תוצאות 1 עד 5 מ 5

אשכול: מלחמה במחירי הצמיגים לאופנועים

Senior Member הסמל האישי של השושנים

מלחמה במחירי הצמיגים לאופנועים

לא מתכוון להיכנס לוויכוח או לגלות לכם מה שאתם כבר יודעים, כרגע הבחור הזה מנסה להוביל מהלך להורדת מחירי הצמיגים דבר שנוגע לכל בעלי הדו"ג. כנסו לאתר זה לא עולה כסף, ותנו יד אם זה יעזור הרווחנו במידה ומישהו רוצה לתת עזרה נוספת סחטיין, אין הרבה אנשים שלא רק מדברים אלה גם עושים לטובת הכלל.

https://www.facebook.com/%D7%A9%D7%9...10429137343194

פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    הבחור משתמש בין היתר ב"מאבק" שלו כדי שאנשים יכנסו לקבוצת פייסבוק שהוא מנהל, שהמהות שלה הוא קישורים לציוד בזול.
    אלא מה?
    אם אתה מכניס יותר מדי קישורים, משלך (על שלו הוא אולי מקבל אפיליאייט?), או רחמנא ליצלן קישור לציוד בארץ, ההודעות לא מאושרות ולא מופיעות. ויש כאן גם גולש, שכנראה היה פעיל מדי בתחום, וכל חטאו היה שניסה לתת הרבה מדי קישורים טובים לטובת הכלל, שמצא את עצמו חסום.
    כמובן שהכל לכאורה.

אז....
    כשהוא יצליח במאבק אני אוריד את הכובע. בנתיים, יצאתי מהקבוצה שלו.
    נ.ב.
    עוד היתה לו את העזות מצח לפרסם הודעה של "עכשיו קורונה, בואו נתמוך בעסקים ישראלים", ובו בזמן מחק קישורים לציוד בארץ במחירי חו"ל (יותר זול משמעותית מאתרים כמו fc moto ו- moto in) שניסיתי לפרסם.

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    חבל, אני לא מכיר את הסיפור בניכם אבל כל מאבק שמתאים לאינטרסים שלי והמחיר הוא כניסה לאתר שלו מתאימה לי, אני לא נכנס לשיקולים
    אחרים.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    מה עם המאבק צמיגים של MasterOZ? נגמר?
    מה עם החבר'ה של ספורטישופ שהבטיחו לשבור את השוק?
    מה עם ריינו שעושים ייבוא מקביל?
    אה... הם מוכרים במחירי שוק (כמעט). קצת יותר זול מאחרים.

כנראה שאלה 2 האופציות. או שהמאבק שלך נגמר בכלום, או שאתה מקבל את כללי המשחק ומוכר בערך האותם מחירים כמו כולם (10-15% פחות כי אתה לא חזיר, אבל ממש לא 50%). כנראה שאחרת היבוא (שהוא עסק כלכלי טהור, וצריך לפרנס את בעליו בכבוד) פשוט לא משתלם.
    אם כל הכעס על "קרטל הצמיגים" (כן, שמעתי שזאת לא המצאה, והשוק הזה באמת מתנהל כך) כנראה שיש עוד הוצאות נלוות שמייקרות את המוצר הסופי.

בקיצור, ב-10 שנות רכיבה ראיתי יותר מדי אנשים שהתכוונו לשבור את השוק, והשום שינוי משמעותי לא קרה. הוזלות ומבצעים נקודתיים אני לא סופר.
    סט צמיגי ספורט-טורינג ראויים במידות 120/70-17, 180/55-17 עולים בממוצע 2000-2200 שקל כולל התקנה, במקומות שלא מנסים לשדוד את הלקוח. כך זה היה ב-2011 כשרכשתי את הבנדיט 1200, וזה מה שאני משלם על הצמיגים למולטי.
    אז אם מישהו צועק שוב שהוא שובר את השוק - אין בעיה. שיביא סט של Angel GT2, Road5 או קונטי/בריג'סטון מקביל מהדור האחרון, ויציע אותם ב-1500-1600 שקל כולל התקנה - אני ארוץ לרכוש ממנו, ואם אני לא צריך כרגע - אשלח אליו אנשים. עד שזה לא קורה - לא מאמין לאף אחד.
    נערך לאחרונה על ידי KKatkov; 19-05-2020 בשעה 09:28.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    חבל, אני לא מכיר את הסיפור בניכם אבל כל מאבק שמתאים לאינטרסים שלי והמחיר הוא כניסה לאתר שלו מתאימה לי, אני לא נכנס לשיקולים
    אחרים.
    אין בינינו סיפור. הוא בכלל לא יודע על קיומי. סה"כ הייתי חבר בקבוצה.
    בגדול זה הסיפור:
    http://fullgaz.co.il/forums/showthre...d=2#post164834

כאמור, אם הוא יצליח לגרום לצמיגים בזול, אני ארוץ לקנות. אני פשוט חושב שחוץ מהמודעה שמקשרת להצטרפות לקבוצה, אין שום "מאבק".