כרגיל אני מחדש לאנשים פה. מלמד במקום ללמוד.
בשר קפוא כי הצלחתי להוציא בקומבינה מהתןביס. (אני קיטוגני על סף הקרניבורי - שום דבר לא מתאים מהתפריט יוצא שאני פשוט לא מזמין)
אז ככה. היה רשום "אנגוס" בגדול, ושום אותיות כמו "מעובד" בקטנה*, אז חטפתי עם התןביס.
מה, נותנים לך בשר ממסעדת/קצבית אנגוס לא תיקח. (שוב למי שלא מכיר, אני לא רוצה לעשות פרסומת. גגלו)
אז טפיי נפלתי במאתים שקל.
אין מצב שפרה בנויה ככה.
יאמר לזכות שלא יצא דלי מים בהפשרה והנתח התנפח. צבע מוזר אמנם ...
זה היה שיעור שעלה לי מאתיים שקל. (בקופונים)
תודה לעונים