תוצאות 1 עד 15 מ 30

אשכול: קרניבורים. חושבים שאתם מבינים בבשר? כנסו לעזור בשאלה.

צפייה משולבת

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    אני מניח שMASTER OZ ( כן ברור לי שאולי אני פותח פה משהו מסוכן) יניח פה על השולחן איזו אמרת שפר נבונה כי בכל מה שקשור לבשר ובישול הוא MASTER.

בכל מקרה מעולמי הצר.

בשר טרי זה רק מרמת הגולן או פרות שירדו עם דרכון באחד מנמלי הארץ

רוב התוצרת שבשווקים מהמעט שאני יודע עברה הקפאה.

בגדול אני קונה בשר במגוון חנויות ולא בהכרח אצל קצבי בוטיק וכדומה.

לא אחת מצאתי ברשתות נתחים יפים וטעימים שנמכרו כבשר טרי ( באחריות היה בהקפאה).

לאחרונה (לשבת ) רכשתי בבשר בכפר שנחשב לקצב טוב אנטריקוט שיצא קצת מאכזב.

אני מקפיד לבחון את צבע הבשר (בניגוד לגשש אדום אדום זה שלום שלום) ומנסה למצוא נתחים שיותר כהים.

ריח - בשר שישב בוואקום יהיה לו ריח וזה לא בהכרח מקולקל ( אני מניח שלומדים לזהות את ההבדל).

טחון חשוב להזהר מעדיף לטחון לבד בסמוך למועד ההכנה ( הייתה אצלי אני מניח שטכמת את הקבאבים).

גיליתי את דאבח באזור הקריות ( מניח שיש עוד סניפים) שהוא אפילו כשר - רכשתי שם בריסקט ועוד בשרים לעישון במחירים טובים והיה בשר מצויין.

לגבי הלבן שיצא לך מהבשר.

בגלל החום חלבון עובר תהליך של דנטורציה (צימות) של החלבונים וזה הלבן שאתה רואה ( בדומה לביצה גוף האדם ועוד ) - בטח תמצא מידע ברשת וויקיפדיה וכו'.

הקרישה שראית יכול להיות בשל טמפרטורת עבודה ( נכונה או לא אני לא יודע) מסויימת שאו לא שרפה את החלבון והשומן או כל דבר אחר.

אישית אני לא שמעתי על דבק לבשר למעט סופר גלו שדחפתי לחתך שסירב להתאחות ופתר את הבעייה של פתיחתו החוזרת.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    אני מניח שMASTER OZ ( כן ברור לי שאולי אני פותח פה משהו מסוכן) יניח פה על השולחן איזו אמרת שפר נבונה כי בכל מה שקשור לבשר ובישול הוא MASTER.

בכל מקרה מעולמי הצר.

בשר טרי זה רק מרמת הגולן או פרות שירדו עם דרכון באחד מנמלי הארץ

רוב התוצרת שבשווקים מהמעט שאני יודע עברה הקפאה.

בגדול אני קונה בשר במגוון חנויות ולא בהכרח אצל קצבי בוטיק וכדומה.

לא אחת מצאתי ברשתות נתחים יפים וטעימים שנמכרו כבשר טרי ( באחריות היה בהקפאה).

לאחרונה (לשבת ) רכשתי בבשר בכפר שנחשב לקצב טוב אנטריקוט שיצא קצת מאכזב.

אני מקפיד לבחון את צבע הבשר (בניגוד לגשש אדום אדום זה שלום שלום) ומנסה למצוא נתחים שיותר כהים.

ריח - בשר שישב בוואקום יהיה לו ריח וזה לא בהכרח מקולקל ( אני מניח שלומדים לזהות את ההבדל).

טחון חשוב להזהר מעדיף לטחון לבד בסמוך למועד ההכנה ( הייתה אצלי אני מניח שטכמת את הקבאבים).

גיליתי את דאבח באזור הקריות ( מניח שיש עוד סניפים) שהוא אפילו כשר - רכשתי שם בריסקט ועוד בשרים לעישון במחירים טובים והיה בשר מצויין.

לגבי הלבן שיצא לך מהבשר.

בגלל החום חלבון עובר תהליך של דנטורציה (צימות) של החלבונים וזה הלבן שאתה רואה ( בדומה לביצה גוף האדם ועוד ) - בטח תמצא מידע ברשת וויקיפדיה וכו'.

הקרישה שראית יכול להיות בשל טמפרטורת עבודה ( נכונה או לא אני לא יודע) מסויימת שאו לא שרפה את החלבון והשומן או כל דבר אחר.

אישית אני לא שמעתי על דבק לבשר למעט סופר גלו שדחפתי לחתך שסירב להתאחות ופתר את הבעייה של פתיחתו החוזרת.
    שנים אני קונה בבשר בכפר. ואצלהם זה ממש יום אסל יום בסל. אי אפשר לדעת.
    בטח שהם עדיפים על הרשת "שנותנת לך את החופש להיאנס בקופה"
    יש כמה טובים במבשרת עם מחיר בית מרקחת. ובסוף הסוד לקבב טוב - זה לא לשים כוס-ברה.