משעשע
איך שירשורים משתלבים.
מעבר לאופנוע שעמוס בקדמת הטכנולוגיה, מעניין איך מתקיים תהליך המכירה של אופנועים כאלה.
יוצרו רק 300 יח', זה אומר שתחזיות המכירה של MV לשלב ההשקה היו 300 יח' או שהם אספו 300 הזמנות? אולי בכלל זה קשור לתמחור האופנוע ו-300 יח' מאפשרות להשיק את המוצר ב-30 אלף אירו?
תמיד סיקרן אותי איך הם מחליטים על 300 יח'.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
לעעעע לא צריך את כל השטויותים האלה. את המזוודות הייתי זורק לים.
היה באחד המגזינים הגרמניים ראיון עם טימור סדורוב. אוליגרך רוסי שמאמין במותג MV Agusta והתחיל להשקיע לא מזמן המון כסף.
בראיון הוא אמר שהם אינם מתכוונים למכור אופנועים להמונים (בדומה לדוקאטי) אלא להישאר בתחום אופנועי הפרימיום. גם עיצב תוכנית ל-5 שנים שבהם הוא מבטא את היכולות של העובדים באופנועים והשאיפה היא להוציא למעלה מ-20 דגמים חדשים של אופנועים.
אני עוקב אחריהם באינטסגרם (גם אחרי טימור שעל פי אישיותו מאוד חרוץ וענייני) ונראה שאם וי אגוסטה נמצאת בכיוון הנכון.
הבעיה עם אוליגרכים רוסים זה שהם לפעמים קונים דברים רק בשביל להגיד "יש לי..."
הייתה חברה בשם פלסטיק לוג'יק, קנה אותה אוליגרך רוסי, במשך 7 שנים מפעל שלם היה מגיע לייצר מסכים גמישים ואת רוב התוצר היו זורקים לפח, על הנייר מפעל עובד עם מאות עובדים, במציאות לא מכרו את רוב התוצר וחיו על הכסף של האוליגרך, מקווה שזה לא יהיה סופה של MV Augusta, זה בהחלט נראה שצועד באותה דרך.