אני לא רוצה להוציא דיבה, אבל גלעד מנהל הקבוצה מקבל אפיליאייט על כל קישור ודי ברור שהוא עושה קידום מכירות על למוצרים מאוד סציפיים.
עם זאת, נראה לי שאולי זאת רק תקלה?
קטע מעניין.
הייתי שם שם לינקים מאיביי, אמזון ושות', היום פתאום הקבוצה לא קיימת. אולי הדילים היו טובים מדי בשביל מישהו?![]()
אני לא רוצה להוציא דיבה, אבל גלעד מנהל הקבוצה מקבל אפיליאייט על כל קישור ודי ברור שהוא עושה קידום מכירות על למוצרים מאוד סציפיים.
עם זאת, נראה לי שאולי זאת רק תקלה?
בנתיים לינק ששלחתי לא התפרסם. נראה שיש דברים בגו.
הגיע תקופתה לקבוצה חדשה?
טוב, fuck it. גם ככה 3/4 מההודעות שם היו על טראקרים סיניים
פתחתי קבוצה ללינקים לציוד מחו"ל. בלי בלאקג'ק והוקרס, אבל גם בלי אפיליאייטס. לכל הפחות יארגן את כל הלינקים שאני מוצא
רעיונות לשמות? חשבתי על - GearedIn, DooGear, פתוח להצעות.
DooGear
שיהיו לכולנו רכישות מהנות ולא ממומנות.
#בלאקג'ק #הוקרס #לינקיםנקיים
מזלטוף. תקע מזוזה ושים קישור לקבוצה.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
תודה, feels good to share![]()
www.facebook.com/groups/doogear
הצטרפתי, תודה.
הקבוצה המדוברת עדיין קיימת, אבל גוססת לאיטה, עניין האפלייטים היה ידוע ובולט באופן שבו פמפמו את הטראקרים.
Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk
I wouldn't know..
וברוך הבא![]()
היי לכולם,
אני גלעד, בקושי מגיב כאן אבל חשבתי שכדאי גם לשמוע את הצד שלי.
כן, חלק מהקישורים בקבוצה הם אפילייט. ה"רווח" השנתי ל 2019 הסתכם בסך של 13 דולר.
היה מישהו שפרסם אובססיבית קסדות ואחד המנהלים חסם אותו מחשש לתרמית או ניצול של הקבוצה.
טראקר "סיני" עולה 100 ש"ח, וכן, הקישור שלו הוא אפילייט. ה"רווח" הוא אגורות בודדות אבל זה מאפשר לי מעקב על כמות הטראקרים להבדיל מכל קישור אחר. למה? כי מגיע לי לדעת שיש תוצאה למאמצים שלי. וכן, אני עוסק בזה המון שעות!! בתמיכה, בהגדרות, בהתקנת, אין לכם מושג מה קורה ברקע.
ואני אומר לכם חד משמעית שזה נעשה בהתנדבות ובאהבה!
אני חופר לאנשים על הטראקרים כי זה מוצר חובה לכל כלי!! כי לראות רוכב שהצליח להחזיר כלי בזכותו זה בוסט רציני ושווה הכל!
שיהיה בהצלחה בקבוצה החדשה, באמת שמפרגן מכל הלב!
ואני בעיקר אשמח אם תצטרפו ותשתפו את המחאה בקשר לצמיגים.
אני לא יודע מי מכם מכיר אותי אבל יזמתי מהלך דומה עם הקסדות והיום אנחנו יכולים להזמין קסדות מחו"ל. בואו תנו גב גם למהלך של הצמיגים, צריכים אתכם!