזרק פאנל מבודד שנגנב מאתר סמוך).![]()
![]()
הכיסוי של מטרו מחזיק לי כבר 6 שנים בערך ועדיין מרגיש טוב. ממליץ מאוד.