עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 30 מ 30

אשכול: קרניבורים. חושבים שאתם מבינים בבשר? כנסו לעזור בשאלה.

  1. #16
    מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    תאריך הצטרפות
    May 2015
    מיקום
    עיר הקודש
    הודעות
    4,167
    טוב
    בהחלט יש דבק לבשר
    ולא נשמע מפתה במיוחד.

    אבל לפי הכתוב לא ממש ניתן לראות את העקבות שלו כך שאני מניח שהשומן שיצא אצל פות"ש זה משהו אחר.

    מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

  2. #17
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    אני מניח שMASTER OZ ( כן ברור לי שאולי אני פותח פה משהו מסוכן) יניח פה על השולחן איזו אמרת שפר נבונה כי בכל מה שקשור לבשר ובישול הוא MASTER.

    בכל מקרה מעולמי הצר.

    בשר טרי זה רק מרמת הגולן או פרות שירדו עם דרכון באחד מנמלי הארץ

    רוב התוצרת שבשווקים מהמעט שאני יודע עברה הקפאה.

    בגדול אני קונה בשר במגוון חנויות ולא בהכרח אצל קצבי בוטיק וכדומה.

    לא אחת מצאתי ברשתות נתחים יפים וטעימים שנמכרו כבשר טרי ( באחריות היה בהקפאה).

    לאחרונה (לשבת ) רכשתי בבשר בכפר שנחשב לקצב טוב אנטריקוט שיצא קצת מאכזב.

    אני מקפיד לבחון את צבע הבשר (בניגוד לגשש אדום אדום זה שלום שלום) ומנסה למצוא נתחים שיותר כהים.

    ריח - בשר שישב בוואקום יהיה לו ריח וזה לא בהכרח מקולקל ( אני מניח שלומדים לזהות את ההבדל).

    טחון חשוב להזהר מעדיף לטחון לבד בסמוך למועד ההכנה ( הייתה אצלי אני מניח שטכמת את הקבאבים).

    גיליתי את דאבח באזור הקריות ( מניח שיש עוד סניפים) שהוא אפילו כשר - רכשתי שם בריסקט ועוד בשרים לעישון במחירים טובים והיה בשר מצויין.

    לגבי הלבן שיצא לך מהבשר.

    בגלל החום חלבון עובר תהליך של דנטורציה (צימות) של החלבונים וזה הלבן שאתה רואה ( בדומה לביצה גוף האדם ועוד ) - בטח תמצא מידע ברשת וויקיפדיה וכו'.


    הקרישה שראית יכול להיות בשל טמפרטורת עבודה ( נכונה או לא אני לא יודע) מסויימת שאו לא שרפה את החלבון והשומן או כל דבר אחר.

    אישית אני לא שמעתי על דבק לבשר למעט סופר גלו שדחפתי לחתך שסירב להתאחות ופתר את הבעייה של פתיחתו החוזרת.
    שנים אני קונה בבשר בכפר. ואצלהם זה ממש יום אסל יום בסל. אי אפשר לדעת.
    בטח שהם עדיפים על הרשת "שנותנת לך את החופש להיאנס בקופה"
    יש כמה טובים במבשרת עם מחיר בית מרקחת. ובסוף הסוד לקבב טוב - זה לא לשים כוס-ברה.

  3. #18
    מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    תאריך הצטרפות
    May 2015
    מיקום
    עיר הקודש
    הודעות
    4,167
    לגבי בשר בכפר מסכים איתך
    בכל מקרה יש להם נתחים יפים למעשנה.

    לגבי קבאב הכל עניין של טעם אגלה לך סוד שאני אפילו מוסיף קצת נענע או מנטול וזה נותן לו טוויסט מטורף בליווי טחינה.

    יעיד נאור שלדעתי טעם אותם באחת ההזדמנויות.


    לגבי הבשר בכפר גם תלוי מי מטפל יש את הגבוה עם הזקן לא זיודע את שמו שתמיד חותך יפה ומגיש מוצר "מהוקצע"

    מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

  4. #19
    Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי
    תאריך הצטרפות
    May 2015
    הודעות
    957
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה

    יעיד נאור שלדעתי טעם אותם באחת ההזדמנויות.
    "
    הוא לא צריך עדויות. כבר הכנתי לבןהלאמשחיז קבב עם נגיעות נענע.
    טיפים למתחילים

  5. #20
    Senior Member
    תאריך הצטרפות
    Sep 2018
    הודעות
    2,066
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    לגבי בשר בכפר מסכים איתך
    בכל מקרה יש להם נתחים יפים למעשנה.

    לגבי קבאב הכל עניין של טעם אגלה לך סוד שאני אפילו מוסיף קצת נענע או מנטול וזה נותן לו טוויסט מטורף בליווי טחינה.

    יעיד נאור שלדעתי טעם אותם באחת ההזדמנויות.


    לגבי הבשר בכפר גם תלוי מי מטפל יש את הגבוה עם הזקן לא זיודע את שמו שתמיד חותך יפה ומגיש מוצר "מהוקצע"
    תוסיף קצת קינמון וציפורן (בעדינות) אם אתה בכיוון של הנענע זה מוסיף המון. ושומן כבש כמובן.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021


  6. #21
    מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של MasterOz
    תאריך הצטרפות
    Jan 2016
    הודעות
    1,375
    ראיתי את הפוסט במקרה...
    בלי תמונות אי אפשר לדעת כלום.
    רק תמונות של "לפני" יספקו מידע סביר
    ותמונות של "אחרי" לא בטוח שיספקו...
    אבל בלי תמונות...התיאור שלך לא באמת משקף משהו להתבסס עליו.

    אחד שיודע...

  7. #22
    Member
    תאריך הצטרפות
    Mar 2016
    הודעות
    228
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    ואיך הוא מגיע לקצב? לא בניילון?
    אני קונה בזמן האחרון אצל סמד, בקיבוץ מזרעה - ליד נהריה.

    אפשר לראות חצאי פרות תלויות מאחורה באוויר במקרר ענק עם זכוכית - לא נראה שהם יצאו מניילון.

    בלי קשר -
    הוא מבין עניין בבשר, מבין את ההבדל בין סו ויד, מעשנה ומנגל, ואני נהנה לראות אותו עובד.

    עד היום לא היו נפילות.

    והוא מביא דם נקניקיות של צ'ורי - אחלה של נקניקיות, ומתן וכפיר הם אחלה אנשים.

  8. #23
    Banned
    תאריך הצטרפות
    Feb 2018
    הודעות
    1,291
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    טוב
    בהחלט יש דבק לבשר
    ולא נשמע מפתה במיוחד.

    אבל לפי הכתוב לא ממש ניתן לראות את העקבות שלו כך שאני מניח שהשומן שיצא אצל פות"ש זה משהו אחר.
    בשיט וטי הנדירים בסופר נתקלתי בלוגו מוכר - "פריאמט" (פריים-...)
    הבטתי שוב בחתיכות (כפל משמעות) שבפריזר וציקצקתי.
    כמו שכתבתי - אין מצב שפרה בנויה ככה.

    כעת פורום יקר. שמחתי להשכיל אתכם.
    אתם אגב מעולם לא השכלתם אותי.

  9. #24
    מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    תאריך הצטרפות
    May 2015
    מיקום
    עיר הקודש
    הודעות
    4,167
    מכל מלמדינו השכלנו.
    אז אכלת בקטריות דביקות
    או שוויתרת כדי לא להצטרף לשכול?

    Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי

    מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

  10. #25
    Banned
    תאריך הצטרפות
    Feb 2018
    הודעות
    1,291
    אוקיי תערבט נענע בבשר טנחון זה נחמד ברמה של נעים
    אבל שים קורט(וב) של גַּרְגְּרָנִית יְוָנִית ותעשה ביגוע גם בלי האלמנט של שומן כבש
    מספיק קוויס?

  11. #26
    מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    תאריך הצטרפות
    May 2015
    מיקום
    עיר הקודש
    הודעות
    4,167
    חילבה לא מדברת אליי.


    Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי

    מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

  12. #27
    Banned
    תאריך הצטרפות
    Feb 2018
    הודעות
    1,291
    אותי היא מפגעת
    משו בגנים

    נערך לאחרונה על ידי NAOR2207; 16-05-2020 בשעה 22:12.

  13. #28
    Banned
    תאריך הצטרפות
    Feb 2018
    הודעות
    1,291
    ציטוט נכתב במקור על ידי MasterOz צפיה בהודעה
    ראיתי את הפוסט במקרה...
    בלי תמונות אי אפשר לדעת כלום.
    רק תמונות של "לפני" יספקו מידע סביר
    ותמונות של "אחרי" לא בטוח שיספקו...
    אבל בלי תמונות...התיאור שלך לא באמת משקף משהו להתבסס עליו.

    אחד שיודע...

    שלום חבר מחיים אחרים. מקווה שהנך בטוב והיה בטוב.
    אתה צודק. העם צריך תמונות. למרות שאני כבר בטוח. (אנשים פה לא ידעו בכלל מה זה דבק בשר)
    אז הנה. (מה שיפה פה זה שהחתיכות קפואות ופרוסות עם זווית כאילו זה נתח אחד)

    אז שוב. אני מהנדס מכונות ולא נראה לי שככה בנויה פרה





    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    מכל מלמדינו השכלנו.
    אז אכלת בקטריות דביקות
    או שוויתרת כדי לא להצטרף לשכול?

    Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
    היי לוקי סליחה לא קראתי טוב, וויסקי בעייניים.
    אני לא יודע מה לעשות עם זה. אני גר בארגזים ואני אפילו לא מעז להציע לשכנים (נזקקי רווחה) שלי את זה (מאה חמישים שקל לאחר הקיזוז של הנתח המדובר)

  14. #29
    Banned
    תאריך הצטרפות
    Feb 2018
    הודעות
    1,291
    ציטוט נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי צפיה בהודעה
    הוא לא צריך עדויות. כבר הכנתי לבןהלאמשחיז קבב עם נגיעות נענע.
    טיפים למתחילים
    פצצות לבלותות. אפילו יותר מחילבה

  15. #30
    Junior Member
    תאריך הצטרפות
    Mar 2022
    הודעות
    0
    היי בוקר טוב. רציתי לשתף בחוויה לא סימפטית שלי לאחר שקניתי נתח קפוא של כ-4 קילו של היבואן "בלדי" ולאחר נסיון של פריסה הפשרה והכנה של סטייק במחבת יצאה לי סוליה שלא יכולתי ללעוס. נסיון לבשל את הבשר בסיר לחץ במשך שעתיים לא עזר...

אשכולות דומים

  1. מגינים רחבים
    על ידי kaz בפורום פורום ציוד
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 04-04-2020, 20:08
  2. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 15-04-2019, 11:49
  3. גולשים ברשתות חברתיות? כנסו רגע... ;)
    על ידי אביעד אברהמי בפורום כללי
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 24-01-2017, 12:12
  4. חאקרים? כנסו יש לי כמה שאלות.
    על ידי קסד בפורום אוף טופיק
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 05-09-2016, 22:29

תגיות עבור אשכול הזה

הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
Single Sign On provided by vBSSO