נכתב במקור על ידי
Maxi
היי,
בסופו של דבר אני מאמין שבעיקר רכיבת מבחן תתן לך תשובה טובה יותר אילו מבין השניים אתה מעדיף באופן אישי, למה אתה מתחבר יותר, איזה מרגיש לך יותר נח, מה עושה לך את זה יותר וכד.
באופן כללי לכל כלי יש את היתרונות והחסרונות שלו, אבל אין כאן נכון או לא נכון, יש כאן מה יותר נכון עבורך, באופן אישי.
מה שכתבת למעלה הוא דיי מדויק לגבי כל אחד מהכלים, בנוסף הייתי אומר שבעוד שהיתרון של הזד הוא כנראה בכוח המנוע שלו והמומנט, לפחות בהשוואה לסוזוקי (לפחות על הנייר כי לא רכבתי על הזד עדיין), היתרון של הסוזוקי הוא בהתנהגות הספורטיבית והדיוק שלו, אבל גם לו יש מנוע נהדר עם כוח מספק ובכלל מרגיש כלי משובח (אני בעליו של אחד כזה שנת 2018).
מלבד הנתונים על הנייר, השאלה מה ירגיש לך מתאים יותר כחבילה הכוללת וחווית הרכיבה הכוללת. ישנם גם שיקולים נוספים אשר לחלק חשובים יותר ולחלק פחות כגון זהות היבואן וכד. לי למשל זה חשוב ואחד השיקולים גם כן.
הסוזוקי הוא האופנוע מספר 15 שלי במהלך יותר מ 20 שנות רכיבה. אני חושב שהוא אופנוע משובח, מהנה, איכותי, שנותן תמורה מעולה למחיר, בעל אמינות מופלגת והתנהגות דינאמית מצויינת שחשובה לי כל כך (למשל לקחתי לשעה את רב המכר, ה 09 ולא התחברתי אליו בכלל - שוב הכול אישי, אין טוב או רע, נכון או לא נכון).
סליחה על החפירה.
שיהיה בהצלחה.